Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקידוד לא כלל שום שינוי במפתח אלא רק במחשב.

הקידוד הוא דו סטרי, קוד מיוחד נישתל בתוך השבב, המונע ממנו אפשרות לקידוד נוסף לרכב אחר.

מרגע השלמת תהליך הקידוד, השבב לא יניע לעולם רכב אחר, רק את הרכב בו בוצע הקידוד הראשוני.

פורסם
אל תשאירו את הרכב לבד במוסך.

מצידי תעשו שם פיקניק. :).

עד היום חבריי צוחקים עליי שאני מספר להם שאני "רודף אחרי הרכב" איך שהוא נכנס למוסך או כל דבר שקשור לרכב שדורש טיפול של אנשים שהם לא אני.

פורסם
מרגע השלמת תהליך הקידוד, השבב לא יניע לעולם רכב אחר, רק את הרכב בו בוצע הקידוד הראשוני.
אני לא מבין מה התועלת בזה.

אני לא מבין גם למה ההתעקשות על שבב הניתן לתכנות מעבר למה שעשו לו כשעזב את בית החרושת.

מדובר בטכנולוגיה סטנדרטית ורב שימושית.

חיפוש בגוגל על RFID immobilizer הניב כמעט 15000 תוצאות, וברבות מהן מוסבר עקרון הפעולה.

שבב מסוג פשוט משדר את הקוד הייחודי שלו.

שבבים מתוחכמים יותר משדרים קוד מוצפן, בדומה לקוד שמקבלים ב"מחולל סיסמאות", וזה כדי להקשות על העתקה.

פורסם
התועלת? הגברת רמת המיגון.
אני באמת לא מבין למי עלולה להיפגע רמת המיגון אם הצ'יפ במפתח שלי ניתן בעתיד לתכנות לפתוח את מכוניתך?

רמת המיגון שלי?

אם המפתח שלי בידך אתה יכול להזיק לי גם בלי שיתוכנת לפתוח את מכוניתך.

רמת המיגון שלך?

מה אוכל לעולל לך אם המפתח שלי הגיע לידיך? גם אם יתוכנת לפתוח את מכוניתך זה לא יאפשר לבן זוגו שנשאר אצלי לעשות זאת.

פורסם

בגדול, זה מגדיל את האפשרות להנעה של רכב אחר, אפילו בטעות, עקב מחזוריות הקודים (מספר הביטים של הקוד).

ויתכן שאפילו מדובר בתיכנות אלגורתמי, בו מוצפן בתוך השבב, המפתח לקוד המתחלף, זו אגב הרמת מיגון לפני הגבוהה ביותר.

מוזיל את עליות הביטוח.

אופציית ניטרול מפתח להתנעת רכב אחר מרגע הקידוד, מעלה את רמת המיגון בניקוד מסויים שמעניקות חברות הביטוח (בארופה) לרכבים.

• תוכן חדש...