Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עשיתי חפוש. אין תוצאות.

אני מבקש עזרה בהצעת מחיר לתיקון של תיבת הילוכים AL4. הייתי במוסך חיברו לי מחשב ו אמרו שהבעיה היא בשסתומי לחץ ו צריך להחליף אותם. המוסך הוא לא מוסך מורשה. הבחור אמר לי שזה יעלה לי קרוב ל 2500 שקל. מה אתם אומרים על זה זה מחיר סביר או לא? האם כדי לתקן או להחליף את הגיר?

תודה ל כולם.

פורסם

מחירו של שיפוץ מקיף לגיר AL4 יכול להגיע ל 7-8K.

אם הבעייה היא רק בשסתומי הלחץ ואין שחיקה גבוהה בדיסקיות,ניתן בהחלט להסתפק בהחלפתם.

המחיר לעבודה סביר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אהלן,

לדעתי המחיר קצת גבוה מדי, מה שבטוח זה מחיר שתוכל לקבל גם במוסך מורשה, לכן הייתי הולך כבר למוסך מורשה. גם תקבל הצעת מחיר נוספת וגם תוכל לקבל עבודה של מוסך שיש לו יותר נסיון עם התיבות האלו.

שחר

פורסם

למה לא ללכת לקבל הצעת מחיר ממורשה רנו ?

אני לא אוהב אותם אבל זה קצת יותר מטיפול.

תברר כמה עולה אצלם (מורשה) ואיזה מורשה.

Veni Vidi Vici

פורסם
למה לא ללכת לקבל הצעת מחיר ממורשה רנו ?

אני לא אוהב אותם אבל זה קצת יותר מטיפול.

תברר כמה עולה אצלם (מורשה) ואיזה מורשה.

אמנם גם לרנו יש AL4, אבל לרומן יש סיטרואן....
פורסם
שלום.

עשיתי חפוש. אין תוצאות.

אני מבקש עזרה בהצעת מחיר לתיקון של תיבת הילוכים AL4. הייתי במוסך חיברו לי מחשב ו אמרו שהבעיה היא בשסתומי לחץ ו צריך להחליף אותם. המוסך הוא לא מוסך מורשה. הבחור אמר לי שזה יעלה לי קרוב ל 2500 שקל. מה אתם אומרים על זה זה מחיר סביר או לא? האם כדי לתקן או להחליף את הגיר?

תודה ל כולם.

ראשית מדובר בסה"כ על החלפת 2 שסתומים, לא שיפוץ גיר.

המחיר שנתנו לך סביר ואפילו מעט יקר (בהתאם לציפיות ממוסך שאינו מורשה).

במוסך מורשה פג'ו-סיטרואן זה יעלה לך בסביבות 2000 שח + מעמ כך שהמחיר זהה.

במוסכי פג'ו סיטרואן מחליפים את השסתומים לשסתומים משופרים, מבצעים עידכון תוכנה לגיר (חובה מאחר והשסתומים המשופרים שייכים לחברה אחרת ולא כל הגרסאות תוכנה הקיימות מכירות את השסתומים הללו), משתמשים בשמן ייעודי לתיבת הילוכים AL4 וכמובן, מכירים את העבודה היטב.

במחיר שהציעו לך הייתי פונה לפחות לעוד מוסך או שניים מורשי פג'ו-סיטרואן ומקבל הצעת מחיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עד כמה שזכור לי אתה מהצפון, אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ לקבלת פרטים על מכון גירים להתרשמותך.

משכנתא זה קל

פורסם
אמנם גם לרנו יש AL4, אבל לרומן יש סיטרואן....
ולמה בעצם לא להשוות מחירים בין פיז'ו ורנו? גם הם מורשים לטפל בגיר הזה שככל הידוע לי הוא בכלל מתוצרת SIEMENS הגרמנית (ולי יש פיאט עם AL4 אבל בעיניין הספציפי הזה לא הייתי מנסה אצלם)
פורסם

אם אתה במרכז, יש את חבר הפורום ספי שמתמחה בגירים של פיזו סיטרואן, ויכול להיות שיוכל להציע לך הצעה טובה יותר.

אגב, אני את הגיר הייתי מתקן במכון גירים ולא במוסך כללי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב, אני את הגיר הייתי מתקן במכון גירים ולא במוסך כללי.

אבל אז הוא בבעיה, כי לפי דברי איציק.נ דרוש לבצע תכנות מחשב, לא בטוח שיש את היכולת הזו למכון גירים או למוסך כללי.

בטוח שלמוסך מורשה יש יכולת לבצע תכנות מחשב.

לכן, במידה ובאמת מדובר בעבודה כפי שאיציק ציין, יש עדיפות למוסך המורשה.

פורסם

2.5K - טיפ טיפה יקר. ברור שבמוסך מורשה-חברה המחיר יהיה גבוה יותר מאשר במוסך שאינו מורשה חברה. הוא מחויב בתקנים מחמירים של בניה, מיכשור, כח-אדם, חלקים, מלאי, חדרי המתנה וכו'. יחד עם זאת, אם תמצא מוסך שאינו מורשה חברה (אך מורשה משרד התחבורה), ותתרשם כי העבודה שם איכותית, ידע טכני גבוה, יש אמינות והמחירים סבירים, תיווכח כי יש אלטרנטיבות טובות בשוק. אני אישית מכיר כמה כאלה...:wink:

• תוכן חדש...