Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

זאת הפעם השלישית שאני כותב את זה- כל פעם הייתה תקלה ולאחר כך ההודעה התאפסה. לכן הפעם אקצר מאוד.

כרגע יש לי Alpine CDA-9835R ורמקולים של Boston Acoustics גם מקדיימה:FS60 Component וגם מאחורה: NX97 Coaxial.

אני רוצה להוסיף סאב.

יש שתי אופציות:

הוספת מגבר מיוחד לסאב בלבד + סאב

הוספת מגבר לכול + סאב

המוכר שלי אומר שהשני הרבה יותר יקר ולכן מציע את הראשון ולהתהמש במגבר של האלפיין לגבר שאר הרמקולים כמו היום.

מה אתם אומרים? ואם ארצה להוסיף בעתיד מגבר על השאר אצטרך 2 מגברים- זה מצב שקיים?

מה המגברים והסאבים המתאימים למערכת שיש לי היום? כמה זה אמור לעלות לי?

אני מקשיב הרבה למוזיקה קלאסית כך שצריך לקחת בחשבון שהמערכת אמורה לספק SOUND טוב גם עבור מוזיקה קלאסית.

המלצות ענייניות תבורכו :)

בתודה-- קובי

פורסם

יש לך סט קומפוננט טוב.. וגם רדיו דיסק טוב.. כל מה שחסר לך זה סאב ומגבר 4 ערוצים.

אגב איזה אחוריים מותקנים אצלך?

ותקציב יעזור מאוד להמליץ לך על מוצרים

פורסם

או יותר קריטי לנו לדעת [על כך בעצם תתבסס כל התשובה]

איזה סאב אתה הולך להביא?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה לתגובות

מאחורה יש לי גם BOSTON ACOUSTICS NX-97 COAXIAL שלדעתי נותן באסים מאוד נעימים ואמיתיים.

לגבי תקציב: המוכל אמר לי שלסאב ומדבר לסאב בלבד (כלומר 2 ערוצים) המחיר יכול להגיע ל2500ש"ח שלי שה היה נשמע קצת גבוה. הוא אמר שלמגבר לכול זה יהיה משמעותית יותר יקר. לי נראה ש2500 יכול להיות למגבר וכל + סאב אבל אני לא יכול לדעת עד כמה שאני צודק בלי עזרה.

עם יש לי מדבר ל4 ערוצים - 2 קדימה + 2 אחורה -- לאן הסאב נכנס? אני ממש לא יודע כלום על סאבים ומדברים לרכב. (לעומת זאת אני כן יודע על רמקולים אחרים ועל נגני דיסקים).

לכן זה יעזור לי הרבה לקבל שמות של דגמים של סאבים שמתאימים לצרכים ולמערכה הקיימת-- וכן המצלות על מגברים.

אני מקווה שזה עוזר לכם לעזור לי :) קובי

פורסם

מגבר 4 ערוצים לרמקולים - 2 לאחוריים, 2 לקדמיים

מגבר מונובלוק - ערוץ 1 מונו לסאב - חשוב שתתאם בין המגבר לסאב, איזה סאב אתה מתכוון לקנות ?

פורסם

תקציב:

2500ש"ח מספיק לכל? (לדעתי זה גבוה לסאב ולמגבר 1-2 ערוצים בלבד אך למגבר של 4 ערוצים זה מספיק למשהו טוב?)

לגבי איזה סאב - זאת בעצם שאלה שאני שואל -- בהנתן ברמקולים הנוכחים שלי מה אתם מציעים?

שוב תודה להתענינות שלכם.

קובי

(בסוף תוכלו לבוא לשמוע )

פורסם

אופציה אחת היא רק מגבר על הכל כי אני שומע שהמערכת מתאמצת יותר מדי ברגעים החזקים - או בבאסים או הטרבלים. אז באמת אופצה אחת היא לפתור את זה ע"י מגבר.

פתרון אחר הוא סאב שגם יתן לי לשמוע תחות של תדרים שאני לא שומע עכשיו וגם יאפשר לי לתת למערכל להתאמץ יותר על תחום תדרים פחות רחב מהיום בלי סאב ומגבר לסאב.

אין ספק שיש לי מערכת מאו טובה ולכן שווה להשקיע את ה"קצת יותר" כדי להביא אותה לדרגה הבאה.

אתם אומרים שעדיף מגבר טוב ולא סאב או שסאב חשוב?

טוב אני מקווה שעוד מעט אהיה יותר משכיל בנושא מעכשיו.

תודה שוב - קובי

• תוכן חדש...