Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידית הפנימית...

הפלסטיק בידית שבור, המנגנון עובד...

כמה עולה החלפה?...

תודה רבה.

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

את ההחלפה אתה יכול לבצע לבד... זה פשוט.

לגבי מחיר - את זה תברר בחנויות חלקי חילוף או במורשה. תנסה גם פירוקיות.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני חושב שחבל לקנות מפירוקייה... פלסטיק צרפתי ישן + שמש ישראלית = לא משהו.

קנה ידית חדשה מקורית או תחליפית (אם יש) וסע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ידית חדשה צריכה לעלות סביב 200 ש"ח לערך, עלות עבודת החלפתה בפחחיה תנוע בין 70-100 ש"ח.

אני מדבר פה רק על הפלסטיקים, לא על המנגנון... הידית הפנימית בלבד...

אתה בטוח?..

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

יש נ EBAY המון חברות שמיצרות ידיות תחליפיות לכלמני דגמים (אני מאמין שיש מגאן)

זה עולה פרוטות (5-10 דולר ) וגם מגיעה עד הבית :)

תבדוק שם

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לא, אני לא בטוח בכלל

משום מה חשבתי שמדובר בידית החיצונית של הדלת, לא שמתי לב שמדובר בידית הפנימית, מצטער.

אין לי מושג מה העלות של ידית פנימית, אתה יכול לחפש בפירוק...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שלש אפשרויות בפניך:

1. E-Bay:

http://cgi.ebay.com/Renault-Clio-V6-182-Style-Door-Handles-Megane-Fitment_W0QQitemZ4633140961QQcategoryZ10410QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

יתרונות: ידית חדשה.

חסרונות: מחיר יקר (ועל כך עוד יש להוסיף דמי משלוח), זמן המתנה להגעת המשלוח.

שים לב: בחיפוש באתר לא מצאתי ידיות אפורות, אלא כסופות בלבד, כפי שמופיע בתמונה (למיטב זכרוני מותקנות רק בדגם שלאחר מתיחת הפנים הראשונה, כלומר משנת 2000 ואילך).

.

2. רכישה מקרסו.

כדי להקל עליך, אני מציין עבורך את המק"ט של החלק (לא ציינת באיזו מהדלתות בדיוק נשברה הידית):

ידית ימנית: 7700430606

ידית שמאלית: 7700430605

(הערה: רצוי שתכתוב מהו קוד הדגם המדויק, כדי שאוכל לוודא שאכן קלעתי לרמת הגימור - עלול להשפיע על צבע הידיות).

3. חיפוש מפרוקיה.

יתרון: מחיר זול. ההערכה שלי היא שהמחיר לא יעלה על 50 ש"ח, מנסיון רכישה במספר פרוקיות במרכז הארץ. כמובן שניתן להתמקח.

חסרון: חלק משומש.

המלצתי: הרם טלפון לקרסו וברר מהו מחיר הידית.

אם הוא יקר משמעותית מהתקציב שלדעתך יש להשקיע עבור כך (ואל תצפה למחיר זול) - חפש בפרוקיה ידית במצב טוב.

אפי.

84_2.jpg

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

הפלסטיק הזה זה מכה, גם אצלנו בקליאו 2002 אחת נישברה... אם אתה מאיזור המרכז יש לרכב שלך ידית בנס ציונה(לקילאו עוד לא מצאתי), הן מאוד דומות אבל מאחור יש הבדל קטן בחיבור לידית הפתיחה עצמה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לצערי הרב... אני שיפצתי את הידיות שלי ברכב- כל ה 4 ברכב.

בעזרת אפוקסי ורצועות בד( כגון פיברגלאס) כמו כן צבעתי בתנור - סטייל ידיות כסופות.

מאז עברו 4 חודשים- הידיות במצב מעולה.ונראות נהדר

מה לעשות קרסו שוחט... אז כבר התחלתי פרוייקט.

תמונות בלינק בחתימה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...