Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי מכונית חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו חזרתי מהמפגש בצפון. ומי הגיע לשם זה שקנה את הקורטינה הוא עשה לה טסט (עברה מכה ראשונה).לפי מה שהוא אומר הוא רוצה לעשות לה צבע כחול מטאלי לכל האוטו.

שראיתי את האוטו נכנס לתחנת הדלק זה עשה לי משהו בכל זאת זה פעם ראשונה שאני רואה משהו אחר נוהג בקורטינה 3 שנים אצלי רק אני נהגתי .

מקווה מאוד שההרגשה הזאת תחלוף לי מהר כי אם לא אני יאלץ לקנות לי קורטינה נוספת

פורסם

שלא יעתיק לי צבע...אה?:twisted:

תתחדש ומזל טוב.

אבי לימד אותי משפט חכם:

תחשוב טוב עד שתחליט,אבל שהחלטת אל תחשוב יותר!

מכרת?מזל טוב...תתחדש ושרק תהנה ממנה.

פורסם

מזל טוב על הרכישה!

לפי התמונות דרושה השקעה גדולה באוטו שערכו האספני נמוך. מכוניות בתצורה של 4 דלתות סדן בד"כ מיוצרת במספרים גדולים ועל כן אפשר למצוא אקסמפלרים במצב טוב ובמחיר נמוך. לרוב הן משמשות כ Daily driver, ולמטרה זו הן מעולות, אבל אם אתה רוצה להשקיע סכומים גבוהים בשיפוץ - עדיף להשקיע את הכסף ברכב בעל 2 דלתות ו/או קבריולה.

אם אתה נעול דווקא על הדגם הספציפי הזה, בעוד חמש שנים תוכל לייבא כזו מושלמת. חבל על ההשקעה הגדולה הדרושה לשפץ את האוטו הזה כיום, במיוחד שיש לך כבר כזו. הייתי שומר אותה כתורמת.

בהצלחה!

נמרוד

פורסם

תתחדש !!!

לצערי אני נאלץ להסכים עם דעתו של נמרוד.

במרצדס הפער במחירי דגמי 2 הדלתות ועל אחת כמה וכמה דגמי הספורט לבין דגמי ה 4 דלתות הוא קיצוני עד מאוד.

לאחרונה נמכרה בקרית אתא מרצדס 280 73 שמורה היטב. באמת רכב שנראה טוב מאוד במחיר מצחיק של כ 16000 ש'ח. לעומת זאת בשכונת מגורי מסתובבות כעת 3 מרצדס 500 שתי דלתות משנים 84-86 מטופחות כמו חדשות בעלות שיק יוצא דופן. אלו שנוהגים בהן יכולים להרשות לעצמן חדשות אך קלאסיקה במיטבה לפי מרצדס הינה דגמי הספורט/2 דלתות.

חוץ מהעניין הרגשי, הרי שלדעתי לא כדאי להשקיע ללא פרופורציה בדגם אשר גם בעוד 10 שנים לא יזכה למחירים גבוהים.

מצד שני כרכב חלקים הוא יכול להוות עבורך פתרון נפלא ובמחיר של 2-3 חלקים בסיסיים.

אילן

פורסם

המרצדס הזאת מאזור תעשיה בת-ים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
המרצדס הזאת מאזור תעשיה בת-ים?

במקרה זה הרכב שאומרים שעומד ליד הנאפיס ואני מנסה בנרות למצוא אותה?

לירוי1- תתחדש, זה הדגם הכי אהוב עליי של מרצדס בכל הזמנים... אני מקווה שהיא הולכת לזכות ליחס שמגיע לה...

אבל אם בכל זאת תחליט שאתה לא רוצה אותה, או תשתמש בה לחלקים, תרים לי טלפון לפני שאתה עושה משהו ששנינו נתחרט עליו ;-)

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אין נאפיס בבת ים, לכן אני לא יודע על איזה מרצדס אתה מדבר ליד נאפיס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ירוי תתחדש על האוטו , אני מת על הדגם הזה!

דימה - אם אתה רוצה יש אחת בדיוק אותו דגם אבל שנת 85 , אותו הצבע ובמצב הרבה יותר טוב מזאת..

פרטים בה"פ.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אלכס, השאלה איפה יש כזאת וכמה רוצים.

אם היא בצפון הרחוק, אז זה לא אקטואלי.

אם זה במרכז, אז יש על מה לדבר...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נראית בובה אמיתית... תתחדש!

לא הרבה עבודה והיא תראה כמו חדשה,

רק כנראה שתהיה לך בעיה שכל החלפים שלה הם ברובן אצל בני דודינו.

בהצלחה!!

Polo 2012

• תוכן חדש...