Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו כשמזכירים את זה - בעודי עומד לי על דרך השלום מחכה לקו 56 (צק צק צק, אני צריך אוטו), חשבתי לי "איפה יבואן טויוטה יכול להיות". ואז ראיתי באופק שלט כתום ענקי של טויוטה על גג של בניין גבוה למדי.

צירוף מקרים? אות? סימן? רוחו של כוכבי? מי ידע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רק לגבי הזנב - זה לפחות לינארי? או אחיזה, אחיזה, אחיזה, העולם מסתובב על צירו, פאניקה, עמוד, רכישת 306?

( har har har :twisted: )

לינארי לחלוטין, לאוטו יש אחיזה משובחת מ-א-ו-ד :!:

מה שכתבתי לגבי הזנב הוא, שאם אתה חובב משחקים איתו,

הוא נענה מאוד מהר, וכן, באופן מאוד צפוי.

מה שכן,

לא הייתי ממליץ את האוטו הזה (כמו את האחיות הספורטיביות למשפחת 106-306) לנהג חדש.

פורסם

קצת סטייה מהנושא אבל...

יוגב, אני לא מבין, מה לא מומלץ לנהג חדש בגירסאות הספורטיביות של ה106?

זה אוטו לציעירים וחלק מהצעירים הם נהגים חדשים (שנתיים מקבלת הרשיון, אם אני לא טועה)

יש משהו שאני צריך לדעת?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
קצת סטייה מהנושא אבל...

יוגב, אני לא מבין, מה לא מומלץ לנהג חדש בגירסאות הספורטיביות של ה106?

זה אוטו לציעירים וחלק מהצעירים הם נהגים חדשים (שנתיים מקבלת הרשיון, אם אני לא טועה)

יש משהו שאני צריך לדעת?

יש הרבה דברים שאתה צריך לדעת.

לנהג חדש אין ניסיון וזה לא סוד.

לרכבים הללו יש התנהגות דיי תזזיתית שעלולה להוביל למצבים לא נעימים.

מה גם, שיש הרבה אנשים (במיוחד צעירים, וגם אני הייתי כזה), שמחפשים את המגבלות של הרכב,

בלי שהם ידעו מה לעשות כשהמגבלות הללו יגיעו.

אז אומנם אני היית מתחרע על טנדר סובארו בשטח,

אבל רובנו עושים את זה בכביש, ושם הנזק שעלול להגרם הוא משמעותית יותר גדול.

• תוכן חדש...