Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו...התאפקתי יותר מדי.

אז לזכר עשרות (טוב, 5) הטרנספורטרים שעברו במשפחתי -

אני רוצה אחד כזה! (דווקא דאבל, צריך להוביל את הטרקטורון איפשהו...)

אני מתחיל רשמית במסע לחצים על אבא שלי, מה...זה בדיוק

איתי.

בבקשה, טרי מלוח יד2:

054-2268403, 04-6370347

1971, 1,600 , יד 2 משופצת כולל מנוע וריפודים בדלתות על ידי מכונאי פולסווגן,לרציניים בילבד ימכר למרבה במחיר.

1pw4.jpg

2mj0.jpg

3jm1.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש התקדמות כלשהי עם זה, שסיפרת לי עליו?! -אני מת מסקרנות! :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

תודה ברק, הוא יפה מאוד! הפנים חדש לחלוטין!

לצערי לא הייתי אצל ההורים בצפון כבר חודש וחצי,

אולי הפסקת האש תדחוף גם את אבא שלי :-)

ועניין המחיר באמת לא מובן , אני נתקל בזה הרבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש למכירה בכניסה לרמהש מכוון צהלה אחרי הרמזור של רח הראשונים לתוך סוקולוב בצד ימין בצבע צהוב לימון מתקופת ההיפים משופץ יפיפה יש פתק למכירה!

גש וצפה וספר לחברה!!

פורסם

שלום

ראיתי את הטרנספורטר הכתומה הזו בנס ציונה בפאוור-סנטר. לא נראה לי שהיא למכירה אבל שווה לבדוק.

מצטער על הצילום הרע.

רועי.

bus.jpg

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
שלום

ראיתי את הטרנספורטר הכתומה הזו בנס ציונה בפאוור-סנטר. לא נראה לי שהיא למכירה אבל שווה לבדוק.

מצטער על הצילום הרע.

רועי.

זה הרכב אותו הייתי אמור לרכוש בעבר.

הבעלים התחרט ואינו מוכן למכור.

הדיון המלא כאן.

נו ברק !

יש התקדמות עם הטרנספורטר של נסראללה ?

תעדכן אותי ואם יש צורך אקפוץ לשם שוב ... 8-)

עדיין לא.
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

קובי, המנהל של פורום החיפושיות בתפוז, מוכר את הטרנספורטר בצורה שאתה רוצה. שווה בדיקה!

הוא כתב שהוא בלי מנוע ורישיונות...

שווה לברר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Well, after looking and looking for a comby in Israel, i found one.

The problem is that it is in New Zealand.....

:sad:

there are a lot of them here, all in excellent condition and fair prices. If only i could bring one back home with me....

, forgive me for not deleting the car licence plate numbers off, i don't think it is necessary

:wink:

p9140004so9.jpg

פורסם

שיהיה בהצלחה שם, ברק.

אם הבנתי נכון, יש לך הרבה זמן לטפל ברשיון ייבוא ובניירת.:wink:

אז למה לא מניו זילנד?

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

ברק

איך זה להיות בצד השני של העולם? אתה מרגיש הפוך?

בחודש הבא 7-8/10 מתקיים יריד החלפים וטרמה בגרמניה כאן ,על אף שהוא בעיקר מיועד לדו"ג עדיין יש גם מכוניות ונתן לראות הרבה מהן בחניה הציבורית.

לפרטים נוספים אם תרצה פנה אלי בה"פ יש מצב שאהייה שם

אירית

• תוכן חדש...