Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באותו הזמן בתל אבי בתערוכה ישר התחילו להיתקשר לכולם לשאול לשלומם... :(

חבל, אחרי תקופה של קצת שקט שוב חזרנו.

אגב, רק אני שם לב לזה שבמקום להראות ולתת פרטים על הפיגוע מראים את ההשבעה של חברי כנסת המושחטים האלה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

באמת גועל נפש שברגעים כאלו קשים מראים את השבעת המושחתים... מדינה שכולה שחיתות וגועל.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
יותר עצוב זה שכבר היה באותו מקום פיגוע ולא חשבו על להגביר את כמות האבטחה במקום !!!

ואתה כמו כולם יודע רק לצעוק ולהאשים אחרים

היה מאבטח !!!!!!!

הוא נהרג!!!!!!

שהגן על אנשים!!!!!!

בגופו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יהי זכרו ברוך !

פורסם

היה מאבטח !!!!!!!

הוא נהרג!!!!!!

שהגן על אנשים!!!!!!

יהי זכרו ברוך !

לצעוק? להאשים?

היה מאבטח(1)...יהי זכרו ברוך !

מאבטח אחד לכמה? מה הוא איבטח?, אתה יודע?

קו---------------------------------------

פורסם

ואני חושב שהכי הזוי היה ערוץ 2...

מצד אחד איזה תמהוני מנגן על גיטרה במשכן הכנסת, ומצד שני מראות הפיגוע בשידור חי...

ישראל 2006.

יהי זכרם ברוך.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ואני חושב שהכי הזוי היה ערוץ 2...

.

אתה יודע מה יותר הזוי? המדינה הזו... דרך התגובה שלה וההיתמודדות שלה עם כל הנושא...

פשוט מגוכח עד כדי כאב, כאב שאנחנו מקבלים כל פעם מחדש...

you can't make chicken soup from chicken shit

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

היה מאבטח !!!!!!!

הוא נהרג!!!!!!

שהגן על אנשים!!!!!!

יהי זכרו ברוך !

היום המאבטחים גיבורים מחר יקללו אותם בכניסה לקניון, "מה אתה בודק אותי? אני נראה לך מחבל?! מי אתה בכלל?"

בסוף המאבטחים חוזרים הביתה עם משכורת רעב ובלי תנאים בגרוש.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תשמע

אני לא מבין איך אנשים עדיין מסכימים לעבוד בעבודה כזו שלא נותנת להם תוספת סיכון.

לא חסרות עבודות במשכורת רעב.

GOT סחוג?

פורסם
תשמע

אני לא מבין איך אנשים עדיין מסכימים לעבוד בעבודה כזו שלא נותנת להם תוספת סיכון.

לא חסרות עבודות במשכורת רעב.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל כשתצטרך להביא אוכל לילדים שלך אתה תעשה הכל בשביל זה כולל ללכת להתפוצץ בת"א (שלט לדבר על לעבוד כמאבטח).

למדינה יש בעיה להגיב כי כל עוד אנחנו השולטים בשטח יש לנו קצת בעיה עם חופש הפעולה בדיוק כמו שלא נפציץ את הרצליה בגלל שיצא ממנה פושע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

''לא תיהיה תגובה חריפה'' (מהלינק)

כמה שנימאס לי מזילות של חיי אדם פה בארץ, כן צריכה להיות תגובה חריפה, וכן צריך להראות לערבים למי יש יותר גדול, כי רק ככה הם ידעו שאם הם מסגירים מחבלים יהיה להם רע אבל אם הם לא יסגירו יהיה להם עוד יותר רע, וזה לגמרי לגיטימי כי הרי כאשר אדם מעורב ברצח (למרות שהוא לא רצח) הוא מקבל עונש.

אז בבקשה למה לא הם ידעו שהוא טיפה מעורער הם ידעו שהוא מסתובב עם סרט ירוק/שחור-צהוב בכל מקום בזמן האחרון (אירגוני החמאס והג'יהד מוגדרים כאירגוני טרור גם ע''י ארה''ב וגם ע''י האיחוד), הם ידעו שהוא הולך לתהלוכות וההפגנות ולהרצאות של אנשי הדתם הפנאטים שלהם, אז אם נעונש על אדם שידע על רצח שעומד להתבצע ולא דיווח הוא שלילת חירות אז למה לא נהפוך את כל ג'נין לכלא.

כיבוי אורות בשעה מסויימת ז''א אין חשמל, ארוחות קצובות, טל קצובים, ועבודה למען המחייה שלהם בדברים שילכו אחר כך לטובת המדינה (טוב זה טיפה ארה''ב לא ניראה לי בארץ יש את התוכנית הזאת).

אבל תגידו לי למה לא

ויש לי שאלה שהירהרתי עליה בזמן האחרון. לא מיזמן ישראל החזירה לחמאס כסף שהיא החרימה לו קודם לכן, למה?

למה הם לא לקחו את הכסף וקראו לזה שלל מילחמה, זה הרי הכסף של החמאס והחמאס הוא אירגון טרור אז זהו שלל מילחמה, מהמילחמה שישראל מנהלת נגד אירגון הטרור הנ''ל

הרי לא עדיף שהכסף הזה ילך ללהאכיל עניים מאשר ללרצוח אנשים, לשם שינוי היה אפשר לקינות לחם בכסף הזה ולא נשק, אז למה ישראל בכל זאת החזירה אותו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אני לא יודע בן כמה אתה אבל כשתצטרך להביא אוכל לילדים שלך אתה תעשה הכל בשביל זה כולל ללכת להתפוצץ בת"א (שלט לדבר על לעבוד כמאבטח)..

אני בן 24 , ואין לי ילדים.

תחשוב שוב על המשפט "הכל בשביל זה כולל ללכת להתפוצץ בת"א" , עדיף שלילדים יהיה אבא/אמא לא?

עדיף שישאר מפרנס במשפחה לא?

לא צריכה להיות שום בעיה לוותר על עבודה שכזאת.

עבדתי במליון עבודות כולל בשמירה , ואני אומר לך שזה פשוט לא שווה את זה.

לא חסר עבודות זבל'ה בשוק , וגם לא לוקח הרבה זמן למצוא אותם.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...