Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוסה, למעט מס' מקרים יוצאי דופן: אתה הצתת את הרכב, פגיעה ע"י אויב (טרור או מלחמה), ואני לא בטוח לגבי כוח עליון (ברקים וכו').

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליעד, איזה דגנרט יצית את רכבו, ולא יקפיד שזה יהיה מבויים? אנשים עושים זאת בד"כ רק בשביל לקבל את שווי הרכב לפי המחירון שלו כאשר הוא שווה הרבה פחות או שהסחירות שלו לא משהו או שהוא מאכיל אותם מרורים וההוצאות שלו אסטרונומיות ומעדיפים להיפטר ממנו בדרך כזאת בלית ברירה...

אגב, לגבי כוח עליון - הביטוח אכן מכסה פגיעות ברקים, הוריקנים, רעידות אדמה ומפגעים סביבתיים אחרים. (לפחות ממה שהבנתי מחברת הביטוח שלי).

אתה בטוח שאם חלילה יש פיגוע והרכב של פלוני נשרף כליל - זה פשוט ביש מזל מבחינתו ואין לו מה לעשות? נשמע לי תמוה במקצת...

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
ליעד, איזה דגנרט יצית את רכבו, ולא יקפיד שזה יהיה מבויים?
אנשים שמציתים את רכבם מקפידים שזה יהיה מבויים, אבל לפעמים הם קפדנים כמו מוסכניק חאפר בסגירה של ראש מנוע. את אלה חברת הביטוח כבר תופסת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אהלן

במקרה של קצר חשמלי הביטוח לא מכסה, מנסיון (עם חברת הראל ימכשימם)

איתמר ג'ורג'.

הטיפו שלנו (לשעבר) נשרפה ע"י קצר חשמלי וחברת הביטוח כן כיסה

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...