Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי באוטו 2 סטים של קומפוננט אחד מהם של דרגסטר

http://www.all2car.co.il/product.asp?pid=131

והשני של פוקל

http://www.waistex.co.il/product.php?item=590&cat=294&ref=zap

הם מוגברים כרגע על מגבר של לנזר VIBE 421

ואני לא ממש מרוצה ממנו אם תוכלו להציע לי מגברים 4 יציאות בסדר גודל עד 1300+- אני אשמח מאוד

תודה רבה!

פורסם

הבנתי..אז ככה בדקתי במערכת עוד הפעם ושמתי לב שהקומפוננט של הדרגסטר נפתח ממש חזק לעומת הקומפוננט של הפוקל שהוא נשמע בסדר אבל לא ממש חזק כמו בדרגסטר... אז אני חושב שצריך מגבר יותר חזק..תוכלו להציע לי מגבר בתקציב יותר גבוהה שיפתח את הפוקל אפשר אפילו מגבר 2 יציאות אבל עדיף 4 אשמח אם תעזרו לי...

פורסם

הבעיה העיקרית שלך היא שאתה שומע את הדראג סטר יותר מהפוקאל?

אם תרצה אני יכול לנסות לכוון לך אולי ישפר לך את המב כי לא הגיוני שיהיו לו 2 יציאות חזקות ו2 חלשות או שפשוט הפוקאל חלשים יותר

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ניסיתי להפוך בין היציאות וזה נשמע אותו הדבר ולא נראה לי הגיוני שהפוקל יותר חלשות..

אתה חושב שיכול להיות מצב כזה שהפוקל יותר חלשות?

או שמגבר לא פותח אותם מספיק?

פורסם

מאיפה אתה בארץ?אני מאשקלון אם זה קרוב קרוב לך אתה יכול לבוא אני ינסהל עזור

פורסם

אני מאופקים אחי..

אני שבוע הבא יהיה באשקלון..אתה אומר זה יכול להיות בכיוונים רק?

ועוד משהו אחי...יש מצב כזה שהפוקאל יותר חלשות?

פורסם

צריך לראות לשמוע....

תשלח לי הודעה לפני שתהיה באיזור נפגש אני ינסה לעזור לך

פורסם

לפוקל דרוש יותר כח כדי שהם יתנו יותר מהדרגסטר!!!

בגלל זה את שומע את הדרגסטר יותר חזק....

אם תביא מגבר נחמד של 2 ערוצים לדרגסטר ואת הלנזר(שדרך אגב אני לא הייתי עושה את זה כי המגבר הזה לא איכותי..) שם בגישור על הפוקל..

או שתביא מגבר איכותי לפוקל(אפילו 4 יציאות ותשים בגישור ואת הלנזר על הדרגסטר..)

ככה גם תקבל איכות וגם עוצמה...

הפוקל הם באמת 60 RMS????

יש לי את ה-165V2 והם 150 RMS ..

בהצלחה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

הבנתי אחי אז תציע לי מגבר איכותי של 4 ערוצים ואם אתה אומר שהפוקל הם 150 RMS אז ככה גם שלי...

על איזה מגבר הם יושבים אצלך?

• תוכן חדש...