Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צלצול טלפון.

"רוני, אני קצת בברוך..." אבא שלי אמר בקול מתנצל ביותר.

"מה קרה עכשיו" אני אמרתי בקול משועמם, ולא מופתע כלל, בעודי מכין תסריטים נוראיים בראש (נתפס על 130 בפעם השלישית?)

"נתקעתי בלי דלק..."

מתברר שאבי יבדל לחיים ארוכים :wink: הצליח לבצע את מה שאני מנסה לבצע ללא הצלחה כבר הרבה מאוד זמן ("הנורה דולקת כבר 100 ק"מ, מעניין כמה עוד אפשר לסחוב" - או תרגיל קריימר הידוע, אם אני זוכר נכון וזה היה הוא).

כשהייתי בדרך אליו זה עוד היה "כנראה שהנורה לא נדלקה", ואני כבר תכננתי הודעה בפורום "פולקסווגן פאסאט לא אמינה - נורת האזהרה לחוסר דלק לא נדלקת" :wink: אבל כשהגעתי, עם 3 ליטר דלק בתוך מיכל שהשפריץ לי בכל האוטו ומשפך שהתחנה הואילה בטובה להשאיל לי, זה כבר הפך ל"כנראה שאני יושב גבוה מדי, ואני לא רואה את הנורה"

אז תנמיך את הכסא.

לא נוח לי.

אז תגביה את ההגה.

מה זה, אוטו ספורט?

:shock:

על הדרך הוא מספר לי שמכר שלו אמר שהוא ראה ניידת על חוצה ישראל. אבא שלי אמר שהוא טלפן בהיסטריה לשרות הלקוחות שלהם ודרש לשאול אם זה נכון.

גמגמו לו בטלפון שאין מניעה שיהיו ניידות על הכביש, אז הוא ביקש מהם לבדוק את הנושא ואיים שהוא יבטל את המנוי שלו אם זה אכן כך.

אחרי 3 פעמים בשנתיים האחרונות שהוא נתפס על מהירות, קשה יהיה לו מאוד לוותר על ההנאה של לנסוע 150 על חוצה ישראל ללא פחד ממשטרות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:lol:

לפי מה שהבנתי, כרגע אין עדיין שוטרים עם לייזר בחוצה, אבל בהחלט אין מניעה שיהיו בעתיד :(

פורסם

זה שאתה משלם על הנסיעה בכביש עוד לא אומר שהכביש הוא של אבא שלך ( :wink: ).

מבחינת החוק תגיד תודה שנתנו לך 110, ותשתוק.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
:lol:

לפי מה שהבנתי, כרגע אין עדיין שוטרים עם לייזר בחוצה, אבל בהחלט אין מניעה שיהיו בעתיד :(

יש ולאו דווקא עם ממל"ז. :?

פשוט תנהגו עם עיניים פקוחות בכל מקרה.

MCS 2008

פורסם
צלצול טלפון.

אחרי 3 פעמים בשנתיים האחרונות שהוא נתפס על מהירות, קשה יהיה לו מאוד לוותר על ההנאה של לנסוע 150 על חוצה ישראל ללא פחד ממשטרות...

רוני

נדמה לי שבליינדר יהיה לו יותר זול מהקנסות (+ שקט נפשי).

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אני לא רואה את אבא שלי קונה בליינדר (וחוץ מזה שלו יהיה ולי לא? :wink: ). הבעיה היא שהוא גם לא נוהג עם עיניים פקוחות במיוחד. תמיד הוא מתפלא איך הוא נתפס כשהוא לא עובר את ה-130 ואני לא נתפס בכלל...

כבר ייעצתי לו לקנות אוטו שאי אפשר לעבור איתו את ה-100, משום מה הוא לא הסכים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אבא שלי לא אמין

מה קרה? גם הוא צרפתי?

נדבק מהאוטו?

אני מאד מקווה שאין לו שאסי :shock:

איתן

:lol::lol::lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אבא שלי לא אמין

מה קרה? גם הוא צרפתי?

נדבק מהאוטו?

אני מאד מקווה שאין לו שאסי :shock:

איתן

:lol::lol::lol:

זהו, שהוא, כמו האוטו שלו, גרמני... :shock:

ויש לו כאבי גב, זה נחשב? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
צלצול טלפון.

"רוני, אני קצת בברוך..." אבא שלי אמר בקול מתנצל ביותר.

"מה קרה עכשיו" אני אמרתי בקול משועמם, ולא מופתע כלל, בעודי מכין תסריטים נוראיים בראש (נתפס על 130 בפעם השלישית?)

"נתקעתי בלי דלק..."

מתברר שאבי יבדל לחיים ארוכים :wink: הצליח לבצע את מה שאני מנסה לבצע ללא הצלחה כבר הרבה מאוד זמן ("הנורה דולקת כבר 100 ק"מ, מעניין כמה עוד אפשר לסחוב" - או תרגיל קריימר הידוע, אם אני זוכר נכון וזה היה הוא).

כשהייתי בדרך אליו זה עוד היה "כנראה שהנורה לא נדלקה", ואני כבר תכננתי הודעה בפורום "פולקסווגן פאסאט לא אמינה - נורת האזהרה לחוסר דלק לא נדלקת" :wink: אבל כשהגעתי, עם 3 ליטר דלק בתוך מיכל שהשפריץ לי בכל האוטו ומשפך שהתחנה הואילה בטובה להשאיל לי, זה כבר הפך ל"כנראה שאני יושב גבוה מדי, ואני לא רואה את הנורה"

אז תנמיך את הכסא.

לא נוח לי.

אז תגביה את ההגה.

מה זה, אוטו ספורט?

:shock:

על הדרך הוא מספר לי שמכר שלו אמר שהוא ראה ניידת על חוצה ישראל. אבא שלי אמר שהוא טלפן בהיסטריה לשרות הלקוחות שלהם ודרש לשאול אם זה נכון.

גמגמו לו בטלפון שאין מניעה שיהיו ניידות על הכביש, אז הוא ביקש מהם לבדוק את הנושא ואיים שהוא יבטל את המנוי שלו אם זה אכן כך.

רוני

במיאטה אין נורת דלק :!::x

דבר שגיליתי בדרך הקשה לפני חצי שנה... :idea:

פורסם

מזדה בנתה את הרכב הזה כנראה לשוק ה אמריקאי שלא חוסך בדלק ולא נוסע על הטיפה האחרונה.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם
זה שאתה משלם על הנסיעה בכביש עוד לא אומר שהכביש הוא של אבא שלך ( :wink: ).

מבחינת החוק תגיד תודה שנתנו לך 110, ותשתוק.

על 110 להגיד תודה ? :? באמת , תודה שנותנים לי לנשום פה בארץ... :evil:

• תוכן חדש...