Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי ספוייליר מפירוק החיבורים שלו הנתפסים בבאגז שבורים...

אני צריך מקום שיתיקנו לי אותו על האוטו ... משו יודע איפה אני יכול לעשות את זה?

באזור הקריות עכו נהריה... וכמה אמור להעלות על הסיפור?

פורסם

אפשר לדעת איפה אני קנית את הספויילר,אני מאמין שמפירוק אבל מאיפה?,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תאמת *** תאמת = את האמת, כל האמת, ושום דבר מלבד האמת ***אין לי מושג חבר אמר לי שזה מפירוק והביא לי אני יברר לך עם זה כל שך חשוב...

בכל מקרה עדיין מחפש תשובה לשאלה שלי

פורסם

ספויילר שמגיע עם נקודות עיגון שבורות אכן הגיע מפירוק... השאלה איזה פירוק...

ההגיון הבריא אומר שלא מפירוקיה והמבין יבין.

לשאלתך - גש לפחח.

האם הספויילר בצבע הרכב? איזה רכב יש לך?

פורסם

גם מפירוקיות יש ספולירים שהנקודות עיגון שבורות,אני קניתי ללנסר ב 50 ש"ח ,והתקנה ותיקון עלה לי כ 100 ש"ח,אצל פחח ברמלה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש מישהו בקרית ביאליק צור שלום, התקנתי אצלו ספויילר ועשיתי חצאיות בצדדים, תרים אליו צלצול 0548000959 יש לו שם סטודיו לשיפורים, הבחור מקצועי ואמין, כל החברים שלי משפרים אצלו, והמחירים גם נוחים מאוד.

בהצלחה

FIAT BRAVO

פורסם

למי שגר באיזור הצפון - יש מבחר ספויילרים בפירוקיות בצפון, לבוא ולקחת , מחירי ריצפה.

יש פירוקיות בכפר יאסיף\שפרעם\טמרה...דיר אל אסאד....

פורסם
תודה אחי אבל אני לא ממש משפר תאוטו .... רק ספויילר קטן כזה שמוסיף יופי לאוטו זה הכל

הוא גם יתקין לך את האוטו... לא חייב לשפר.. תבוא הוא יחבר לך בצורה מקצועית

FIAT BRAVO

פורסם

אחי הלכתי עליו היום תאמין לי אחלה בחור נחמד מאד כמו שצריך.... מחר כנראה אני ילך עליו שוב אבל יש לי בעיה

אני צריך תלדים למנורת ברקס לספויילר הזה... הלדים שהיו נשרפו כנראה.. משו יודע איפה אני יכול לקנות?

זה נראה כזה פס מתכת ארוך עם הרבה לדים קטנים עליו ונגדים קטנים

• תוכן חדש...