Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שאבא שלי חזר מהעבודה גיליתי שהטוויטר הימני לא עובד .. לא עושה רעשים או משהו

פשוט לא נשמע בכלל ! כאילו שהוא לא מחובר

ניתקתי את שני הטווטרים

בדקתי אחד אחד, עם כבלים אחרים

ואפילו בלי הקרוס כדי לוודאות שהבעיה אולי מהקרוס

אחד הטוויטרים לא עובד !

זה אומר שהוא שרוף ? כפי שידוע לי גם אם הוא שרוף הוא אמור לעבוד ולא במצב שכיף לשמוע אותו.

מבקש את חוות דעתכם

הוא היה מחובר לגיביאל דרך חיבור רגיל לא בי אמפינג עובר דרך הקרוס.

בתודה רועי.

פורסם

אם אני אפנה אל מורל .. כפי שידוע לי יש לי אחריות על הסט

האם מתקנים את המוצר במצב הזה ?

אם לא בוא נחשוב קדימה, כמה עולה טוויטרים של דוטק MT11 מול טוויטרים של הסדרה הגבוהה יותר MT22

ובאמת שאני מעדיף לבזבז כמה שפחות, רק עם ההבדל ביניהם מזערי, ושלא לדבר על זה שאני מעדיף לא לבזבז בכלל !

פורסם

התשובה בגוף השאלה, JBL, בואנה זה לא ייאמן כמה זה קורה לאנשים עם המגבר הזהה! מקריות שרק להם יש מתקינים לא משו?? לא חושב ככה! גם לחבר שלי הלך טוויטר ימני עם מגבר של JBL ה75.4 האגדי שכולם אוהבים כל כך.. לדעתי זה לא מגבר כזה אגדי כל הJBL הזה. ואם נשרף הטוויטר לך למתקין שלך כי מורל לא ייתנו לך אחריות על טוויטר שרוף ממה שידוע לי אלא אם זה פגם בייצור, מה שרוב הסיכויים זה לא, אבל תנסה! אין מה להפסיד.. רוב הסיכויים שהוא נשרף כי המגבר לא מכוון טוב, מה שאומר שתבדוק את הכיוונים שלו כדי שלא יישרף עוד משו.

רותם

פורסם

הכל אני .. שום דבר לא הלך בצורה חאפרית הכל חלק !

וזה ממש לא משהו בכיוונים .. הכל מדוייק להפליא

שום מתקין לדעתי לא היה מתקין את זה יותר טוב.

אני יבדוק את זה עכשיו עם מורל

פורסם

רועי לדעתי תפתח תטויטר עצמו אולי חוץ יצא בפנים שנשרף הוא צורב בדרך למותו אצלך הוא ישר נעלם נסה לחבר אותו בבית למערכת סטריו ביתית ופתח אותו תראה אם לא יצא חוט מההלחמות אולי

פורסם

גם לי נשרף הטויטר של הדוטק שמוגבר ע"י הJBL הבאתי חדש ושוב הטויטר אחרי חודש מקרטע 5 שניות פועל חצי שעה לא כנראה שהמגבר הזה בעייתי עם טויטרים של מורל

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

המגבר הזה בעייתי! נקודה! הוא מעוות ובטוויטרים לא תמיד ניתן לשמוע את זה - קשה מאוד לדעת מתי טוויטר מעוות, מציע לך להנמיך קצת את הגיינים במגבר לפני שאתה שם טוויטר חדש...

זאת הזדמנות מצויינת לשדרג לMT22 - טוויטר הרבה יותר נעים ומפורט מהMT11 שהדגש שמוראל שמו בו זה על הדיוק שלו.

אני מקווה שלא כיוונת את הטוויטר ישירות לראש של הנהג... אולי אבא התעצבן קצת? (מעניין אם גם כאן יש איזשהו מחנה משותף לטוויטרים שמכוונים ישירות לראש של אבא...הממממםםם) :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מתי כבר תבינו שאיכות עולה כסף??

מגבר כל-כך חזק לא יכול להיות איכותי וטוב במחיר כה נמוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אאאההההממממם - ומה עם הZ4200 של מאק-צ'יקן סליחה, מאק-אודיו לעומתו???

הדיעות בפורום לאחר בדיקות שלי חיוביות - כמובן בתמורה שלו לעומת המחיר - אבל בכל זאת הדיעות לגי המגבר הזה הרבה יותר טובות מהדיעות לגבי הJBL המהולל... והם באותו טווח מחיר באותן העוצמות... לא אותם הרכיבים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...