Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לחבר טוב שלי, הייתי חייב לשתף אותכם :

יום שני ה17/04/06 אני מסיים את העבודה ב 5 ככה,אני חוזר הביתה ולוקח איתי עוד שלושה חברים מהעבודה, איך שאני יוצא מקניון הזהב אני לוקח פניה ונעמד ברמזור ומאחורי נעמדת משטרת (אק"מ תנועה).

אני מתחיל לנסוע עובר 100 מטר והשוטר עוצר אותי בצד(בניידת היה שוטר ומתלמד)בא אליי השוטר מבקש רשיויונות, אני מביא לו והוא הולך לבדוק כמה דברים חוזר אומר לי צא מהאוטו, אני יוצא ושואל אותו על מה הוא עצר אותי אז הוא עונה לי על הסעה של יותר משני נוסעים.

אני בהלם עונה לו שהחוק הזה לא תקף לגבי כי הוצאתי רשיון ב איזור יוני 2004

אז הוא עונה לי בזילזול:"מה אתה אומר , בוא אני יראה לך מה החוק אומר"

ופותח לי איזה ספר חוקים מראה לי את החוק(אני מעיין לא בצורה ייסודית) ורואה איזה משהו שקשור באמת לגיל 21 אז אני אומר לו שאולי הוא צודק אבל הייתי בטוח שהחוק נכנס מתאריך מסויים לחשבתי שהוא לא תקף לגבי אז הוא עונה לי שוב בטון מזלזל:"אי ידיעת החוק לא פותרת אותך ממנו"

באותו הזמן היה מתלמד עם השוטר, הצעיר הזה שישב איתו בניידת תוקף אותי ואומר לי במילים הבאות:"מה אתה משחק אותה תמים ולא יודע את החוק".

פה ממש התעצבנתי ועניתי לו בחזרה בעצבים ,אתה בכלל מכיר אותי מה אתה מדבר איתי כמו איזה עבריין אפשר לחשוב גנבתי מכונית עכשיו ולא ידעתי שאסור לגנוב.

אז השוטר עונה לי עברת על החוק בשבילנו אתה עבריין ואז מושיב אותי באוטו לאיזה 20 דקות בזמן שהוא עושה כל מיני רישומים בסוף הוא קורא לי לצאת מהאוטו ואומר לי שאסור לי לנסוע באוטו אלא אם אני מסיע פחות משני נוסעים באוטו.

ומזהיר אותי איזה שלוש ארבע פעמים שאם יתפסו אותי שוב נוסע אז יעקלו לי את האוטו.בסוף הוא נוסע בלי להשאיר לי הזמנה לדין ובלי קנס ולא אומר לי כלום

פשוט נוסע ואני נשאר עם הידיעה שאני יקבל בדואר או משהו כזה הזמנה לדין ושאסור לי להסיע יותר משני נוסעים.

חשוב לציין שהוצאתי רישיון כמה חודשים לפני שיצא החוק של ההגבלה ! ולא חלה עלי שום הגבלה ועד היום הסעתי רכב מלא בכל פעם ללא חשש, לא חתמתי על שום מסמך !

פשוט לא יאומן , רשלנות , התנהגות מגעילה והכי חשוב טעויות שעושות המשטרה.

אשמח לדעת אם בוטל החוק אולי אולי לפי טענת השוטר ואכן עכשיו כן מי שאין לו 21 מחוייב להסיע רק 2 ??:|

כפיר,

שמצטט חבר בשם אור.

פורסם

"נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה".

זו לשון החוק.

אם מלאו לך 21- זכאי, במקרה ויוגש כנגדך דוח.

אם טרם מלאו לך 21- תוכל להסיע יותר משני נוסעים רק כאשר תסיים את תקופת ה"נהג חדש", שלדבריך יסתיים באיזור יוני 2006; תורשע במידה ויוגש כנגדך דוח.

*עריכה: כדאי שתשנה את הכותרת, כי הבורות היא בהחלט לא של המשטרה*:wink:

:puzzled:
פורסם

טעות!!!

החוק חל אך ורק על מי שהוציא רישיון החל מנובמר 2004... אם הוא הוציא לפני הוא פטור מהחוק! הבורות לא אצלו. אלא השוטר פשוט אהבל שלא מבין את החוק שהוא אמור לאכוף... פשוט בושה...

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ציטוט מאתר משטרת ישראל:

לאחר תום שלשת החודשים הראשונים בהם חייב הנוהג החדש בלווי, חלה ההגבלה כדלקמן:-

נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנה וקיבל את רשיון הנהיגה שלו אחרי 1.11.2004, יוכל להסיע ברכבו רק 2 נוסעים וזאת עד שימלאו לו 21 שנה. אם רוצה להסיע יותר מ-2 נוסעים, יכול לעשות זאת רק אם יושב לצידו מלווה כדין.

מלווה כדין מאפשר לנוהג חדש להסיע נוסעים ללא הגבלת מספרם (למעט אם ברשיון רכב או על פי דרגת הרשיון קיימת הגבלה למספר הנוסעים).

הוראות אלה חלות רק על מי שקבל את רשיון הנהיגה שלו מיום 1.11.2004 ואילך. מי שקיבל את הרשיון לפני מועד זה חלה עליו חובה מלווה לחודשיים בלבד ואין לגביו מגבלת נוסעים בתקופת הלווי.

http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/nehag_hadash.xml

*עריכה: כדאי שתשנה את הכותרת, כי הבורות היא בהחלט לא של המשטרה*:wink:
אין שום צורך לשנות כותרת..

הבורות היא אכן של השוטר - ובמידה ויש לך את הפרטים שלו, אישית, הייתי מגיש תלונה כנגדו במשטרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מתן הפחדת אותי , כי אם זה היה נכון לא הייתי יודע מה להגיד לחבר שלי ....זה היה מצב לא נעים ואני לא אוהב לשנות כותרות .

בכל אופן זה פאלטה של השוטר !

לא הסתיים לחבר שלי הנהג חדש אבל הוא הוציא רישיון לפני שנכנס החוק .

קיצר שוטר אפס , נראה לי הוא עשה פוזות על יד המתלמד הזה, בסוף הבין שטעה ואפילו לא נתן לחבר שלי לחתום על כלום .

פורסם

בחוברת האישום החדשה שנמצאת עימי (08-2005)

צויין:

נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים שהסיע יותר משני נוסעים וללא מלווה כדין. הזמנה לדין

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

K-f-i-r,

כניראה שהשוטר ראה בסופו של דבר שהוא טעה, ולכן לא נתן לחבר שלך לא דוח ולא הזמנה למשפט. גם שוטר הוא רק בנאדם והוא עלול ליפעמים ליטעות. ביגלל זה יש מעליו ממונים שאפשר ליפנות עליהם, ואם גם זה לא עוזר, תמיד קיימת האופציה של בית משפט.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

עם כל הכבוד, חבר שלך לא עשה בחכמה. הוא היה אמור להגיד לו "אין בעיה, אם אתה חושב ככה תן לי דוח וזימון למשפט ושלול לי את הרישיון ותחרים לי את המכונית, הרי זה לשון החוק, לא?", אם השוטר היה נותן לו דוח או מעיז להפעיל כנגדו אילו שהם סנקציות הוא היה מקבל תביעה לפנים, סביר להניח יותר שהוא לא עד כדי מטומטם ויודע את החוק וסתם רצה להפחיד אותו, לכן היה אומר אהם אהם את האמת אני אבדוק את זה וחוזר אליו תוך דקה ומשחרר אותו במקום לזיין את השכל 20 דקות. לפעמים צריך לחשוב קצת יותר, ולהיות חכם יותר מהשוטרים. ברגע שאתה בטוח במאה אחוז בצדקתך (והמקרה הזה הוא לא משתמע לשני פנים אלא מובן במאה אחוז שחברך צודק, וחברך ידע זאת), אזי תן להם לעשות את עבודתם ותן להם ליפול בפח של עצמם.

ROOONEEYY

פורסם

אני מסתכל על פן אחר של הסיפור בהנחה שהתיאור נכון (ומסיבה כלשהי אני מאמין שכן),

כמה חבל שהשוטרים גורמים בצורת התנהגותם ("עבד כי ימלוך"),לזלזול מצד הנהגים וחוסר הערכה

אליהם גם כאנשים וגם כשוטרים.

בסיפור הזה השוטר הראה התנהגות קלוקלת גם למתלמד,ובעצם כך העביר מסר שגוי.

גם בהנחה שהשוטר צדק (חוקית),ניתן היה להתנהג בצורה יותר מקצועית ומרשימה.

אני מאמין שמלכתחילה הוא ידע שברכב לא יושבים עבריינים פליליים ואפשר היה לצפות להתנהגות

שונה.מבלי לנסות להיות פסיכולוג בשקל,אני בטוח שהחוויה לא הייתה נעימה והיא תיחרט להרבה זמן.

כך נראית החברה שלנו בכל תחומי החיים,וכמה חבל שכך.....

לכל הנהגים שנתקלים במצב דומה,אני ממליץ לא ללכת עם הראש בקיר בסיטואציה כזו,ופשוט

להלחם עד הסוף בבתי משפט גם אם ישנם סיכונים וגם אם זה לא "משתלם" (..."יום העבודה עולה לי יותר מהדו"ח...").

פורסם
אני מסתכל על פן אחר של הסיפור בהנחה שהתיאור נכון (ומסיבה כלשהי אני מאמין שכן),

גם בהנחה שהשוטר צדק (חוקית),ניתן היה להתנהג בצורה יותר מקצועית ומרשימה.

).

וזו תגובה מספר 7:

קיצר שוטר אפס , נראה לי הוא עשה פוזות על יד המתלמד הזה, בסוף הבין שטעה ואפילו לא נתן לחבר שלי לחתום על כלום .

עיין בלינק הבא יש בו תקדים משפטי של שופטת, למקרה שתחליט לקרא לשוטר אפס בפומבי::roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108405

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

[למה חוסר הערכה? ]

אסביר לך למה :

...".....בסוף הוא נוסע בלי להשאיר לי הזמנה לדין ובלי קנס ולא אומר לי כלום

פשוט נוסע ואני נשאר עם הידיעה שאני י(א)קבל בדואר או משהו כזה הזמנה לדין ושאסור לי להסיע יותר ...."

שוטר הוא איש שירות ונציג החוק, וכאחד כזה הוא צריך לשמש דוגמה ומופת !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...