Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא יודע מה איתכם,40$ דולר וכו כו אלו מחירים זולים לדעתי.

חזרתי לא מזמן מאירופה ושם המחירים הם יותא לכיוון של 120-200 $

לפי כל מה שמתוכנן להיות בהאנגר גם אני הייתי מוכן לשלם סכום שמתקרב לזה!

מעבר לכך יש בעלים עם יותר מ3 מכוניות נניח שכל אחת שווה יותר מ50 אלף שח,

אני לא הייתי רוצה לשים אותה בבת-ים ולא אצל החבר שלך מגבעת שמואל.

בהצחלה ברעיון בהחלט יוזמה מבורכת.

proud to be a mini 2006 owner

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום,

לא יודע מה איתכם,40$ דולר וכו כו אלו מחירים זולים לדעתי.

חזרתי לא מזמן מאירופה ושם המחירים הם יותא לכיוון של 120-200 $

לפי כל מה שמתוכנן להיות בהאנגר גם אני הייתי מוכן לשלם סכום שמתקרב לזה!

מעבר לכך יש בעלים עם יותר מ3 מכוניות נניח שכל אחת שווה יותר מ50 אלף שח,

אני לא הייתי רוצה לשים אותה בבת-ים ולא אצל החבר שלך מגבעת שמואל.

בהצחלה ברעיון בהחלט יוזמה מבורכת.

אני לא יודע מה איתך, אבל אנחנו לא חיים באירופה, ומחיר של 120-200$ זה (לדעתי, לפחות) מחיר מטורף לארץ! ועוד כאשר מדובר בכמה רכבים!!! במיוחד, כאשר נראה לי, שמי שמתעניין עד עכשיו בחניה כזו, אלו לא ממש "אנשי העשירון העליון" - לאלו בד"כ גם ככה יש מקום להחזיק את הרכבים שלהם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חניה בת"א עולה בסביבות ה100$ לחודש... לפחות באזור בו אני גר (ותאמינו לי, עם אוטו באורך של כמעט 5 מטר, אני יודע את מחירי החניות השכורות). אם אתה מדבר, ברק, על חניה סגורה בתנאי אחסנה יבשה- כזאת ששומרת על רכב במצב תצוגה שהמצב שלו לא יתדרדר- בחו"ל משלמים על כזה דבר בסביבות ה200 יורו בחודש- אבל זה כולל באמת הרבה מאוד.

אני? אם הטרנספורטר לא היה מאוחסן בחניון תת קרקעי עד השיפוץ- היית עושה חישוב של כדאיות של מה שאתה מציע מול לקנות מכולה ולסדר לה איוורור טוב או אפילו מייבש, ורואה כמה זה יוצא בשנתיים עד שהוא עולה לכביש.

אבל אני לא דוגמה, כי יש לי איפה להעמיד את הגרוטאה עד שהיא תהיה אספנות.

אסף.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנושא לא נשכח ולא נזנח.

למעשה, הרעיון הולך ומתגבש לאט לאט לכדי מציאות.

מכת גניבות רכבי האספנות ובעיקר רכבי אספנות בהתהוות, רק מדגישה את החשיבות בקיומו של מקום שכזה.

התכנון המקורי היה זה :

מיקום - במרכז, איזור ראשון לציון.

האנגר גדול, מחולק לתאים ננעלים, בהם מאוכסנות המכוניות, מכונית אחת בכל תא ננעל.

ההאנגר נעול ומוגן באזעקה ומוקד ביטחון עם סיירים (של חברה איכותית, לא כסת"ח).

השטח מצולם 24/7 וכל הבא והיוצא מצולם.

ההאנגר נמצא בתוך מגרש מגודר.

לכל תא ננעל, אזעקה משלו (מלבד אזעקה לכל ההאנגר).

כרגע, במגבלות התקציב והחוק, מסתמן התיכנון הבא:

מיקום - במרכז, איזור ראשון לציון.

האנגר גדול, המכוניות מאוכסנות יחדיו , ללא הפרדה בין התאים.

ההאנגר נעול ומוגן באזעקה ומוקד ביטחון עם סיירים (של חברה איכותית, לא כסת"ח).

השטח מצולם 24/7 וכל הבא והיוצא מצולם.

ההאנגר נמצא בתוך מגרש מגודר.

הגישה לרכבים תהיה על פי תאום מראש ותהיה בליווי של נציג מטעם המקום.

המחיר יעמוד סביב 350 ש"ח בחודש, בהתחשב במספר הרכבים ובדרישות הלקוח. לקוח בעל מספר רכבים, ישלם פחות לכל רכב אותו יאכסן. סוג האחסנה,גם הוא פקטור במחיר (מחסן, חצר, קרוי מלא...)

אני מניח שמחיר של $100 לחודש עם חשבונית זה סביר למחסן סגור לגמרי עם אבטחה אמיתית, שנגיש 24/7 להכנסה והוצאה של רכב, + אזור שירות לרחצת הרכב ותחזוקה קטנה.

נמרוד

נמרוד, מצטער, 100 דולר לכל מה שמודגש באדום, זה לא ריאלי, אף אחד לא יכול לעמוד בזה.

יתרה מכן, מקום יעודי ל"תחזוקה קטנה" לא עולה על הפרק.

הרצון היה לשלב במקום מרכז שרות עצמי לרכבים (ליפט, כלי עבודה, מקום עבודה...), אבל החוק אוסר זאת בכל תוקף. בעיה נוספת של היא העדר ביטוח לפעילות "מוסך" שכזו. אי לכך, כמו שדובר בתחילת השרשור, המקום ייועד לאחסנה בלבד.

אם פלוני יתעקש בכל זאת על ביצוע עבודות קטנות בשטח שהושכר לו, אני מניח כי איש לא ימנע זאת ממנו, אך עליו לזכור כי הליך זה אינו חוקי ולא לשם כך הושכר לו המקום.

אני? אם הטרנספורטר לא היה מאוחסן בחניון תת קרקעי עד השיפוץ- היית עושה חישוב של כדאיות של מה שאתה מציע מול לקנות מכולה ולסדר לה איוורור טוב או אפילו מייבש, ורואה כמה זה יוצא בשנתיים עד שהוא עולה לכביש.

אבל אני לא דוגמה, כי יש לי איפה להעמיד את הגרוטאה עד שהיא תהיה אספנות.

אסף.

מכולה, מאווררת ומיובשת ככול שתהיה, הופכת לכבשן בקיץ, זה ממש לא פיתרון ריאלי, בטח ובטח לא למכונית המיועדת לשימור. מי שרכושו יקר לו, לא יעלה על הדעת איכסון במכולה. (מבלי לנקוט בעמדה פוליטית, ראינו מה קרה לריהוט המפונים שאוכסן במכולות וזה היה לתקופה של כ-3-6 חודשים בלבד).

יתרה מכך, העמדת מכולה דורשת היתרי בניה.

ושוב - מה עם המשאיות - ואני מדבר על ה"גודל המלא", לא על הטנדרים? - אני אפילו מוכן, שיהיה תחת שמיים (אם כי, עדיף כמובן עם הגג), אבל עם שמירה ואבטחה! אחרי הליילנד שניגנבה מחולון, אני בכלל "חי בסרטים"!:???: ולי שברו ווינקר...

דווקא הקטע של "לגשת-להוציא-לנסוע-להחזיר" ממש לא מפריע - גם ככה, אצלי לפחות, הרכבים שלי הם רק לשימוש "פעם ב... " !

אני משער, שיותר מלאנשים בעלי רכבים מוגמרים, האחסנה פונה לאנשים כמו "gluk", המחזיק הרבה רכבים ישנים, חלקם עדיין לא אספנות והם אלו בסכנה הכי גבוהה להפוך לבניין בסין. רכבים כאלו (ואפילו המשאית של "gluk") הם רכבים שלא ממש נמצאים בשימוש קבוע, אבל הם חשופים לגנבים.

איכסונם, אפילו במגרש פתוח או כיסוי, אבל בתוך מתחם מגודר ובאיזור דיסקרטי, יכול לפתור הרבה בעיות.

כמובן שאיכסון בשטח פתוח יעלה לפחות חצי מהאיכסון במחסן.

אעדכן עם התפתחות הנושא.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אני מעוניין לשמוע את דעתכם על מקום שכזה:

1. האם הייתם מאכסנים את ריכבכם שם.

2. כמה הייתם מוכנים לשלם מדי חודש על השרות.

השאלה הבאה מופנית לאותם אלו המחנים את ריכבם ברחוב ולא בחניון מקורה:

3. שטח פתוח ולא מקורה, מגרש מגודר עם אזעקה, מצלמות וחברת אבטחה כמפורט למעלה, כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל לאחסן שם את רכב האספנות שלכם (או רכבים ה"ממתינים" להפוך לאספנות).

הייתי מאחסן את רכבי.

הייתי משלם לאחסנה בשטח פתוח, מאובטח וכד' - כ- 160 ש"ח לחודש

הייתי משלם לאחסנה במקום מקורה וסגור, מאובטח וכד' - כ- 350 ש"ח לחודש

מצא

מצא משה

פורסם

אני אישית חושב שהמטרה שלך למצוא בעצם אנשים שיאפסנו את הרכב לזמן ארוך ככל הניתן.

אישית הייתי מוכן לשלם סביב ה400 שקל לחודש, במקרה ואני צריך את שרותי החניה עד לחצי שנה

או 300 שקל במקרה שאני צריך את שרותי החניה מעל לחצי שנה.

• תוכן חדש...