Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם חוקי לנסוע עם טרקטורון כזה על הכביש?

טרקטורון בלי דיפרנציאל כעיקרון אסור לו לנסוע על הכביש, מותר לו לחצות כביש.

ובלי קשר עד 40 קמ"ש מהירות מירבית. (כמובן שזוהי בדיחה עלובה של ליצן לא מוצלח)

פורסם

אז מה מונע מימכם להכנס באותו נהג טרקטורון?

כעיקרון אם אסור לו להיות על הכביש ואירעה תאונה הרי זאת אשמתו של הרוכב בלבד.

פורסם

שהוא... ימות ?

תגיד לי, אם עכשיו היו באים אליך ואומרים לך "תירה בכל הערסים האלה. מבטיחים לך שאין עונש". היית יורה ? כי אם כן... אנחנו בצרה צרורה...

פורסם
שהוא... ימות ?

תגיד לי, אם עכשיו היו באים אליך ואומרים לך "תירה בכל הערסים האלה. מבטיחים לך שאין עונש". היית יורה ? כי אם כן... אנחנו בצרה צרורה...

איפה חותמים.....? :oops:

I Ride Because I Really Like Dessert

• אחראי פורום
פורסם
טרקטורון בלי דיפרנציאל כעיקרון אסור לו לנסוע על הכביש, מותר לו לחצות כביש.

ובלי קשר עד 40 קמ"ש מהירות מירבית. (כמובן שזוהי בדיחה עלובה של ליצן לא מוצלח)

ונעזוב את העובדה שנסיעה בכלי בלי דיפרנציאל זו סכנת נפשות, מה שבטח

לא מעניין את האידיוטים האלה (או שהם פשוט לא מבינים את העניין).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אצלנו ברמלה כל שישבת יש חבורות של טרקטורונים,מכל המושבים מסביב שנוסעים על הכביש עוברים אדומים,ווילי על מדרכות והכי מצחיק שהם עוברים ליד ניידות של משטרת רמלה,והמשטרה עוברת בלי ליחס להם תשומת לב בכלל,כאילו זה דבר חוקי ונורמאלי,והכי גרוע זה שלפעמים הם פוגעים ברכבים[ומזל שלא בילדים] חונים,ותהיו בטוחים שהם לא משאירים פרטים,וגם אם ראית, אין מס' רכב לפנות אליו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אצלנו ברמלה כל שישבת יש חבורות של טרקטורונים,מכל המושבים מסביב שנוסעים על הכביש עוברים אדומים,ווילי על מדרכות והכי מצחיק שהם עוברים ליד ניידות של משטרת רמלה,והמשטרה עוברת בלי ליחס להם תשומת לב בכלל,כאילו זה דבר חוקי ונורמאלי,והכי גרוע זה שלפעמים הם פוגעים ברכבים[ומזל שלא בילדים] חונים,ותהיו בטוחים שהם לא משאירים פרטים,וגם אם ראית, אין מס' רכב לפנות אליו.

ככה זה ברמלה, אני במקור מרמלה ואני יודע שלרמלה יש חוקים משלה,

למשל ליד איזור השוק מול התחנה מכזית המקום הצפוף בעולם שמו רמזור, פעם אחת לא עצרושם באדום, וזה בכלל לא אנושי מה שהולך שם..

פורסם
קומץ "ארחי-פרחי" שעושה בעיות...

גילי

בהיעדרו של חן - בפעם הבאה שאתה מותח ביקורת על ההנהלה בפורום - אתה במעקב. :idea:

פורסם

בבאר יעקב (ליד רמלה) כל שבת בבוקר אי אפשר לישון בגלל הרעש שהם עושים... יש שם איזה שלושה שמשעה שבע בבוקר עושים רייסים על הכביש.

לא הייתי מציין את הנתון הזה סתם, מה שהכי מרגיז אותי זה שאחד הרוכבים מרכיב את שני הילדים של אחותו, אחד בן 5 והשני אולי בן 7, על הטרקטורון ביחד (אחד מקדימה אחד מאחורה... אל תשאלו אותי איך :shock:) ומרביץ מהירויות מוגזמות כשהם על הכלי.

פעם אחת לא יכולתי להתאפק ואמרתי לאחותו איך היא נותנת לו לעשות את זה, והיא הסתכלה עלי כאילו מה אני רוצה ממנה וכמובן שלא הגיבה. פשוט מרגיז :x...

מיותר לציין שאין לו לוחית רישוי ושהוא נוסע בלי קסדה...

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

פעם אחת לא יכולתי להתאפק ואמרתי לאחותו איך היא נותנת לו לעשות את זה, והיא הסתכלה עלי כאילו מה אני רוצה ממנה וכמובן שלא הגיבה. פשוט מרגיז :x...

מיותר לציין שאין לו לוחית רישוי ושהוא נוסע בלי קסדה...

מה אכפת לך מה יקרה להם? יש להם הורים רוצחים, תן להם, בכיף.

פורסם
נתניה, שבת, כל שבת, קשה לישון בצהריים

צא מהפרברים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...