Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודיאו CRV VS

neo19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתבלטות היא בין הדגמים בשנת 2002

אני רואה שבמחירון הרודיאו זול בכמעט 30K אבל מאובזר לפחות כמו לנד קרוזר.

מבחינת שוק,ירידת ערך,ואחזקה איזה מהם עדיף ולמה וכמובן איזה מבין השתיים עדיף.

אני לא יורד בכלל לשטח.

תודה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הרודיאו אמנם לא מבין הג'יפים הקשוחים ביותר אבל זהו רכב עם יכולת שטח לא רעה בכלל. מבוסס על האופל פרונטרה הוותיק וכפי שכתבת מאובזר מאד.

אם אתה רוצה לפחות LOOK של ג'יפ (אחרת למה חשבת דווקא על שני אלה אם אינך מתכוון ליסוע בשטח) וכמובן פינוקים הוא המתאים לך.

ההונדה שייך יותר לקבוצת הסטיישנים לשטח רך כדוגמת פורסטר ואאוטלנדר ועבירותו נחותה אפילו משל השניים האלה.

ה4X4 משולב שם רק באופן אוטומטי במקרה שהמערכת מזהה אבדן אחיזה בגלגלים האחוריים.

אם אתה מחפש רכב נוח יותר בכביש וחסכוני זו הבחירה.

שני הרכבים לדעתי אינם בני השוואה.

• אחראי פורום
פורסם

אי אפשר להשוות בכלל.

אם אתה מחפש ביצועי שטח אז שניהם לא ממש "ג'יפים", אבל אם כבר-

אז הרודאו בעל יכולות טובות יותר ומפרט יחסית מתאים.

וגם אז זה לא למקומות מסובכים כ"כ, שבילים פלוס קצת סלעים אבל לא שטח טכני במיוחד.

ההונדה הוא סתם רכב גבוה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתה רוצה ג'יפ אבל לא יורד לשטח?!

אוקיי.

את ה-CRV אני לא מכיר, אבל לחבר טוב שלי יש רודיאו כשנה וחצי עם קרוב ל100 אלף ק"מ.

על הכביש הרכב לא ממש נעים, מאוד רך ומתנדנד, מבפנים הוא אמנם מאובזר אבל נראה זול (במיטב המסורת האמריקנית), הוא בטח ובטח לא מהיר כמו שמצפים ממנוע עתיר נפח.

סה"כ לא רכב שהייתי רוצה לצאת לנסיעות ארוכות (כבר עשיתי את זה).

בשטח היכולת סבירה ובהחלט מספיקה בשביל טיולים משפחתיים מתונים.

על זה תוסיף רמת בטיחות שהיא סביר להניח מאוד נמוכה (לא יציב, תכנון עתיק, אבזור בטיחות מינימאלי).

בכסף הזה אתה יכול לקנות מכונית כביש מפוארת, מודרנית, מפנקת ובטוחה הרבה יותר.

אם אתה מתעקש על כאילו שטח, הייתי בודק את הראב-4 וסובארו אואטבק ופורסטר.

פורסם
אנא הסבר לנו בבקשה מדוע אתה מתעקש על SUV כשאתה בעצם לא יורד בכלל לשטח.
ע"פ האחוז הגבוה של בעלי (ובעלות...) ג'יפים שלעולם לא יורדים איתם לשטח נראה לי שאותם "מוזרים" בודדים שלוקחים את הכלים שלהם לשטח צריכים להסביר למה הם לא שומרים עליהם...
פורסם

עצוב אבל נכון... אני לפחות מנסה לגאול נפש אחת בישראל מעל דפי הפורום, ולגרום לו להבין שלקנות רכב כזה זה טעות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע נסעתי\נהגתי מעולם בהונדה, אבל אני חייב להגיד שהרודיאו הדגם המפואר שנת 2002 פשוט מדהים מבפנים, מאובזר בצורה טובה מאוד, נוח מאוד, טכנולוגי משהו. עם זאת מגיע מנוע V6 חזק ביותר - אבל עם חיסרון גדול מאוד לרכב, צריכת דלק מטורפת 1:5-6 ואפילו פחות ברגל כבדה על הגז. חוץ מזה שהערך של הרכב הזה ירד בכמה עשרות אלפים ב-4 שנים האחרונות, יש כזה לאחד החברים שלי. והם מנסים להיפטר ממנו כבר כמה זמן. אישית אני הייתי לוקח את ההונדה, אלא אם כן אין לך בעיה של דלק. חוצמיזה אתה לא הולך להיכנס לשטח אז מה אכפת לך. מה שיהמר עוד לזכות הרודיאו, יחסית לגיפ "נמוך" הוא דווקא מראה נוכחות טובה בשטח מניסיון.

בהצלחה בבחירה.

פורסם

רוני, עם גובהם, צורתם וכמותם של פסי ההאטה, מצב הכבישים הרעוע בפרברים והקושי במציאת חנייה, נראה לי שיש לג'יפים כמה יתרונות שקשה לוותר עליהם.

dirty old man

need love too

פורסם
רוני, עם גובהם, צורתם וכמותם של פסי ההאטה, מצב הכבישים הרעוע בפרברים והקושי במציאת חנייה, נראה לי שיש לג'יפים כמה יתרונות שקשה לוותר עליהם.
דווקא במאפיינים שהזכרת הג'יפים נחותים מרכבים רכים: הם יותר קופצניים מהמכונית הממוצעת בפסי האטה וכבישים משובשים בגלל הקפיצים הקשים, ורובם תופסים הרבה יותר מקום בחניה בגלל הגודל.

אם התכוונת לחנייה לא חוקית על מדרכות הרי שטכנית גם למכונית רגילה אין בעייה לחנות כך. הסיבה שרואים יותר ג'יפים על מדרכות קשורה למקדם הדאווין ולא יותר מזה.

פורסם
אם כבר אז קונים סיטרואן C5.

הג'יפים נחותים בנוחות שלהם מרוב המכוניות, הם יותר קופצניים ומתנדנדים על המתלים. היתרון של חנייה (התכוונת על המדרכה אני משער) הוא מתכון לדוחות וגרירה..

אם אין כוונה לרדת עם רכב שטח לשטח אז קניית רכב כזה היא מיותרת לחלוטין, אין בו שום יתרון ורק חסרונות לעומת מכוניות באותו תקציב. חומסר נוחות, חוסר אבזור, ביצועים נחותים, צריכת דלק גבוהה, ביטוח יקר, בטיחות ועוד ועוד...

פורסם

לא מטרידה אותי נוחות הנסיעה במעבר על הבאמפר, שבוודאי לג'יפ יתרון, כמו שאני דואג לגחון הרכב. מוצמזה, כשאתה עם ג'יפ, החניה יותר יצירתית...

dirty old man

need love too

פורסם

רודיאו בשר ו CRV חלב..

לרודיאו מנוע עצבני V6 שמגיב כמו פרייבט קטנה....רמת הגימור שלו גבוהה מאוד, כמו כן הנדסת אנוש מצוינת.

אמנם הסחירות של הרודיאו גרועה ביותר, לא רק שאין ביקוש,עד שבא מישהו אתה צריך לכרוע ברך כדי שיקנה במחיר נמוך מהמחירון.

בן דוד שלי נסע עם שלט לפחות 8 חודשים עד שנמכרה הרודיאו!!!

להונדה ביקוש יותר טוב, מן הסתם אמין בהרבה,טיפולים ואחזקה יותר זולים מהרודיאו.

לשיקולך.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

כנראה החסרתי בעניכם פרטים חיוניים בבחירה איך הגעתי לשתי אלו,השימוש העיקרי של הרכב יהיה עירוני\בין עירוני,לא יורד בכלל לשטח,ואני צריך רכב כזה כי אני מביא סחורה ברכב.

בשום אופן לא רוצה דיזל (סבלתי מטראנו 2001 5 שנים-גם לא שווה כלכלי וגם לא מהנה במיוחד...בלשון המעטה בנוסף לטיפולים יקרים ואחזקה מאוד יקרה),לא טנדר ולא סטיישן כמובן לא מסחרי כי הרכב משמש גם למשפחה.

ברליגו,קנגו וכו' גם אם יש בנזין לא מעוניין.חייב אוטומט,עד 130-140 K משומש עד שנת 2000 לפחות.

האחזקה חשובה והאמינות כמובן.לגבי טיפולים אני עושה בבית אז עדיף רכב שלא באחריות.

הגעתי לCRV ולרודיאו בסופו של דבר,יש למישהו המלצה אחרת?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...