Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאושר מאוד מהדיון .

עד עכשיו הבחור לא כתב איזה נורה דלקה ועל איזה תקלה היא מעידה.

גם אני רוצה לנחש...הבחור חזר מהצפון הגשום ייתכן שחיישן ABS התלכלך ואז המחשב זיהה תקלה.

אתה עוד תשוב אלינו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן זאת הנורה שדלקה - היום נסעתי עם הרכב והנורה לא חזרה לדלוק.

לפי דעתי , אתמול כשפירקתי מינוס מצבר, היה מאוד קל לפתוח את הבורג - המינוס מצבר היה מאוד משוחרר יחסית , כלומר- יכולתי לפתוח את הבורג עם היד בלי מפתח אפילו.

אולי זה מה שגרם לנורה לדלוק - בכל אופן הכל תקין.

שוב תודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
טויוטה קורולה 2003 - כן כן מסתבר שגם לטויוטה יש תקלות לפעמים, כביש ת"א חיפה,יורד גשם,לפתע נדלקה מנורת מנוע (צבע צהוב), תוך כדיי נסיעה, ומאז היא דלוקה באופן קבוע.

הרכב עבר טיפול לפני חודש, אין שום הבדל בנסיעה גם כשהנורה דולקת = עצרתי בתחנת דלק,הכל תקין,שמן\מים\טמפרטורת עבודה,וגם לעולם לא היו חסרים שום נוזלים,...הכל על פניו נראה תקין, מכבה מנוע - מדליק.

ועדיין הנורה דולקת.

כיצד ניתן לאפס את המחשב?

האם ניתוק המצבר לזמן מסויים יאפס את העניין?

תודה.

ברשותי קורולה 2004, הנורה נדלקה לפני כשנה, נאמר לי במוסך שזו תקלה במערכת הבקרה והרכב תקין. מאז אני נוסע עם נורה דולקת.

פניתי לאחרונה למוסך ע"מ לתקן את הבעיה לפני מכירת הרכב.

דרישתם 12000 ש"ח להחלפת מחשב ואגזוז עם ממיר קטליטי.

מבדיקה קצרה הסתבר שיש דפקט ברכב המוכר לחברה. מספר לחצנים קיבלו תיקון חינם ע"ח החברה גם מעבר לתקופת האחריות.

אני מעוניין לשמוע מאחד מאילו.

שמי מוטי עמיר [email protected]

פורסם

פניתי למוסך ודרכו ליבואן: התיקון עולה 12000 ש"ח (החלפת מחשב וממיר קטליטי(.

הם מוכנים לתת הנחה של 30% ביחד על התיקון, ממש בדיחה.

אני צריך למצוא דרך להפעיל עליהם לחץ כיוון שיש פה פגם מובנה ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...