Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע ב-1500 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אם הציפיות לא גבוהות אז לצבוע את הרכב ב1500 שקלים או משהו כזה זה בסדר גמור.

אם לא איכפת לך שיתפסו אקדח וירססו מכל הבא ליד שכבה של צבע העיקר ש"יכסה" על הכל,אז סבבה 1500 זה כדאי.

אני מזמן יכלתי להכניס את הGT שלי לפחחות זולה,אבל אני מעדיף לחסוך כמו שצריך לפחחות מקיפה,אני רוצה שיפרקו לי שמשות וגומיות,גם את הבודי קיט,ישפשפו את הצבע הישן,יעשו טלאים לחלודות שיתגלו,וירססו לפחות 5 שכבות בתנור,לכן אני ריאלי ביחס למחיר שיגבו ממני,אני בטוח שאפילו "בן-דוד" יבקש חבילה רצינית על עבודה כזו.

כל אחד והציפיות שלו,זו השורה התחתונה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכל התגובות, (אני החבר עם האונו), באמת אני עדיין שוקל אם זה שווה את ההשקעה ולאיזה טווח זה יחזיק. כרגע אני גם לא יודע לכמה זמן בדיוק עוד הרכב אצלי.

לגבי שינוי צבע ברישיון אין לי מושג... מישהו יודע?

מענין לשמוע איך אנשים מקבלים תוצאות מרמת הגרוע ביותר ועד לרמה של מעולה באותו מחיר...

אני בחים לא ילך לכיוון שהלך ידידינו ליאור של השקעה קוסמטית של יותר מ-10K... כל אחד והשגעונות שלו... :D

שוב תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• אחראי פורום
פורסם

שינוי צבע יכול להיעשות גם בטלפון (מניסיון של חבר, וזה כך כבר כמה שנים).

אני בכל אופן הייתי מעדיף להגיע למכון רישוי בשביל זה.

ולגבי עבודה זולה - הבחור שקנה ממני את החיפושית, לקח אותה

לצבעי בכפר ראמה (בצפון ליד כרמיאל למי שלא מכיר) - 1800 ש"ח

והיא נצבעה בכסף יפהפה וגם תיקנו פגעי חלודה פה ושם.

בהתחלה שראיתי אותה כמעט התעלפתי מיופייה ומהעבודה ,

אבל אחרי חצי שנה...לא רק שראו את האדום שהיה לפני זה ,

ראו גם את הבז' שהיה לפני האדום !! (גם הבעלים שלפני צבע אותה חאפר).

בכל החיבורים (מרזבים,צירים וכו') נראו קילופים ואדום מתחת.

מקרוב האוטו נראה חרא, פשוט ככה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חבר'ה, אני עדיין מחפש המלצות לענין אם מישהו מכיר מקומות כאלה או מישהו שעשה צבע במקום שכזה (בזול).

כמו כן אני מתלבט לגבי הצבע עצמו אם למישהו יש המלצה (לא ערסי מדי אבל שיהיה יפה) לצבע במקום הלבן...

שוב תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
אני לא מסכים,הרכב שלי עבר לפני שנתיים פחחות וצבע בשטחים,ב נעלין ועד היום הרכב באותו צבע בלי פיצוצים קילופים או חלודה,אגב לי עלה כל התענוג עם ריפוד גג פנימי רק 1000 ש"ח,ועבודה מקצועית ביותר.

גם לי יש חבר טוב שצבע בנעלין את כל הרכב (סוויפט) בצבע מטאלי ב 1100 שקל כולל הרכבת ספויילר וצביעתו והעבודה יצאה מאוד איכותית והחזיקה מצויין במשך 3 שנים (הרכב הושבת).

צריך לקחת בחשבון שאחזקת המקום עולה 10% אם לא פחות מאחזקה אצלנו, אין מס הכנסה, אין מע"מ, אין עלויות מכס על החומרים, מחיר שעת עבודה הרבה יותר זול, וחוסר בלקוחות עושה את המחיר.

יש חפארים בכל מקום, זה שהוא ערבי לא אומר שהוא לא יודע לעשות עבודה איכותית.

לעומת זאת אתה צריך לקחת בחשבון שהרכב יכול "להעלם" מהמוסך באופן מפתיע ואז אין לך למי לפנות (חוץ מלגנב ולשלם כופר) ותמיד יש את הסיכון של פגיעה בנפש רק בגלל שאתה יהודי.

מעניין איך בדיוק אותם סיגריות עולות שם 35% פחות מאשר בישראל. :roll:

אופק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...