Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צירייה מתקתקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שכאשר הרכב שלי(גסטי 88) מועמס (3) אנשים בפניות שמאלה יש תקתוקים מאזור הגלגל בפניות ימינה אין וכאשר רק אני נוהג בכלל אין לאף כיוון

השאלה האם זה צירייה שהלכה או הולכת ללכת?

ואם כן האם במצב כזה כמו שהסברתי (95% מהזמן רק אני לבד באוטו) כדאי לתקן או להמשיך לנסוע ככה?(אם כן כמה זה יעלה?)

בתודה מראש

פורסם

אם הבנתי נכון אז התקתוקים זה בעצם שהמכלול שם מחליק או משהו כזה ואם הזמן לא יעביר תנועה בכלל ואם אפשר לענות לי גם על שאלות אחרות והאם במצב של תקלה לגמרי אי אפשר לנסוע עם גלגל אחד?

פורסם

לא ,

לא ניתן לנסוע עם גלגל אחד

הכח יעבור לגלגל או לתחילת הציריה הפגומה ועקב כך הגלגל /ציריה התקינה לא תקבל כח לסיבוב.

דוגמא בולטת :

בעת הרמת גלגל אחד באויר (סתם לצורך החלפה),

שלב להילוך וראה שהגלגל שבאויר מיסתובב והגלגל שנימצא על הארץ לא מיסתובב.

תקן זאת במהירה על מנת לא למצוא עצמך (במיקרה הטוב) בתעלה.

ירון מאיר

פורסם

אני לא רוצה לינקוב במחיר לא מדוייק אבל בכל אופן לא משהו יקר,אבל הכרחי להחליףלפחות את הצירייה הפגומה כמה שיותר מהר.

פורסם

אם הציריה לא פסולה אז זה סיפור של 300עד 400 שקל.

אם היא פסולה זה סיפור ב650 שקל פחות או יותר.

חבל למשוך יותר מיידי כי אחרת כך גם תשלם על הגרר וגם תשלם על מחיר מאלה לציריה.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...