Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים מזמזמים זה בגלל כיוון המגבר ??

זה קרה אחרי שהחלפתי כבל ארסיאי וניסיתי לכוון וכנראה שאני לא משו בזה אז הרמקולים מזמזמים ולא שומעים משו....

ותודה לכל מי שעזר לי בבעיה של הרעשים מהאלטרנטור תיקנתי את זה !!!

פורסם

אם זה אחרי החלפת הכבל יש מצב שזה שזאת הבעיה ( נישמע שלא טיפלת ברעשי אלטרנטור )

ד"א הבעיה שהאוטו דלוק בלבד ? או גם שהוא מכובה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הרעשים מהאלטרנטור שהיו פסקו הדלקתי את האוטו ולא היה רעשים....

הבעיה שהאוטו גם מכובה מן זמזום מהרמקולים לדעתי לפחות מכוון שגוי של המגבר...

פורסם

כיול/כוון מערכת

כל הגיינים במגברים -לאמצע!

תפתח את המערכת על ווליום נמוך כשרק הרמקולים הקדמיים מחוברים למגבר.

תתחיל להעלות את הווליום עם שיר שאתה אוהב עד שתשמע עיוותים - אם אין עיוותים - תגביר את הגיין של הקדמיים עד שתשמע עיוות - ואז תנמיך קצת וזהו אתה מכוון על הקדמיים.

אם יש עיוות - תנמיך את הגיין במגבר עד שיפסקו העיוותים (מערכת ב90 אחוז עוצמה אפילו קצת פחות) ואתה מכוון.

תנתק את הקדמיים מהמגבר ותחבר את האחוריים ותחזור על אותו התהליך.

תחבר גם את הקדמיים ותנמיך את האחוריים לפי הצורך (במידה ובמה קדמית בכלל מעניינת אותך)

תחבר את הסאב ותכוון אותו בהתאם לרמקולים באותו האופן (אין צורך לנתק את הקדמיים והאחוריים).

עצה מאוד ידידותית - אל תפעיל בכלל את הloudness בHU משום שזה רק מעוות את האות המקורית - אתה תשמע הרבה יותר טוב ונקי בלי זה.

וגם עצה נוספת - תכוון את המערכת כשהטרבל והבאס על אפס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה נראה לי שזה יעזור אני ינסה את זה מחר את הכוון... רק שיש לי רק שתיי רמקולים אחוריים זאת אומרת שאני צריך לעשות את התהליף שהסברת לי עם הקדמיים רק פעם אחת וזהו ??

אוף איזה מעצבן זה אני לא מצליח לכווןןןן זה שתיי גיינים וממש מציק לי זה לא מתכוון טוב !!!!!

ודרך אגב לפני זה שמעו טוב אני יודע למה כי חיברתי את שתיי הרמקולים ביחד לאותה כניסה ככה שהכיוון יצא אותו כיוון לשתיהם ועכשיו הם כל אחד בכניסה משלו וכל אחד עם כוון משלו אז זה מה שיוצר לי בעיה בכוון.....

פורסם

יש לך מגבר שני ערוצים. אסור לחבר שני רמקולים לאותה יציאה...

גש למתקין שיעשה לך סדר בבלאגן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין בעיה לחבר למגבר שני ערוצים - שני רמקולים על כל ערוץ - כאילו קדמי ואחורי שמאל וקדמי ואחורי ימין

המגבר פשוט עובד ב2 אוהם.

הבעיה היא שלכל ארבעת הרמקולים אתה משתמש באותו הכוון - יש לך זוג רמקולים אחד שהוא גדול וחזק וזוג רמקולים אחד שהוא חלש - אתה צריך במקרה כזה לכוון לפי החלשים יותר אבל אז אתה לא תהנה כי לא תהיה לך תפוקה מהאחוריים.

ואם תכוון לפי האחוריים - אתה תקרע תצורה לקדמיים שלך וגם לא תהנה ממשהו שאפשר בכלל לקרוא לו "סאונד"

או שתגביר את הקדמיים על המגבר ואת האחוריים על הרדיו-דיסק (או ההפך - איך שבא לך)

או שתחליף מגבר למגבר 4 ערוצים.

לפי השתלשלות העניינים - מנסיון - גש למתקין לפני שתעשה למערכת שלך נזק ויותר גרוע לפני שתהרוס משהו במערכת החשמל של הרכב שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למגבר הספציפי שלו יש בעיית עבודה ב 2 אוהם. ניתן לעבוד רק ב 4 ומעלה.

(דביר, ההצעה שלי עדיין בעינה עומדת ואפילו יותר מפתה...)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...