Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נועלים את הדיפרנציאל, עולים עם האוטו רק עם צד אחד על רמפה כדי להעלות שני גלגלים לאוויר, ושומרים על שיווי משקל עם ההגה.

מומלץ לא להתאמן על משהו יותר יקר מלאדה, אחרת תיקוני הפחחות לדלתות יעלו הרבה כסף :wink: .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ראיתי את התרגילים האלה גם בפרסומות של סאאב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
נועלים את הדיפרנציאל,

מעניין אותי לדעת מה הקשר...

(אני לא אומר את זה מזלזול, אני באמת רוצה לדעת).

Back to the original - NC again.

פורסם
נועלים את הדיפרנציאל
אני מאמין שהמכוניות האלה עברו עוד שינויים משמעותיים כדי לעשות את התרגילים האלה.

בהמשך לכותרת - צירייה סטנדרטית לא יכולה לשרוד תרגיל כזה אפילו אם הוא נמשך 3 שניות.

לא רואים שהצמיגים מתעוותים למרות שהם באלכסון ויש עליהם הרבה משקל (איפה הבחור שמספר פה תמיד על ג'ימיקאנה).

אני מאמין שהוספת הרבה משקל למטה באזור הקורה השמאלית יכול לשפר מאד את היציבות בזוית הזו ולהקל על הנהג להגיע אליה.

**בתרגיל שהנהג יוצא החוצה והמכונית מסתחררת סביבו זה גם נראה כאילו רוב המשקל מרוכז מצד שמאל, בחלק הקדמי של הרכב**

פורסם

יש לי סרטון במחשב שרואים את אותו ה"תרגיל" עם ב.מ.ו ישנה אני חושב סדרה 5 ויוצאת איזה בחורה מהבגאז' וקופצת לאופנוע...

עדיין זה מעניין איך האוטו לא נופל עם כל האנשים שעליו...

:twisted: רק תנסו לעצבן אותי:-x
פורסם

לפי מה שנראה הטנדר הזה לא במצב נסיעה! אלא רק בשביל ההידראוליקה שלו!

לכן הוא מקפץ בקלות כי אין לו מנוע או עוד דברים שעושים אותו כבד ולהקשות עליו להתרומם מהאדמה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
צירייה סטנדרטית לא יכולה לשרוד תרגיל כזה אפילו אם הוא נמשך 3 שניות.

אין שום קשר לחוזק הציריות, מדובר במכוניות עם הנעה אחורית עם סרן קשיח, סטנדרטי לחלוטין כנראה פרט לנעילת הדיפ'.

אין שום סיבה לציריות חזקות במיוחד, גם אם היה מדובר על הנעה קדמית. כל העומס נופל על המתלה, לא על הצירייה, שהיא לכשעצמה לא נושאת שום עומס גם בנסיעה רגילה.

פעלולים כאלה של לאדה זכורים לי גם מסרטונים לפני 20 שנה ויותר, העניין נולד עוד בתוככי הגוש הקומוניסטי.

• תוכן חדש...