Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI החדשה או WRX החדשה ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית מעדיף את האימפריזה WRX STI DCCD !! אבל גרמני זה גרמני ??

מה דעתכם חבר'ה ???

ת'שמע, מול הטיעון המופלא "גרמני זה גרמני" מה כבר אפשר להגיד?! באמת, רטוריקה משובחת עם טיעון לוגי שמוצג בכזו בהירות תחבירית, עם זה אי אפשר להתווכח.

כל מה שנשאר להגיד זה - בהחלט!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דהייטסו סיריון החדשה או בימבה מרשת שילב ?

אני אישית מעדיף את הסיריון !! אבל שילב זה שילב

מה דעתכם חבר'ה??

GTA זה הכי אחי .

פורסם

בכותרת רשום WRX ובפנים רשום STI למה הכוונה? ואם אכן מדובר ב-STI, עדיף EVO.

DCCD STI עולה 300 אלף |(כמעט) WRX תעלה 80K פחות.

ה-GTI עולה בערך 250K, כאשר אם ממש רוצים אפשר להגיע ל280K עם עור, קסנון ו-DSG.

מה אתה מחפש ברכב?

ועריכה קלה - תפסיק לשאול פה מיליון שאלות ותתרכז בשירשור אחד, להבא ננעל שירשור נוסף שתפתח.

שאלת כבר לגבי Z4 מול STI

עכשיו שוב STI, רק מול גולף... פעם הבא תקפיץ שירשור קיים. כדאי גם שתחליט מה התקציב שנע בין 150K ל 300K, תלוי בשירשור...

פורסם

ולי יש הרגשה שהתקציב נע לפי נושא הויכוחים בחבר'ה על מי "אוכלת" את מי וללא רלבנטיות לאיזושהי קניה פוטנציאלית.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

חיחיחי, אז למה הפורום אם אי אפשר לשאול ולקבל ייעוץ ???

על היונדאי קופה לא שאלתי וזאת הטעות שלא שאלתי לפני שקניתי אחת !!!

עכשיו אני מחפש להחליף אותה עם משהו חזק !!?? מה הבעיה אם אני מקבל ייעוץ בפורום ??

פורסם

אם אתה רוצה ייעוץ תשאל שאלות נורמליות. אתה באמת מצפה שנאמין שאתה מתלבט בין השתיים כשאתה כותב כאלו שטויות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...