Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום, הכביש שני נתיבים שבין צ.ג'אלמה ליוקנעם.

השעה, ערב.

תאור הארוע... שני טרקטורונים עשו תחרות ווילי בכביש (כמובן במהירות של 50 בערך) כשהם חוסמים את שני הנתיבים.... חבל שלא אספה אותם איזו משאית עמוסה מהמחצבה ליד...:evil:

ועד אחרי זה הילדודס האילו מיתלוננים "למה רודפים אותנו, אנחנו סה"כ רוצים לינסוע טיפה בשטח..."

כמה פעמים שמעתי את זה ו... דקה אחרי זה אותו ילד דביל דפק "צלחת" על ערוגת פרחים או התיז חצץ על רכב חונה...

להרוג...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• אחראי פורום
פורסם

וואו...17 דוחות! הם ממש התאמצו השבת! :?

בעצמאות , תוך שעתיים של מנגל בנתניה , עברו לפחות 20 טרק' על הכביש,

והם עושים עניין מ-17 רוכבים על חוף הים?

בדיחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני מספר חודשים ערכו מבצע דומה, אך כאן השוטרים היו מחופשים למתדלקים וחיכו בתחנות הדלק לרוכבים שיגיעו אליהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ורק היום גם נפצעו כאן בעפולה, 2 רוכבי טרקטורונים שעשו תאונה.

נפצעו קשה והועברו לטיפול נמרץ.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אל תערבבו בין מטומטמים שנוסעים על אספלט בלבד לבין רוכבי שטח.

משמע ילדים מטונפים בני 15-18 בלי רישיון אפילו, עם הורים יותר מטומטמים מהם שקונים להם את הדבר המתועב הזה ונותנים להם לסוע בו חופשי, שיהרגו את עצמם.

אני כבר שוקל לפזר מסמרים במשטח לייד הבית שלי, נשבר לי מהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ולעומת זאת...

אתמול הייתי במירוץ טרקטורונים, הראשון לעונת 2006. ארגון למופת, פיטס עם אוהלים צבעוניים ודגלים, התנהגות ספורטיבית של כל המתחרים, וחבורת ילדים ונערים שנוסעים כמו רוח. תענוג לראות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

היה לא מזמן מבצע של המשטרה, שהם פרסמו הודעה באתר קרטל על מפגש טרקטורונים במקום מסוים, ואז הגיעו לשם כמה שוטרים מחופשים, ועצרו שם את כולם כמעט..

המבצע הזה נבע בעקבות "פינת הסרטונים" או משהו כזה באתר, שמאתגרת אידיוטים להראות את "הביצועים" שלהם באתר..

פורסם

גם באיזור חולות ראשון יש מלא, ואין לי בעיה עם זה עד שלא מתחילים עם הדאווינים על כביש ציבורי.

תופעה מעניינת היא שמשום מה לאף טקטורון כזה אין מספר, יש לי חשד שהכלים לא בדיוק נקנו בכסף מלא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לי יש בעיה גם עם חלק מאלו שנוסעים מחוץ לכביש.

מי שנוהג כמו בן אדם בשבילים המיועדים לטיולים - סבבה. כל הכבוד על התחביב הנחמד.

אבל הדבילים שמסתובבים בשפת הים ועושים דאווינים עם טרקטורונים ספק גנובים ספק ללא טסט\תחזוקה\בלמים - עם אלו יש לי בעיה רצינית. וכמה מקרים של דריסה שאירעו כבר מעידים על הבעיה. מקרים שבדרך כלל מסתיימים כפגע וברח, עוד דבר שמעיד על חלאותם ואפסותם של הנהגים המתנהגים כך.

פורסם
לי יש בעיה גם עם חלק מאלו שנוסעים מחוץ לכביש.

מי שנוהג כמו בן אדם בשבילים המיועדים לטיולים - סבבה. כל הכבוד על התחביב הנחמד.

אבל הדבילים שמסתובבים בשפת הים ועושים דאווינים עם טרקטורונים ספק גנובים ספק ללא טסט\תחזוקה\בלמים - עם אלו יש לי בעיה רצינית. וכמה מקרים של דריסה שאירעו כבר מעידים על הבעיה. מקרים שבדרך כלל מסתיימים כפגע וברח, עוד דבר שמעיד על חלאותם ואפסותם של הנהגים המתנהגים כך.

מדובר על אותו סקטור מטומטמים שנוסע על אספלט בלבד, וחשוב לציין את זה.

בלי קשר, לא הבנתי מה התענוג בלנסוע על אספלט עם טרקטורון...

פורסם
מדובר על אותו סקטור מטומטמים שנוסע על אספלט בלבד, וחשוב לציין את זה.

בלי קשר, לא הבנתי מה התענוג בלנסוע על אספלט עם טרקטורון...

כשאתה בן 15-16 כל מה שאסור ניראה כיף...

אם היה אסור על פי חוק לדפוק על הראש עם פטיש 5 ק"ג הדור היה ניכחד...

;)

אגב, אותו סקטור הוא המיעוט, אותו מיעוט שביגללו תמיד "דופקים" את הרוב... ע"ע צמיגים במידות שהן שונות מה"תקן", מנועים שונים ושאר "התקים" ועוד...

קומץ "ארחי-פרחי" שעושה בעיות מונע מכלל האוכלוסיה לעשות את מה שמקובל וחוקי ברוב כדור הארץ. שוב, ענישה קולקטיבית ולא נקודתית...

שוב, אולי כן כדאי לחוקק את החוק עם הפטיש. אולי עוד 20 שנה יהיה כאן אחלה דור, ללא DNA דפוק!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...