Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רצח את ענבל עמרם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצח על סתם ממש ככה וזה עוד יותר מפחיד שזה יכול לקרות בכל מקום , בתמימות לגשת לאוטו לסידור קטן ולא לשים לב שבפינה מחכה גנב שחם על האוטו שלך ויותר מאוחר גם ירצח אותך , ממש לא נקלט.

1.6 206

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"עם ישראל אשמים"

"איזה עם חרא אנחנו"

"בטח ששונאים אותנו, אפילו אני שונא אותנו"

"עם של סוחרים"

ומה אתה עשית בשביל מדינה ?!

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דבר שני - בתור אחד שעושה את השירות הצבאי שלו בכוחות המשטרה, אני חייב להגיד לך שאזרחי מדינת ישראל התמימים לא מבינים באיזה רמות של חרא אנחנו נמצאים. כל כך הרבה פשיעה מתחת לאף שלנו.

לא קשור לנושא, אבל...

קודם כל, אתה ממש לא צריך להתגאות בזה שאתה מבזבז את שלושת שנות התרומה שלך למדינה על מדים בצבע כחול.

שנית, אם תפסיקו לבזבז את הזמן שלכם ואת המשאבים שלנו (כן כן, אתם מבזבזים את הכסף של האזרחים) בשביל לפתוח מחסומים, להתנפל לבתים ולרדוף אחרי אזרחים תמימים בגלל שיש להם איזה בוף או קצת מריחואנה - אולי יהיה לכם זמן לטפל בפשיעה האמיתית.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
רק כשפוליטיקאי יבין שהכסא שלו מתנדנד תחתיו בגלל שני הדברים האלה, יזוז משהו.

הפעם זה נגמר ברצח...

קראת מה שאני כתבתי? ו...? אין תגובה?

הגיע הזמן שנעשה משהו, האנשים האילו הם המועסקים שלנו, אנחנו בחרנו אותם כדי שישרתו אותנו, ולא להפך!!!

ביום שזה יחלחל פנימה לתוך המוח שלהם השיטה תישתנה!!! עד אז, אני יכול להמליץ לכם על שני פיתרונות ראליים למצב הקשה:

1) לרדת מהארץ, לחיות במקום שלא איכפת לך מהסביבה, והסביבה לא ממש איכפת ממך,. כל עוד אתה בסדר איתם, הם בסדר איתך... מקום כמו קנדה למשל. "ארץ אוהבי כל"...

2) לירכוש לעצמך רובה צייד קצוץ קנה...

לא רחוק היום ונימצא את עצמיינו בוחרים בשתי האפשרויות האילו...

אגב, לפי כל הסימנים אנחנו מדינת עולם שלישי...

* אנו חיים תחת שילטון של מנהיג צבאי (אני לא מצליח להיזכר במנהיג שלא היה יוצא צבא ב 15 שנים האחרונות), וזה לא חשוב ביכלל אם הוא ניבחר בצורה "דמוקרטית" (המרכאות לא באו סתם!)

* ההחלטות במדינה מיתקבלות ע"י היוועצות עם דמות דתית מרכזית, רב חשוב וכו'... ערוב של הדת יותר מידי בעינינים פוליטיים.... ממש כמו באירן!!! אגב, אצלינו זו לא דת, זו כת!

* פיצוצים בבתי קפה ובתי קולנוע, ממש כמו בקובה...

* אנשי צבא מיסתובבים עם מחסניות ב"הכנס"...

* לשוטר יש את הזכות לעצור אותך או להיכנס לביתך כל עוד יש לו חשד סביר שבוצעה עברה!!! איפה זכויות הפרט?!

בקיצור, אני נולדנו כאן ואנחנו חיים כאן, והיתרגלנו... אני קיבלתי את הסטירה שלי כאשר הגיע אלי ידידה מחו"ל... אחרי כמה חודשים שהיא חיה כאן, היא אמרה לי:"יש לכם כאן ארץ נהדרת, אבל אתה מודע לזה שאתם חיים כמו מדינת עולם שלישי?"

והיא התחילה להסביר...

עד שהיא לא עלתה על הנקודות האילו, לא ממש חשבתי על זה מעולם כי "כאן ביתי, פה אני נולדתי..."

ולפעמים צריך מישהו מבחוץ שיבוא וכניס לך את הסטירה המצלצלת...

לסיכום, כמו שכתוב בחתימה שלי, הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הבעיה שהם יודעים מה עקב אכילס שלנו, הם יודעים להפריד אותנו לקבוצות ולכבות שריפות

כשניסיתי להנהיג חרם צרכנים, למדתי שאין עם מי לדבר ...

תראו את הסטודנטים בצרפת על מה הם יצאו להפגנות?, ראיתם פעם את הסטודנטים שלנו יוצאים להפגנה על משהו אחר מלבד שכר הלימוד? אין עם מי לדבר !

אנו עם המתנהג כמו טלה בדרך לשחיטה, וזה גם יהיה סופינו!!!

לסיכום, כמו שכתוב בחתימה שלמעל הציבור מטומטם, אבל כולנו משלמים...

נ.ב. מדי פעם יש ניצוץ תקוה מדור העשרה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

במדינתו הקטנה החוק סלחני לעבריינים,גנב רכב שהיום נתפס,מחר משוחרר,[ולא רק גנבי רכב],אני תפסתי גנב בריכבי בשוק ברמלה,הפתעתי אותו והוא קפץ עלי מהאוטו עם מברג,מזל שהייתי עם חבר והשתלטנו עליו,הוא נעצר הוגשה תלונה אחרי 24 ש' הוא שוחרר,ושבועיים אחרי הוא נעצר על רצח רואה חשבון בבנק ברמלה,וברצח זה גם אשמה מדינתו הרחומה והסלחנית.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לסיכום, כמו שכתוב בחתימה שלמעל הציבור מטומטם, אבל כולנו משלמים...

נ.ב. מדי פעם יש ניצוץ תקוה מדור העשרה.

דור העשרה?! תודה, באמת תודה... לא הייתי מיתנגד לחזור להיות בן 20... או 25... ;)

אגב, אתה בחרת באופציה השניה שנתתי? גם אני, הוויזה שלי לא בתוקף;)

אגב, איפה אפשר ליקנות תחמושת??? :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא קשור לנושא, אבל...

קודם כל, אתה ממש לא צריך להתגאות בזה שאתה מבזבז את שלושת שנות התרומה שלך למדינה על מדים בצבע כחול.

שנית, אם תפסיקו לבזבז את הזמן שלכם ואת המשאבים שלנו (כן כן, אתם מבזבזים את הכסף של האזרחים) בשביל לפתוח מחסומים, להתנפל לבתים ולרדוף אחרי אזרחים תמימים בגלל שיש להם איזה בוף או קצת מריחואנה - אולי יהיה לכם זמן לטפל בפשיעה האמיתית.

הראל.

רמת הסבלנות שלי הולכת ופוחתת, ואני מאוד קרוב להתפרץ כאן ולכתוב לך מגילות. אני אוותר, הכאבים שיש לי בפרקים של האצבעות לא שווים אותך ואת העצבים שלי, חתיכת אזרח כפוי טובה.

תאמין לי, אדון הראל, שאם הייתי יכול לספר לך ולו במקצת על המידע המודיעיני שאני נחשף אליו - היית סותם את הפה לעולם ועד.

לא בטון מתנשא כן? אבל אין לך ש-מ-ץ של מושג על מה אתה מדבר, ואני מציע שתשתוק ואל תכנס לנושאים שאתה לא מבין בהם.

אלעד

פורסם
רמת הסבלנות שלי הולכת ופוחתת, ואני מאוד קרוב להתפרץ כאן ולכתוב לך מגילות. אני אוותר, הכאבים שיש לי בפרקים של האצבעות לא שווים אותך ואת העצבים שלי, חתיכת אזרח כפוי טובה.

תאמין לי, אדון הראל, שאם הייתי יכול לספר לך ולו במקצת על המידע המודיעיני שאני נחשף אליו - היית סותם את הפה לעולם ועד.

לא בטון מתנשא כן? אבל אין לך ש-מ-ץ של מושג על מה אתה מדבר, ואני מציע שתשתוק ואל תכנס לנושאים שאתה לא מבין בהם.

אלעד

אני לא יודע אם לגחך או להתעצבן...

אם לא היית שוטר, הייתי טורח להסביר לך למה הטינה שלי כלפיהם כל כך עזה, אבל לא אתה ולא אף אחד מלבושי הכחולים שווים את זה.

מבחינתי 90% מהשוטרים הם סמרטוטים אנושיים, עבריינים בשירות "החוק", מושחתים, שאילולא המדים שלהם - הם היו לבטח נמצאים בצד השני של החוק.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יודע מה? אני מבין אותך.

האמת? אני גם שנאתי שוטרים, וכל מה שקשור אליהם, למרות שאחי גם אחד "כזה", תמיד שנאתי את המנאייקים.

בנסיבות כאלה או אחרות אני לא אפליג בסיפורים, הגעתי לשח"מ(שירות חובה במשטרה), ואת האמת? הדעה שלי השתנתה מן הקצה אל הקצה.

אין טעם לנסות לשכנע אותך, אני לא מתכוון לנסות אפילו, לא שווה את זה, כמו שלא היה טעם לנסות לשכנע אותי.

פורסם

אתה יודע, בישראל הפושעים אומרים על השוטרים אם אתה לא יכול לנצח אותם תצטרף אליהם, בגלל זה המשטרה שלנו כזאת.

ואני ממש לא מעוניין לקרוא תגובות של ילד שהתחיל שירות בשח"מ וחושב שהם הכי טובים בעולם עכשיו.

פורסם
יודע מה? אני מבין אותך.

האמת? אני גם שנאתי שוטרים, וכל מה שקשור אליהם, למרות שאחי גם אחד "כזה", תמיד שנאתי את המנאייקים.

בנסיבות כאלה או אחרות אני לא אפליג בסיפורים, הגעתי לשח"מ(שירות חובה במשטרה), ואת האמת? הדעה שלי השתנתה מן הקצה אל הקצה.

אין טעם לנסות לשכנע אותך, אני לא מתכוון לנסות אפילו, לא שווה את זה, כמו שלא היה טעם לנסות לשכנע אותי.

אם אתה חושב שאני ילד ששונא משטרה כי זה איזה סוג של טרנד - אתה טועה לגמרי.

אני לא רוצה להיכנס לפילוסופיות פלצניות, אבל אני חושב שבמדינה הזאת הדג מסריח מהראש אל הזנב - מראש הממשלה, הכנסת, ועד נציגי החוק - רובם, אם לא כולם, מושחתים.

התרבות הישראלית ייצרה פה זן מסוכן של בני אדם, שוטר ארצישראלי - ישראלי מכוער עם תוספת של כח וסמכות שקיבל ע"י "החוק".

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

וולק/זאב,

לפני שאני הופך את השרשור הזה לשרשור FLAME אמיתי, הייתי מציע לך לעצור ולקרוא הכל שוב מההתחלה...

לא יודע מאיפה הבנת ש-"אנחנו הכי טובים בעולם", אבל למי שמבחוץ נורא קל להגיד שכולם מושחתים ואף אחד לא עושה כלום וכו', אני יודע את זה כי גם אני הייתי ככה.

אגב, אני ממש לא מעוניין לקרוא תגובות של בנאדם שלא מכיר אותי, מחליט לדחוף לי מילים לפה(או למקלדת), וחושב שבטח הוא יודע הכי טוב.

עריכה: הראל ידידי, צר לי שכזאת היא דעתך. כנראה בחייך פגשת רק שוטרי תנועה ממורמרים(ולא חסר...). המצב בפועל ממש לא ככה.

אני מכיר עשרות שוטרים, צעירים כמבוגרים, כולם, ללא יוצא מן הכלל אנשים ז-ה-ב, מביני עניין, ובעלי יותר יותר רגשי אנושיות מ-"הישראלי הממוצע".

פורסם

שלד\סקילט

יודע מה תראה לי שוטר אחד שבאמת עושה את העבודה שלו כדי לשמור על הרחובות שקטים ולהגן על האזרחים.

ולא נדחף ע"י הרבה כסף משוחד\ בגלל קידום\ פוליטיקה\ הרצון להרביץ סתם לאנשים\ לסחוט כסף.

כשתראה לי רק אחד אבל רק אחד אני ישתוק.

בישראל אין כאלה.

השוטרים פה מפחדים מכל דבר, לא כמו במדינות אחרות שלוקחים שוטרים מיחידות צבא מובחרות.

ואולי השוטרים אמיצים ידוע מה אולי אבל הפוליטיקאים שלנו עוצרים אותם.

למה במדינות אחרות אפשר לשמוע על שוטרים שרדפו אחרי מכונית גנובה ישר לתוך שכונת מיעוטים או עוני או פשע ולקחו את הרכב בחזרה ע"י קרב יריות.

ופה שוטרים מפחדים להכנס לכפר ערבי אחד שיש בו יותר מכוניות גנובות מתושבים.

לכולנו ידוע מי הם גנבי הרכב בתכלס, הרבה פשוט מפחדים לפתוח את הפה.

להיות שוטר בישראל זה החלום של כל עבריין- לא לעשות כלום, מידי פעם לבקר את החברים במסווה של חקירה וגם להרוויח על זה כסף.

פורסם

עריכה: הראל ידידי, צר לי שכזאת היא דעתך. כנראה בחייך פגשת רק שוטרי תנועה ממורמרים(ולא חסר...). המצב בפועל ממש לא ככה.

אני מכיר עשרות שוטרים, צעירים כמבוגרים, כולם, ללא יוצא מן הכלל אנשים ז-ה-ב, מביני עניין, ובעלי יותר יותר רגשי אנושיות מ-"הישראלי הממוצע".

דווקא בשוטרי תנועה כמעט ולא נתקלתי מעולם.

על שטויות של שוטרים ילדותיים שילמתי, ואני משלם עד היום. אין ספק שאני שונא אותם, ואני אשנא אותם כל עוד יש לי כח לשנוא.

ותאמין לי שיש לי את הסיבות שלי.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...