Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאסט 1993 1800 גיר אוטומט.....בעליות מתמשכות חום המנוע עולה ומגיע ל100-

מעלות ובמישור 80-90 .יש שינוי ואיני יודע צ=מה הסבה לכך...אשמח לקבל המלצות

איך לפתור את הבעיה..יש לי משאבת מים חדשה...אין נזילות מיים.....כמו כן אשמח לקבל מידע לגהי ספר רכב באנגלית לדגם זה.......תודה מראש....חיים.

פורסם

יש שינוי כי המנוע מתאמץ ופועל על טורים גבוהים בעליות ממושכות. זה לא נורא.

אם יש ברכב מד סל"ד אתה כבר תראה. שים לב שבעלייה התיבה האוטומטית מורידה הילוך אחד, כדי שהרכב יסחוב.

כפעילות מונעת, גם לקראת הקיץ, בדוק שאכן יש ברדיאטור נוזל קירור ירוק איכותי (לא מים בצבע ירוק!). אם אתה משתמש במי ברז, רוקן את מע' הקירור ומלא נוזל קירור ייעודי.

בדוק שהמאורר (או שניים, לא יודע איך זה בפולקסווגן) פועלים, ופועלים בכיוון הנכון.

לבדיקת העינין הזה שים דף A4 על גריל הרכב שהמאוורר עובד. אם הדף נמשך לתוך הגריל- המאוורר פועל בכיוון הנכון ומספק אויר לרדיאטור. אם הדף נדחף החוצה המאוורר לא פועל בכיוון הנכון (כנראה הרכיבו חוטים בסדר ההפוך).

אם יש כמה מהירויות למאוורר, בדוק שכל המהירויות פועלות.

פורסם

אל תבדוק אם המאורר עובד בכוון הנכון,לא צריך דף ולא בילבול .הוא עובד נכון.

משום שבמישור 80-90 מעלות.אל תעשה בדיקות לא רלונטיות.

בפאסט 1993 1800 יש דיסטרבוטור,לדעתי ההצתה שלך מעט מאוחרת.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אל תבדוק אם המאורר עובד בכוון הנכון,לא צריך דף ולא בילבול .הוא עובד נכון.

.

אני לא מזלזל חס וחלילה בידע שלך, אבל איך אתה יכול לקבוע דבר כזה מבלי שראית את הרכב??

פורסם

בפולקסווגנים מהשנים האלו שעון החום לא היה לינארי,כלומר בעל תנודות ולא מקובע במקום אחד.

אם המחוג לא עולה על 100 מעלות,הכל תקין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן אתה יכול אולי להסביר מה גורם לשעון להיות לינארי כמו שאתה מתאר, ברכבים כמו הקסנטיה שלי לעומת המזדה וכל הרכבים היפנים שהיו לי שבהם אם השעון זז טיפה אני יודע שמשהו לא בסדר, האם זה קשור בטרמוסטט? או רק במהירות תגובת השעון?

פורסם

תבדוק את העניין הזה בירידה חדה. בדגש על חדה. אם אתה רואה שהמד יורד טיפה מתחת לנורמה אז הכל בסדר. במקרה כזה השיפוע משפיע על המד או על המחוג.

יש מצבים כאלה אפילו בשעון חום מנוע בעיקר ברכבים ישנים.

פורסם

ידידי STIO שאל, "איך אתה יכול לקבוע דבר כזה מבלי שראית את הרכב??"

יש שתי סיבות.

אחת,כשהאוטו נוסע יש משב רוח על כנפי המאורר,אם המאורר יעבוד בכיוון הפוך לא תהיה זרימת אויר.

תוך 5 דקות המנוע יתחמם.במצב עצירה המאורר ידחף אויר לקדימה ויקרר.

המצב דומה לחיבור שני חוטי חשמל בעלי מתח חיובי,לא יזרום זרם.

הרי פותח השרשור כתב,שבמישור האוטו לא מתחמם.

הסיבה השניה, היא הנסיון.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...