Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שהייתי שם היום ממש במקרה בעקבות טיול דרכי עפר... ופתאם נתקלתי באירוע, אז נשארתי לראות, ואכן הנהיגה של אלון היתה לדעתי הכי מרשימה, היה נראה כי הוא היחיד שלא פחד... בכל מקרה מצער לשמוע על המקרה, ובהחלט היה מאורגן בצורה יפה וממש נחמד.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב לכולם

אתם מדברים לכם על התהפכויות ואני (עם דמעות בעיניים , נשבע ) הייתי שם בפנים , ב-106 ראלי האדומה שהתגלגלה לנו .

לא ממש זוכר מה קרה אבל בטוח רק בדבר אחד - אסור לוותר בנושא אמצעי בטיחות והוכח שספורט מוטורי זה ספורט בטוח , אם מכינים את הרכב נכון וללא פשרות .

אני לא כל כך יודע מה המצב של הפיג'ו כרגע , אבל מה שאני כן יודע ובטוח בעצם שנדב ואני בנינו לנו בתקופה קצרה מערכת יחסים וצוות שתאונה כזו ממש לא תשבית אותנו .

מקווה שנתארגן מהר , שכאבי הגב יעברו ונחזור לשבילים המהירים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
בוקר טוב לכולם

אתם מדברים לכם על התהפכויות ואני (עם דמעות בעיניים , נשבע ) הייתי שם בפנים , ב-106 ראלי האדומה שהתגלגלה לנו .

לא ממש זוכר מה קרה אבל בטוח רק בדבר אחד - אסור לוותר בנושא אמצעי בטיחות והוכח שספורט מוטורי זה ספורט בטוח , אם מכינים את הרכב נכון וללא פשרות .

אני לא כל כך יודע מה המצב של הפיג'ו כרגע , אבל מה שאני כן יודע ובטוח בעצם שנדב ואני בנינו לנו בתקופה קצרה מערכת יחסים וצוות שתאונה כזו ממש לא תשבית אותנו .

מקווה שנתארגן מהר , שכאבי הגב יעברו ונחזור לשבילים המהירים .

דובי (מהמיטה )

דובי, דובי.... לרגע קצת דאגתי...

צריך יותר מכמה סלטות בשביל לעצור דוב!

:wink:

טוב לראות שחזרת - מחכה לראות בהקדם את הסיפור האישי שלכם, פה בפורום.

אלון

פורסם

מעניין איפה כל אלה שעשו עליהום על נסיונות פטטיים של הקלות בנושא הבטיחות: "אנחנו לא WRC "

טענו ה"מבינים". שוב הוכח כי העקשנות לעמוד על כך היתה נכונה אפילו במחיר הפופולריות.

אנחנו נמשיך להתמקצע ולא יהיו שום פשרות בבטיחות, ולכם דובי,נדב,אלון,זה חלק מהמשחק,

מחכים לכם באימון הבא.

אמר לי פעם נהג מירוצים ידוע: מי שלא מתהפך לא יהיה נהג מירוצים אמיתי" מנחם? לא!!

מעודד? אולי

דני

:mm_shocke

מירוצי מכוניות

פורסם
אין ספק שקודם כל בטיחות !!! ויש הוכחות :wink: .

אנחנו עדיין לא WRC אבל אם אנחנו רוצים להגיע לשם (ואנחנו נגיע !!! ) אז קודם כל בטיחות .

דובי

תרגיש טוב, דובי!

שמח שהכל נגמר בשלום יחסי...

והעיקר - שתחזרו מהר להתחרות. כל הכבוד!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

לאלון חלווה שלום

קודם כול ברצוני לברך אותך על הנהיגה היפה שהפגנתה תמשיך כך. מקווה שתתקן את האוטו במהרה ללא חור גדול מדי בכיס.

אם הבנתי נכון את אשר אתה כותב, השוקים הם שגרמו להתהפכות, אם היו שוקים טובים,לא ההינו במקרה זה מגעים לחשיבות הכלוב

גם שוקים זה בטיחות

לייט צבי

פורסם
לאלון חלווה שלום

קודם כול ברצוני לברך אותך על הנהיגה היפה שהפגנתה תמשיך כך. מקווה שתתקן את האוטו במהרה ללא חור גדול מדי בכיס.

אם הבנתי נכון את אשר אתה כותב, השוקים הם שגרמו להתהפכות, אם היו שוקים טובים,לא ההינו במקרה זה מגעים לחשיבות הכלוב

גם שוקים זה בטיחות

לייט צבי

יכול להיות שאתה צודק ויש קשר למתלים שלי שהיו קשים מידי.... אולי? אבל האשמה לא בבולמים. אלו בולמים מקצועיים של בילשטיין וגם אם פחות התאימו למסלול לא הם גרמו להתהפכות. הגורם העיקרי להתהפכות היה - הנהג - דהיינו אני. לא היתה פה גם טעות נהג טכנית (מבחינת הנהיגה - אני מתכוון) ולכן אני כל כך כועס על עצמי.... הטעות שלי הייתה באמצע ישורת בכניסה לקפיצה במהירות שמראש ידעתי שהיא כנראה גבוהה מידי ולכן איבדתי את השליטה בעקבות לקיחת סיכון מיותר מראש!

לגבי תיקון הרכב בהקדם - זה לא יקרה לצערי - הרכב מת!!! אבל, אני אבנה רכב חדש ואני מאוד מקווה שבעזרת ספונסר. אם הערוץ המקומי וערוץ 5 ישדרו את מה שצילמו - אני בטוח שזה יעזור לי. באירוע הזה הרגשתי ממש טוב ומהיר והרכב עשה כמעט כל מה שרציתי - זה עלה לי לראש ושילמתי על כך! חבל שלא הקשבתי לדני לוי - בדיעבד, הזמנים שעשיתי היו מספיקים לי כנראה להיות הראשון בקטגוריה... לנסות להגיע לזמני האימפרזות כנראה היה מעל היכולת שלי ושל הרכב...

אני חושב שמי שראה את ה - 106S16 על המסלול הזה הרוויח חוויה - באמת מסלול יפה לצפיה עם סיבובים שמאפשרים החלקות יפות ומהירות ומעברים צמודים מפנייה לפנייה ביחוד הפניה החדה ימינה ואחריה מיד 180 שמאלה - שם באמת נראה לי שמי שעמד ראה דברים שמזכירים מירוצים מחו"ל. אם מישהו יכול לחבר אותי לצוותים שצילמו - אני אודה לו מאוד.

אני גם מאוד אשמח אם יעלו פה עוד תמונות מהמירוץ - גם אם זה יהיה של הרכב שלי על הגג...

:wink:

שלכם,

אלון

נ.ב.

ואולי זה היה צריך להיות קודם כל....

תודה לכולם על המחמאות, מקווה לחזור מהר למלחמה על הכתר בקטגוריה שהפכה לפתע לתחרותית ביותר.

אלון

פורסם

דובי מילר

1. יקירי, ראשית כל, איחוליי החלמה לך ולנווט.

2. זכית לכבוד ה"מפוקפק" :wink: של המתהפך ה-I

בעידן הספורט המוטורי המודרני בישראל

לאחר שעבר חוק הנהיגה הספורטיבית.

3. בטיחות,בטיחות ,בטיחות ושוב פעם בטיחות.

זה אחד מיסודות ה-א' ב' בספורט מוטורי....

טוב שזה נגמר כך-לך לביה"כ תברך בירכת הגומל.

4. צר לי שלא באתי לצפות במירוץ :cry: ,אופס סליחה - אימון.

5. מצפיה בתמונות היפהפיות שצילם זאב, אפשר לראות כי קיימת

עלית מדרגה....ואני שמח על כך ורוצה לומר כל הכבוד למשתתפים.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

פשוט מדהים, התחום תופס תאוצה במהירות, כל החברה המתחרים, המארגנים וכל מי ששם ידו בעיניין המון המון ברכות ורק תמשיכו ככה...

משתתף בצערם של אלו שאיבדו את מכוניתהם, אבל העיקר הבריאות!!! וכמובן שוב אמצעי הבטיחות הוכיחו את עצמם שוב, לא לחסוך בזה, שאלה של חיים ומוות.

בהצלחה בהמשך, מקווה לראות עוד אירועים כאלו בעתיד, ולראות את אלון בונה רכב חדש ודובי מנווט ברכב שיחזור להתחרות בעזרת השם... בהצלחה.. :mm_yeah:

פיליפ.

פורסם

סוף סוף הצלחתי לטפל בתמונות (לחץ עבודה וכיו"ב).

האלבום ארוך, ומתחיל בבוקר ב"פיטס" שבלב היער, ממשיך לתדריך של מישל, להוראות הבטיחות של ברוך, ולסיבוב המקדים על המסלול.

מקווה שכולכם הצלחתם לראות באיזה איזור יפה הכל התקיים, אז ממליץ לשטוף את העיניים גם בזה. העיקר, הוא כמובן תמונות המכוניות בעת המקצים השונים במספר נקודות לאורך המסלול.

זה המקום גם להודות למישל ולכל מי שעזר בארגון מראש וביום הבוחר עצמו.

לענין הבטיחות, זה אינו צחוק, קיבלנו את ההוכחה וחשוב לשמור על הענין, אבל תרשו לי מעט הומור של חבר אנגלי שמחזיק סאאב 99 טורבו: Protect your windscreen - wear a seat belt.

הנה מספר תמונות, וכל השאר באלבום בקישור: http://public.fotki.com/orensaab/march_2006_rally_sprint/

לפורמט מלא של התמונות, אפשר לפנות לאימייל בחתימה,

אורן

Resize of P3280969.JPG

Resize of P3280958.JPG

Resize of P3281108.JPG

Resize of P3281205.JPG

Resize of P3281210.JPG

Resize of P3281279.JPG

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...