Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודיאו CRV VS

neo19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה רכב עם מנוע בנזין חזק (אפשרי גם דיזל), אתה יכול ללכת לדעתי על איסוזו D-MAX.

בקשר לשוק של הרכב אני ממש לא מעודכן, טיפולים וכו' אני מאמין שגם כן יקרים (אבל מה זה משנה? אתה עושה אותם בבית) רכב יפה, מרווח יחסית ואפשר להעביר בו סחורה יש בו מספיק מקום.

אבל זו רק דעתי.

יום טוב ובהצלחה.

פורסם

עם איזה מנוע בנזין בדיוק מגיע הדי מקס?

תשובה: אין דבר כזה

לפי מה שאמרת אתה נוסע כל הזמן בכביש, ולכן הייתי מוריד את הרודיאו מהאופציה, למרות שהוא מושך יותר(חיצונית, פנימית ומכאנית). פשוט הנסיעה בו לא נעימה, קופצנית מדי, מזכירה יותר מדי....ג'יפ, וגם בגירסא המאובזרת יותר,זאת עם המצבים השונים למיתלים, לא נוחה מספיק ותמיד רכה מדי.

לעומת הרודיאו, ההונדה, או כל כבישביל אחר, יהיה נוח יותר, פחות זללן לדלק(מנוע 2 ליטר בד"כ) ומודרני יותר.

אופציות שונות: טויוטה ראב 4, לנד רובר פרילנדר, יונדאי סנטה פה ושות' לקבוצת הכבישבילים.

אם בכל זאת אתה מעדיף את הרודיאו, אז ישנה ערכת שיפור למיתלים שמשפרת פלאים את המצב.

פורסם

שניהם לא באותה קטגוריה בכלל,

ובכלל, אם אתה כבר לא מתכוון לרדת לשטח, ורק רוצה פוזה (מקובל), יש דברים יותר הגיוניים מאיסוזו, ויותר איכותיים, איסוזו מעולם לא הצטיינו באיכות, וגם הבעלים של איסוזו...

מצא לך רכב אחר יותר בטיחותי, יותר נוח, ויותר איכותי. אני לא יודע מה המחירים של משומשות כמו סובארו OUTBACK, FORSTER וחברים, אבל נראה לי אופציה יותר הגיונית עם 4X4, ואפשרות לטיולי עפר פה ושם...

פורסם

ההונדה הוא רכב כביש-שביל רך, וגם בקטגוריה הזו הוא מהנחותים ביותר, יש להתייחס אליו כאל רכב סטיישן לכל דבר !!! מה שאנחנו קוראים בעגת הג'יפאים קטגוריית כביש-ביש

האיסוזו רודיאו (שעל פיו נבנתה הפרונטרה, ולא כפי שציינו כאן בטעות) הוא רכב כביש-שטח !!!

יש לו שילדת סולם חסונה, סרן אחורי חי, תיבת העברה כמו שצריך (יעני HI ו LOW) ואפשרויות שיפור מתלים והתנהגות רבות מאד (בגלל מוצאו מהשוק האמריקאי)

אבל !!! אף רכב שטח, אפילו לא הטובים שבחבורה, לא ישתווה לרכב כביש, אפילו כביש נחות, מבחינת נוחות נסיעה, יכולות דינאמיות, כושר בלימה נחות (2 טון, מה לעשות) וכנ"ל יכולת האצה, כושר פניה נחות (מרכז כובד גבוה, מהלכי מתלה ארוכים) ורכבי הבנזין החזקים אכן שותים 1:6 ביום טוב ועם רוח גבית.

לכן אם אתה רוצה רכב לכביש - תקנה רכב כביש

אם אתה רוצה רכב לשטח - תקנה רכב שטח (כביש-שטח)

לרכבי הביניים כגון הCRV אני לא מתייחס.

ואם אתה חולה כמוני, תקנה את שתי הקטגוריות:

אני מחזיק לאון טורבו 20VT-4 לכביש, וטויוטה פוראנר V6 משופר בטירוף לשטח בלבד)

נ.ב: אם אתה רוצה פוזה, אין לי תשובה, אני לא פסיכולוג

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מצאתי CRV שנת 2000 (אחרי שקלול הוצאות ביטוחים וכו' זו השנה הכי משתלמת),יד ראשונה,דגם הכי מפואר (רמה 3),90000 ק"מ מטופלת רק בחברה טסט לחצי שנה הבעלים מתחייב בבדיקה על הכל מוכן להתחייב גם שלא ירד לשטח בכלל.

המחירון 116 אלף,וזה מה שהוא דורש,מגיע לו?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

שלום,

איך אפשר להתחייב עם רכב ירד לשטח או לא?

סמוך עלי כל בעל רכב שטח לא משנה באיזה שהוא מצב

בחייו ירד עם הרכב לשטח!

על פניו הרכב בסדר גמור אבל אין מספיק פרטים,גשו לבדיקה בהתאם

למה שיוצא שם תקבעו מחיר.

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

אני יאמר זאת שוב, תסתכל לכיוון הסובארואים!

עוד אופציה היא וולבו סטיישן, בכסף הזה אתה יכול להשיג V70 2001 אולי טיפה חדשה יותר.....

יש גם מיניואנים שיהיו סימפטיים יותר בחיי היומיום מהרודיאו, מאזדה MPV, קרייזלר ויאג'ר.

פורסם

קשה, קשה לי.

קשה לי להבין אנשים שנהנים פשוט, לגרום לעצמם סבל.

הם נהנים לנהוג יחד עם האישה והילדים הרכב סופר לא-בטיחותי. הם עושים כיף חיים עם אחיזת הכביש הירודה, עם רמת הנוחות האומללה, עם רעש הרוח הנוכח. החיוך פשוט נמרח להם מקצה לקצה כאשר הם מגלים את שדה הראיה הבלתי-קיים לאחור (אבל לפחות יש גלגל רזרבי. שהשכן יראה וירא!).

מתוך כוונה לעזור לך לקבל החלטה נכונה גם עבורך וגם עבור משפחתך, ובו בזמן למלא את דרישותיך ההגיוניות (שימוש להעמסה בעבודה, בנזין), הייתי ממליץ לך בחום לפזול לכיוון של סובארו B4 סטיישן (למרות שפסלת סטיישנים מראש. מסיבה בלתי ברורה) שתהיה גם בעלת יכולת קיבול גבוה להעמסה, וגם תיתן למשפחתך מקסימום נוחות ובטיחות.

אם חייבים שטח, כדי לגרום לשכן לרעוד, אז בחן את הפורסטר. הוא גם בטוח הרבה יותר מהCRV, ביצועי הכביש שלו עדיפים (וגם השטח. אבל אותך זה לא מעניין) והוא נוח יותר.

הOUTBACK היא בליגה אחרת. גם מבחינת מחיר. למרות שהיא למעשה פוגעת בכל המטרות שסימנת.

הדיזלים העכשויים שונים מהדיזל שהכרת בטרנו. הם שקטים וחזקים יותר. אז אל תפסול על הסף.

בקיצור, צא מהפוזה. אף אחד ממילא לא מסתכל עליך, כי יש ים של לנד-קרוזרים שם בחוץ (וגם עליהם אף אחד לא מסתכל).

להזכירך, הבטיחות שלך, של אישתך ושל ילדיך קודמת לכל. גם למה שהשכן חושב עליך. כנ"ל לגבי הנוחות שלך.

כל רכב כביש רגיל (C5, B4, 407 וכו') ויעשו את העבודה, כפי שאתה מבקש, עשרות מונים טוב יותר מכל רודיאו מיושן או CRV שלא תוכנן לכך.

פורסם
מצאתי CRV שנת 2000

המחירון 116 אלף,וזה מה שהוא דורש,מגיע לו?

אני לא הייתי משלם 116 אלף ש"ח על ג'יפון עירוני מיושן עם מנוע 2.0 ל' לא חזק במיוחד ומחירון מופרז מעבר לכל הגיון, כאשר באותו המחיר (או קצת פחות) אפשר לקנות אודי A6 2.4 ויותר, מאותו שנתון. או ב.מ.וו 323 מאותו שנתון. או ניסאן מקסימה 3.0 ל' מאותו שנתון, או סובארו פורסטר טורבו מ-2001, או סתם משפחתית גדולה ברמת איבזור הגבוהה ביותר מ-2002-2003. שלא לדבר על זה שבכ-20% יותר, אפשר לעלות להונדה לג'נד מאותו שנתון (!)

ד"א, CRV משנת 2002 עלה כחדש סביבות 160-170 אלף ש"ח. כיום הוא שווה 140-150.

ועוד ד"א, לפני חצי שנה המחירון של ה-CRV רמה 3 משנת 2000 היה 114000. מאז המחיר רק עלה... מעניין איזה אוטו יש במשפחת לוי יצחק...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם לא הכי מתלהב לקנות רכב משומש במחיר הזה אבל יש פה משהו שנקרא הפוך על הפוך-אתה קונה יקר מאוד-כשתמכור הוא גם יהיה יקר ככה שלא תפסיד הרבה במיוחד לא אחרי שהרכב 6 שנים על הכביש.

עוד משהו שרציתי להגיד,מבחינתי פוסטר ואאטובק הם סטיישן,כי הם ניראים סטיישן.

מצידי היה לקנות פרייבט עם עגלה ולגמור את העניין אבל זה לא כזה פשוט מסיבות שלא נכנס אליהם עכשיו.

נשארתי עם אופציה לג'יפ בנזין,יש משהו מומלץ יותר בשנים 2000-2002?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כן, אבל אתה גם נוסע ברכב נחות ברוב הפרמטרים. אז עדיף לך לנסוע בכלי פחות טוב למשך 3-4-5 שנים?

פורסטר ואאוטבק הן אולי סטיישנים מוגבהים, אבל יכולות השטח לא פחות טובות, ושאר החבילה פשוט עדיפה - כל זה במחיר נמוך משמעותית! אתה יכול לקנות אאוטבק מודל 2002 באותו המחיר של CRV שנת 2000, ותאמין לי שזה עולם אחר. אתה משלה את עצמך אם אתה חושב שהמראה של הרכב באמת משנה משהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני גם לא הכי מתלהב לקנות רכב משומש במחיר הזה אבל יש פה משהו שנקרא הפוך על הפוך-אתה קונה יקר מאוד-כשתמכור הוא גם יהיה יקר ככה שלא תפסיד הרבה במיוחד לא אחרי שהרכב 6 שנים על הכביש.

מצידי היה לקנות פרייבט עם עגלה ולגמור את העניין אבל זה לא כזה פשוט מסיבות שלא נכנס אליהם עכשיו.

נשארתי עם אופציה לג'יפ בנזין,יש משהו מומלץ יותר בשנים 2000-2002?

אבי, אתה טועה ובגדול!

זה לא תמיד נכון, ואתן דוגמאות: טויוטה קורולה 93, גיר ידני. רמת גימור XLI PLUS. רכב מבוקש עם שוק טוב. לפני 3 שנים: כ-30 אלף שקל. היום: 19. וזו דוגמא על רכב מבוקש. (יכולתי להביא כדוגמאות את הוולקן שירדה ב-3-4 שנים בכמעט 18K, או את האיביזה קופרה: 98 עולה 32, בעוד 2000 עולה 50. לא הבאתי, כי זה "לא כוחות" וירידת הערך של הנ"ל לא סטנדרטית. הבאתי את הקורולה כרכב שאמור להיות בעל ירידת ערך סבירה.).

מה שאומר שיכול להיות מצב בו אנשים יבינו שמחירון ספציפי של רכב מופרז וירד לו הביקוש.

אה, ודוגמא שלא יכלתי לפספס: מאזדה MX-3. מחירון גבוה מאוד לרכב שנת 93. הבלאי ברכב כזה הוא גבוה מאוד, ואני בחיים לא הייתי משלם כ-40K לרכב בן 13. מה עוד שה-MX3 לא מבריקה, וגם לא מלכת-היופי. זה עניין של זמן עד שהמחירון שלה ירד במכה, אנשים לא פראיירים (או לפחות מתחילים להתפכח מתי-שהוא..)

ולעניינו: מה רע לתפוס שתי ציפורים במכה, כלומר לקבל רכב עם אופצייה לירידה אמיתי לשטח? אם כבר מחזיקים רכב שטח כרכב נוסף, למה להחזיק רכב שטח בכאילו? לך על הדבר האמיתי!

פורסם

יופי שמבחינתך.

ומבחינתי כל אחת שהולכת עם חצאית היא דתייה. כי היא נראית דתייה.

גם בר רפאלי.

מזה הקשוקוש הזה?

מה כל כך אכפת לך איך הוא נראה?

לא טיפה - אבל רק טיפה - חשוב לך יותר מה הוא באמת?

עריכה:

לגבי ה"הפוך על הפוך. לקנות היום יקר כדי שבעתיד נקבל יותר", זו מחשבה חסרת הגיון לחלוטין. רכב, הוא אינו השקעה כלכלית. לא תרוויח ממנו כסף בעתיד, אלא רק תפסיד. נקודה.

השאלה היא, כמה תפסיד.

אז ההגיון שלך אומר להוציא כמה שיותר כסף עכשיו, כדי שבעתיד, אולי, יבוא איזה קונה ויעשה לך טובה, ויתן לך יותר?

ואז השאלה הנשאלת יותר ממה? כי אם תקנה S קלאס, שנניח משומשת כזו תעלה לך 250,000 ש"ח, כאשר תמכור תקבל עליה 100,000 ש"ח, שזה הרבה יותר מכל פולו קלאסיק אחרת...

אז מה בדיוק הנקודה?

לא עדיף לרכוש רכב שנותן את התמורה המירבית לכסף שלו, בלי קשר לכמה הוא עולה? הרי אין לך מושג ירוק מה יקרה בעתיד.

פורסם

מצטער שאני נדחף באמצע הוויכוח.... :-) .

לפותח התר'ד - מה שלא יהיה אל תקנה רודיאו! זבל של אוטו, מיושן וישתה לך דלק כמו חזיר בולגרי (לא יודע בדיוק מה זה אבל אפשר להאמין ששותה הרבה). בנוסף אתה תוציא הון על הטיפולים.

ועוד עצה, אמרו לך אותה פה הרבה וכולם צודקים: אם אתה לא צריך לרדת לשטח - למה לך רכב שטח? לא חבל לך על הכסף?

פורסם

אם בכיוון הג'פים אז גם איסוזו טרופר ויונדאי טראקן ניסאן טראנו הם בעלי מחירים נוחיםכמו כן אולי כדי שתחשוב על מגנום סגור היות וכושר ההעמסה שלו הוא הגבוהה ביותר וכך גם שנתון הרכב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...