Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפלג נוזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

{סובארו גסטי 1200 88 מפלג מכני}

בתחתית המפלג בין המכסה פלסטיק לבין הגוף ברזל יש נזילה קלה (שמן) האם זה טבעי ואם לא מה לעשות

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, פחות או יותר באותו המקום במפלג.

עד כמה שאני יודע, כל נזילה היא לא "טבעית" ויש לטפל בה.

אצלי הבעיה נפתרה לאחר שהוחלף מחזיר שמן במוסך (250 ש"ח אם אני זוכר נכון).

פורסם

מנסיון בסובארו של אימי - היתה שייבת נחושת שישבה שם והחזיקה את מחזיר השמן במקום - עם הזמן השייבה נשחקה והיתה שם נזילה - החלפה של השייבה לאחת חדשה פתרה את הבעיה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הבעייה היא ששום מוסך או חשמלאי , לא יסכים לשפץ את המפלג בשביל שייבה או מחזיר שמן,

בציר המפלג או O רינג הממוקם בציר של המפלג, הממוקם בראש המנוע!

ןולכן במקרה כזה הייתי ממליץ לפרק לבד את המפלג, ולנסות לפתור לבד את בעיית חדירת השמן, שיש לציין שהיא אופיינית בגאסטי, וקיימת ברובם, בעיקר בגלל שהמפלג מורכב בשכיבה!

באם הנזילה היא לא משמעותית, הייתי מנגבה מדי פעם, וממשיך לנסוע, שום נזק לא יכול להגרם, ויתקנו אותי רפי לין ודני זומרשטיין!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אולי דני זומרשטיין כן יבצע זאת והשואל הוא חיפאי ובא לציון גואל.

בברכה - רפי לין :-)

אם כך אני ממליץ לך לפנות לדני זומרשטיין, ואני בטוח שדני כן יפתור לך את הבעייה ובא לשוקו גואל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...