Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה עוד כמה תמונות שזה עתה קיבלתי ממישל - כמובן של הרכב לאחר הריסוק ולאחר שמספר גברתנים הפכו אותו חזרה....

ד"א, הרכב (מה שנשאר ממנו) נמכר היום...

זהו, יוצאים לדרך חדשה... אלוהים יודע מה זה אומר...

אלון

עריכה**** מצטער, התמונות הוסרו לפי בקשה שהתקבלה אצלי..... ייתכן ויועלו במועד אחר**** סוף עריכה,

אלון

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון...

מקווה שאתה מרגיש טוב...

אתה עוד תחזור ובגדול - אני מאמין... :wink:

הרכב עם זאת נראה גמור..... :shock:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
נבדק ועובד. ראיתי כבר 3 פעמים (ברצינות !). לפני הסרט הזה עולים מספר דברים קצרים וצריך שתי

דקות סבלנות על מנת לצפות בשתים וחצי דקות של הסרט.

לכל מי שבוכה על העדר תמונות, הנה שוב:

אף אחד עדיין לא הגיב על התמונות באלבום שלי למרות שנכנסו לצפות בו מעל 200 איש, אז אתם מוזמנים.....

המתנתי גם 10....משום מה זה לא חושב....אני לוחץ PLAY ואחרי שנייה זה חוזר לסימן של ה PLAY....

אולי אני צריך לשנות משהו בהגדרות?!?עזרה....מישהו

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
אלון...

מקווה שאתה מרגיש טוב...

אתה עוד תחזור ובגדול - אני מאמין... :wink:

הרכב עם זאת נראה גמור..... :shock:

אני אחזור - אבל לא עם הרכב הזה...

ולאמיר,

אחרי שאתה נכנס ללינק תמתין בסבלנות - אל תלחץ על PLAY ולא על כל דבר אחר - אם תוך דקה זה לא יעלה תבצע "רענן" לדף... זה הכל.

בדקתי עכשיו וזה עובד.

אלון

פורסם
צריך רק לחכות שהוא יטען (הסרט).

ודבר נוסף, מסכים מאוד עם קובי... אלפי צלמים... איפה כל התמונות?

מה לא תשאר לי מזכרת של ה - 106S16?

אלון

הי

קיבלתי סוף סוף את הדיסק עם התמונות והסרטונים מקווה להעלות אותם הערב או מחר ,כמובן רק את התמונות שרואים את מס' הרכב שלך 9 , לא 6 :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
הי

קיבלתי סוף סוף את הדיסק עם התמונות והסרטונים מקווה להעלות אותם הערב או מחר ,כמובן רק את התמונות שרואים את מס' הרכב שלך 9 , לא 6 :-)

תשלח גם את ה 6 במייל... אני צריך מזכרת!

:-P

אלון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביום שבת 15/4 ישודר בערוץ 55 בשעה 12:30 אימון הראלי-ספרינט שהתקיים ביום הבחירות בעין השופט. נקווה לסיקור איכותי. מי שמוצא פרומו - מוזמן להעלות אותו פה.

מרשל, אני עדיין מחכה לסרטונים ולתמונות שהבטחת.... או שזה לא היית אתה זה שהבטיח...

בברכת חג פסח שמח וכשר (למי ששומר)

אלון.

פורסם

אלון

זה פורסם כבר די מזמן בגלריות

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אגב יש גם סרטון אבל בגלל איכות החומר שקיבלתי לא העלתי אותו ,אני אעביר לך במייל כי אתה דווקא מצולם בו

פורסם

מצ"ב לוח השידורים + השידור החוזר בערוץ הספורט (55 בממיר):

15/04/2006

recommended.gif

12:30ספורט מוטורי ישראלי - ראלי ספרינט-עין השופט

Trans.gif16/04/2006

17:30 ספורט מוטורי ישראלי - ראלי ספרינט-עין השופט (ש.ח)

Trans.gifולמרשל,

אני אשמח לקבל את הסרטון וגם תמונות שלי עם המספר 6 - אם יש לך....

:wink:

אלון.

נ.ב.

אל תתאמצו - הלינקים לא עובדים (אלוהים יודע למה....).

אלון

פורסם

אלון התמונות עברו , לגבי הסרטון ניסיתי אבל תיבת המייל שלך כנראה קטנה מדי בכדי לקבל אותו (7.13 MB)

• תוכן חדש...