Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נחנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מאמץ את הרכב בעליות כגון בנסיעה לירושלים הרכב לא סוחב הוא נחנק . בהילוך הראשון זה גם קורה .כאילו שחסר לרכב כוח כדי לעלות אז אני ממשיך ללחוץ עד הסוף והוא נחנק ובקושי עולה .הייתי במוסך הוא הפנה אותי למכון קרבורטורים והזרקות שם עשו לי איפוזיה למערכת במשך רבע שעה 150ש"ח

וזה לא עזר כלום.

למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה בלי ללכת למכונים שסוחטים כסף ומהמרים

הרכב פורד קורייר 96 1.4 חד נקודתי

פורסם
כאשר אני מאמץ את הרכב בעליות כגון בנסיעה לירושלים הרכב לא סוחב הוא נחנק . בהילוך הראשון זה גם קורה .כאילו שחסר לרכב כוח כדי לעלות אז אני ממשיך ללחוץ עד הסוף והוא נחנק ובקושי עולה .הייתי במוסך הוא הפנה אותי למכון קרבורטורים והזרקות שם עשו לי איפוזיה למערכת במשך רבע שעה 150ש"ח

וזה לא עזר כלום.

למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה בלי ללכת למכונים שסוחטים כסף ומהמרים

הרכב פורד קורייר 96 1.4 חד נקודתי

בדוק שאגזוז / ממיר לא סתום .

לבדוק פילטר דלק, ומשאבת דלק - לבדוק גם לחץ וגם ספיקה, כל בדיקה פחותה מכך, לא שווה כלום. יתכן שהמשאבה ולא בונה מספיק לחץ.

לבדוק שווסת לחץ דלק לא משחרר כמות גדולה מדי, (נדיר ביותר, לא נתקלתי בכך עד היום, זה בתיאוריה במחינתי כרגע)

אם לא החליפו שמן ופילטר שמן אחרי האינפוזיה , וודא שאתה מחליף אותם בדחיפות רבה!

יש לבדוק תפקוד חיישן חמצן, אם כי הוא לא אמור להשפיע באופן כה מהותי כפי שאתה מתאר, אלא פחות מהותי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני רוצה להוסיף שבעשר דקות הראשונת בבוקר אין בעיה הרכב נוסע מצוין (כלומר שהרכב קר)

ושאני לוחץ על דבשת הדלק כאילו שלוקח לרכב זמן להבין שלחצתי מן השהייה כזאת

פורסם

קרבורטור?!

אין ברכב הזה קרבורטור.

תבדוק קודם כל פילטר דלק, פשוט תחליף אותו,, ואם לא יעזור תבדוק את המשאבת דלק ע"י שעון מד ספיקה ותראה כמה PSI היא מוציאה תחת עומס.

פורסם

הוא אמר הזרקה חד נקודתית.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הדבר הראשון שהחלפתי זה את הפילטרים דלק ואויר 65 שח

משהו יכול לתת לי המלצה על מכון הזרקה טוב שיוכל לטפל במיקצועיות בתקלה

באיזור רחובות והסביבה בתודה

• תוכן חדש...