Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי L300 ודומיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך מידע אודות מיצובישי L300 , מנוע בנזין , ידנית ..

האם למישהו יש ניסיון ? בעיות ? סחירות ?

אבא שלי מחפש משהו בסגנון , עד 20 אלף , האם יש אלטרנטיבות טובות יותר ? בנזין בלבד.

תודה מראש לעונים.

1.jpg

פורסם

מנוע 2400 בנזין ואם אני לא טועה יש לו באיזור ה80 כ"ס, שותה דלק, בעצם יש לו גרסה יותר עדכנית, עם סמל של יונדאי, נראה לי שב20K ישאר לך הרבה עודף מקניה של רכב כזה, בדרך כלל נמצא אצל דתיים עם משפחות גדולות.

פורסם

למיצובישי L-300 יש מנוע 2.0 המספק 93 כ"ס.

לגירסה הקצרה 8 מקומות ישיבה נוחים למדי,איבזור חשמלי מלא,מזגן מפוצל ורמת גימור גבוהה.

הביצועים סבירים,אך היתנהגות הכביש ונוחות הנסיעה מסגירות את העובדה שה L-300 מבוסס על טנדר מראשית שנות ה 70',כשנקודת האור היחידה היא ההגוי הטוב.

בטיפול נכון מגלה ה L-300 אמינות טובה ועלויות תחזוקה סבירות,אך צריכת הדלק גבוהה יחסית.

הואפצייה היחידה בתקציב הזה היא הספארי,ולמעט הביצועים המיצובישי עדיפה עליה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתקציב הזה אני לא חושב.

בסה"כ אתה מחפש רכב גדול, שיהיה לו לבטח מנוע גדול כדי לשאת את כל הסחורה/אנשים, אל תצפה לחסכון בדלק.

פורסם

אם אתה רוצה משהו יותר חסכוני, נסה בכיוון של דיזל.

יש המון H100 שהן הרבה יותר חסכוניות מהמיצובישי.

:smilecolr:snipersmi
פורסם

תכנון גאוני. 8 מקומות מרווחים + בגאז' מכובד ביותר וכל זה בפחות מ4.30 מטר.

יתרון נוסף הוא כושר תמרון יוצא דופן בעיר.

צריכת דלק , כמו שהזכירו קודמי. קופצנות וחוסר יציבות בסיבובים הם דברים שצריך להתפשר עליהם. לעומת זאת מחיר הרכישה מגוחך.

אחי נסע כמה שנים במכונית כזו. בסוף ריבוי התקלות הכריע אותו.

פורסם
המטרה היא אנשים לא סחורה.. בעיקר לטיולים וכו
אני ממליץ לך להתרחק מכלים כאלה בכל מחיר.

הבטיחות הפאסיבית שלהם מהגרועות שיש, התנהגות הכביש שלהם מחפירה, הנוחות שלהם סמלית, בידוד תא הנוסעים לא קיים, צריכת הדלק שערוריתית, האחזקה יקרה, ובכלל- אלה כלים של מדינות העולם השלישי.

ואנדורה תיתן לך יותר, הרבה יותר, וכנראה גם תעלה פחות.

טרנזית [כן... אלה שתמיד עוקפות אותך, לא משנה על כמה תיסע...] כנ"ל, טרנספורטר כנ"ל, לא חסר.

dirty old man

need love too

פורסם
אני ממליץ לך להתרחק מכלים כאלה בכל מחיר.

הבטיחות הפאסיבית שלהם מהגרועות שיש, התנהגות הכביש שלהם מחפירה, הנוחות שלהם סמלית, בידוד תא הנוסעים לא קיים, צריכת הדלק שערוריתית, האחזקה יקרה, ובכלל- אלה כלים של מדינות העולם השלישי.

ואנדורה תיתן לך יותר, הרבה יותר, וכנראה גם תעלה פחות.

טרנזית [כן... אלה שתמיד עוקפות אותך, לא משנה על כמה תיסע...] כנ"ל, טרנספורטר כנ"ל, לא חסר.

גם אני מסכים... בטיחות זוועתית (יצא לי לראות תאונה עם כזאת - לא נעים כשהרגליים נמצאות 30 ס"מ מפגוש קדמי)...

לגבי המחיר - פחות או יותר 10, ואולי גם פחות.

• תוכן חדש...