Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הצמיג החליפי שלי הוא צמיג Dunlop SP10

מידה: 175/65 R14

הוא נכנס לשימוש מפני שצמיג קדמי שהיה בו פנצ'ר נתגלה כגמור (פירלי P3000) בכל אופן כרגע הורכב החליפי...ואני שוקל לקנות צמיג חדש אחד בלבד מאותו סוג של החליפי...Dunlop SP10

מישהו יודע מי מוכר Dunlop בזול?? והאם ימכור לי אחד בלבד?

ועוד משהו קטן...שלחתי את חברה שלי לתקן את הפנצ'ר כי היתי בחו"ל..בכל אופן לא הסכימו כי אמרו לה שהוא קרוע מבפנים וכו' וכו'....

בכל אופן, הסתכלתי על הצמיג....האם יש למישהו מושג ? מבפנים חלק קטן ממנו מבפנים...התקלף קצת...האם הצמיג גמור?:) אני באמת לא יודע...

בתודה ענקית מראש,

דימה

אני בטוח שרפי לין...יודע:) אולי אתה פה?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אפשר להחליף צמיג אחד בלבד, אך זה לא מומלץ בכלל.

רכוש שני צמיגים חדשים, את הפירלי או הדנלופ התקין (החדש יותר מבין השניים) שים כרזרבי וסע לשלום, למען ביטחונך ובטחון כולנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הdunlop חדש חדש...

בגלל זה חבל לי לקנות עוד 2 חדשים..אני יכול לקנות רק אחד...להשאיר את החדש הקיים...ולהחליף את הפירלי לdunlop חדש...

וככה יהיו לי 2 דנלופים חדשים..

והפירלי הישן הופך לרזרבי...כי גם ככה אני לא נוסע יותר משעתיים על רזרבי..

והוא לא כלכך ישן.

פורסם

אם הDUNLUP חדש חדש ובמצב זהה לחדש שתרכוש אני לא חושב שצריכה להיות בעיה. אלא אם כן הוא חדש מהבחינה שלא נעשה בו שימוש אבל הוא הרבה זמן בתא מטען.. ואז הוא לא במצב חדש לגמרי.

במצב כזה זה לא מומלץ בכלל. דנו על זה הרבה בפורום...

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

הוא חדש חדש.. במצב מעולה..כל מה שאני רוצה זה לרכוש אחד נוסף..

השאלה היא: איפה אני יכול לרכוש צמיג אחד בודד dunlop במחיר טוב?

בתודה מראש.

פורסם

חבר'ה...? מישהו?

אולי מישהו יגיד לי איפה אני יכול לרכוש צמיג של Dunlop

בזול

באזור המרכז....

רעננה כ"ס נתניה עדיף...

ואם לא אז הרצליה או ת"א...? יש מישהו שיודע?

Guest תמיר .א.
פורסם

יש לי 4 צמיגים שונים באוטו וככה כבר שנתיים :)

פורסם

נסה ב"אנטון" ביפו או ב"צמיגי זוארץ" בדרום ת"א.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נסה ברעננה, במקום שנקרא "מרכז הצמיג" כמדומני...

מאחורי איזור המוסכים שנמצא על רחוב ויצמן, ישנה חנות אופנועים (לא תפספס) ממש צמוד אליה, הוא נמצא.

הוא קיים פחות משנה, מחירים טובים ושירות מצויין. אני וחבר החלפנו סטים שלמים אצלו לשני רכבים לפני כ3-4 חודשים.

נסה אותו.

Guest תמיר .א.
פורסם

יש לי 4 צמיגים לכול תנאי שטח.....:) נתתי 700 פעם עצירות עד שהגלגלים נינעלו...אז?

ותאמת לא מפריע לי בכלל,

תמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...