Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב22:00 אני הולך לנצל את השוברים שניתנו ע"י רד-בול להתאמן באלפא קארטינג הרצליה בקניון שבעת הכוכבים. כנראה שאני אעשה אחרי ניצול 2 השוברים עוד כמה הקפות על מנת להתאמן עוד קצת.

מי מעוניין לבוא?

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

עוד מישהו?

hagggg55 כתב:

פורסם

השגתי עוד זוג שוברים אז אני הולך גם מחר. בכל מקרה היום היה לא משהו בכלל. המרשלים בכלל לא לקחו אותי ברצינות ואני אמרתי להם שאני רוצה להתאמן כמו שצריך ולא סתם לשחק אז ביקשתי שיתנו לי טיפים או משהו. התגובה של אחד מהם הייתה "אתה צריך יותר להרגשי את הקארט, לקחת סיבובים טוב, לבלום נכון, וכאלה"... וואללה!!! לא היה לי מושג שבשביל להצליח אני צריך לבלום נכון ולקחת סיבובים בצורה טובה! זה היה חידוש בשבילי! תודה לכם, אלפא קארטינג הרצליה!

שאלתי אחד אחר אחרי המקצה השני שלי איך אני יכול להשתפר עוד. הוא ענה "תנהג יותר מהר ויותר טוב"... באמת, תודה רבה. עצות כאלה יכולתי לקבל גם מסבתא שלי...

על הפנים.

hagggg55 כתב:

פורסם

בגלל זה אני הולכת למגה קארטינג בפ"ת, יש שם בחור שהבטיח לי מעבר על כל המסלול עם טיפים וכו' (אבל זה סתם כי הוא רואה אותי שם הרבה)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה לעשות, ככה זה החבר'ה מ-PSI (המארשל), בעלי תקוות גבוהות...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

***********נמחק ציטוט מיותר , פעם שנייה היום. אל תשאל מה יהיה בפעם השלישית*******

הוא יכבוש את ליבך עם הצרפתייה שלו... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בגלל זה אני הולכת למגה קארטינג בפ"ת, יש שם בחור שהבטיח לי מעבר על כל המסלול עם טיפים וכו' (אבל זה סתם כי הוא רואה אותי שם הרבה)

על הפנים הקארטינג שם כל הכביש עליות וירידות שגורמים לקפיצות ואיבוד שליטה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בפ"ת הקארטים הכי מחשלים אותך. קשה לנהוג שם.

X-plane - אני גם הייתי שם אתמול, עם הקסדה הירוקה. אם אני זוכר נכון, הבעיה המרכזית שלך היתה שהחלקת בטירוף. אתה צריך ללמוד לא להלחם עם הקארט. מה הזמן שעשית שם?

יוליה - מתי התחלת לצטט את מטאליקה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הוא יכבוש את ליבך עם הצרפתייה שלו... :-P

אם היית מכיר קצת יותר טוב את יוליה, היית יודע שהיא בחיים לא תצא עם מישהו עם צרפתייה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אז ככה קוראים לזה היום :-D

אם אתה רוצה לשנות לזה שם, פנה לפורום "תמיכה תכנית לפורום"

דניאל, העיקר שיש לך תירוץ

• תוכן חדש...