Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 417
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאמר מעולה!

אני לפני קבלת הרכב החדש שלי ולמדתי המון מהמאמר, אבל דבר אחד עדיין לא ברור לי:

במידה ואני מצפה את הרכב בציפוי טפלון (למשל QIM) האם תוספת של וקס רגיל לאחר הציפוי מוסיפה? במידה וכן האם זה לא יוריד/יפגע באפקטיביות של הטפלון? כמה זמן צריך להמתין בין מריחת הטפלון למריחת הוקס?

תודה

פורסם

לדעתי QMI בינוני אני ממליץ להזמין מחו"ל את ZYMOL CARBON WAX עלותו בערך 50$.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מסכים עם הבחור שמעלי. הזימול מעולה, רק שצריך לעבוד קצת יותר קשה בהורדה שלו, לאחר המריחה.

ניסיתי את שניהם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קראתי ביקורות טובות על המוצרים של MEGUIARS ומאחר ומצאתי מוכר ב-EBAY עם מחירים סבירים יחסית (משלוח של כ-4 פאונד) קניתי סט של מוצרים שלהם כאשר העיקרי הוא הוקס :

Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0

למישהו יש ניסיון איתו או עם מוצרים אחרים של MEGUIARS?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קראתי את המאמר , יש לציין שנהניתי מאוד. ברשותי מאזדה 3 08 מטאלי (נצנצים) אפור-שחור. צבע מהמם שאני פשוט משוגע עליו.. אני מעוניין לשמור עליו שישאר כך.

אני יד 2 כך שאני מתאר לעצמי שהרכב מעולם לא עבר ווקס . (כיוון שאני יודע מהיכן הרכב הגיע.)

הייתי מעוניין לקבל שמות. הרגע חזרתי מאייס ולא קניתי כלום.. פשוט לא מצאתי את עצמי. מה טוב מה לא..

אני מעוניין בחומר לשטיפת הרכב המכיל ווקס. לשמירה בשטיפות שבועויות שלי..

וכמובן בחומר הווקס עצמו.. עכשיו שאלה, האם חומר הווקס מצריך פוליש? ז"א שימוש במכונה? כי דווקא בזה אני מעדיף שלא להתעסק.

אם יש לך שמות שאתה יכול לתת מתוך נסיון כמובן , אשמח. חוץ מזה אשמח לכל התייחסות מאחר והמאמר צבר כבר אבק.. במהלך השנים.

תודה על המאמר היוצא דופן..

פורסם

לכל ה"פאנטים" כמוני לצבע אין יותר טוב מזה:

יש את המוצר הזה Z-5 PRO Show Car Polish

(אני משתמש כרגע ב Z2 עד שיגיע המשלוח שלי עם Z5 )

זה המוצר המדובר

http://www.zainostore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=Z-5&Category_Code=Zaino&Product_Count=10

משתמשים בו בחדרי התצוגה של מיטב סוכנויות הרכב הכי יוקרתיות שיש

אפקט: ראי ממש לבעלי צבע כהה (תיראו בתמונות של הלינק ששמתי)

בנוסף סילר אמיתי : אתה שם פחית, תיק על הרכב והכל מחליק מהרכב כתוצאה מרמה מושלמת של החלקה ואטימה

חומר שקיבל מקום ראשון במבחני ווקס שונים כולל מול אלה היקרים ביותר שיש בנמצא - ויתרון מחזיק שנה בניגוד לווקס רגיל

(אין איזה יבואן שיבא את זה רישמית לארץ????????)

לינקים להתרשמות

ההחלקה -

קובי

:-)

פורסם

Q7 AUDI עם החומר

ואם לראות פדנטים 10 שכבות עם אצולת הרכב (בנטלי ורולס רויס)

http://www.autopia.org/forum/pro-details-before-after/132178-rolls-royce-bentley-10-layers-zaino-s-florida.html

וכמובן מוטרפים כמו זה עם הפרארי:

http://www.autopia.org/forum/click-brag/102573-ferrari-f430-spider-f1.html

ואקנח בלמבורגיני

http://www.r32oc.com/car-care-detailing/31880-elite-car-care-lamborghini-gallardo-zaino-protection-detail-minor-correction.html

מי שמחפש - זה המוצר הכי מדהים שיש

קובי

פורסם

קובי מניסיון אני יכול להגיד לך שהכל מתחיל בהכנת הצבע כמו שצריך.

כלומר צריך קודם כל לעשות פלסטלינה לאחר מכן פוליש מקצעוי רב שלבי עם מכונה. פוליש זה מוציא שכבה חדשה של לכה שאינה פגומה ומבריקה מאוד מטבעה.

הוקס רק מגן וחלק מהוקסים מוסיף איזה ציפוי מבריק שקמעמיק את הברק.

אבל שוב הכל תלוי בהכנה של לפני הוקס.

פורסם
לכל ה"פאנטים" כמוני לצבע אין יותר טוב מזה:

יש את המוצר הזה Z-5 PRO Show Car Polish

(אני משתמש כרגע ב Z2 עד שיגיע המשלוח שלי עם Z5 )

זה המוצר המדובר

http://www.zainostore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=Z-5&Category_Code=Zaino&Product_Count=10

משתמשים בו בחדרי התצוגה של מיטב סוכנויות הרכב הכי יוקרתיות שיש

אפקט: ראי ממש לבעלי צבע כהה (תיראו בתמונות של הלינק ששמתי)

בנוסף סילר אמיתי : אתה שם פחית, תיק על הרכב והכל מחליק מהרכב כתוצאה מרמה מושלמת של החלקה ואטימה

חומר שקיבל מקום ראשון במבחני ווקס שונים כולל מול אלה היקרים ביותר שיש בנמצא - ויתרון מחזיק שנה בניגוד לווקס רגיל

(אין איזה יבואן שיבא את זה רישמית לארץ????????)

לינקים להתרשמות

ההחלקה -

נישמע טוב. יש לך מושג איפה אני יכול לרכוש את החומר הזה? אני מהצפון..

פורסם
קובי מניסיון אני יכול להגיד לך שהכל מתחיל בהכנת הצבע כמו שצריך.

כלומר צריך קודם כל לעשות פלסטלינה לאחר מכן פוליש מקצעוי רב שלבי עם מכונה. פוליש זה מוציא שכבה חדשה של לכה שאינה פגומה ומבריקה מאוד מטבעה.

הוקס רק מגן וחלק מהוקסים מוסיף איזה ציפוי מבריק שקמעמיק את הברק.

אבל שוב הכל תלוי בהכנה של לפני הוקס.

צודק לחלוטין - ניקוי ופלסטלינה קודם זה חובה - לגבי פוליש עם החומר הזה אין צורך

אבל עדיין התוצאות שלו מדהימות לעומת כל ווקס שקיים כולל היקרים ביותר

קובי

פורסם

במחשבה שניה. הצלחת לבלבל אותי. נכתב כאן שפוליש זה חומר המגיע עם גרגרים ומוריד שכבת צבע, ולאחר מכן לשים ווקס.

עכשיו אתה אומר לקחת את המוצר הזה שהוא פוליש ולהשתמש בו כווקס??

אני צריך חומר למריחה שיגן לי על הצבע ויבריק לי אותו. א םזה פוליש או ווקס אני כבר לא יודע!

פורסם
במחשבה שניה. הצלחת לבלבל אותי. נכתב כאן שפוליש זה חומר המגיע עם גרגרים ומוריד שכבת צבע, ולאחר מכן לשים ווקס.

עכשיו אתה אומר לקחת את המוצר הזה שהוא פוליש ולהשתמש בו כווקס??

אני צריך חומר למריחה שיגן לי על הצבע ויבריק לי אותו. א םזה פוליש או ווקס אני כבר לא יודע!

החומר הזה הוא סילר ווקס.

אחרי פלסטלינה אתה מורח אותו בשיכבה מאד מאד דקה והוא משמש כשכבת מגן ואטימה לצבע עם ברק שאף ווקס אחר לא מגיע אליו

לכן יש לו את האפקט של ההחלקה, שכל דבר מחליק מעל הרכב כי השיכבה אטומה לגמרי וחלקה אז אין מה שידבק או יצמד.

את יכול כמובן לשים כמה שכבות (בקבוק אחד מספיק ל 27 רכבים לפי מה שהם אומרים) ואז אתה מקבל הגנה יותר חזקה

ומה שטוב המריחה וההחלקה לא צורכים התאמצות כמו בווקס

קובי

פורסם

על מנת שפוליש ייתן תוצאות מיטביות, יש לעשות אותו עם מכונה בעזרת ספוג מיוחד. את הופליש עושים בכמה שלבים:

1)הורדת סריטות עמוקות.

2)הורדת סימני מערבולת שהשאירה- פעולה 1

3) הסרת שומני הפוליש עם גלייז בעזרת ספוג חיתוך אפס (לבן או אפור)

4)מריחת ואקס באופן ידני עם ספוג רך מאוד, או עם מכונה בעזרת פד חיתוך 0

פורסם

אני לא מתמצא כל כך בנושא. אבל מה זה פלסטלינה? איפה ניתן לרכוש והאם הוא אמור להגיע בצבעים או בהתאמה למטאלי (צבע הרכב שלי)?

אני ציינתי את זה קודם.. הרכב שלי במצב מעולה הצבע מצוין ואני פשוט רוצה לשמור שישאר כך.. האם הוא באמת זקוק לפלסטלינה הזאת או לפוליש וכל התיאטרון הזה??

• תוכן חדש...