Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

לתשומת לבכם, הקריאו והפנימו. כתבה שתורמת למי שנמאס לו לפרנס את עיריית ת"א ומשלים עם העובדה ש-"וואלה חטפתי דו"ח, נשלם - כולה מאה ש"ח" - זהו שלא.

כאשר אתם חונים בתל אביב, שימו לב על השלט שהוא כמעט תמיד - הסדרי חניה חדשים ורשום בדיוק את השעות מתי מותר להחנות עם תו חניה\איזי פארק, ומתי עם תו איזורי בלבד. עצם ההתנסחות של המילים "בלבד" ו"רק", כנראה שמהוות כובד רב מבחינת החוק.

גם אם זה יעזור למישהו אחד אפילו לבטל דו"ח או שניים, ושהכסף היקר הזה שאנו עמלים וקורעים את התחת בשבילו לא יכנס לכיס הכלל שזו העירייה המושחתת, ולפרט - חולדאי מוצץ הדם (והמושחת שאין לי מושג מדוע הוא ממשיך להיבחר להיות ראש עיר כל 4 שנים), אני את שלי עשיתי.

הנה הקישור לסיפור המלא:

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=6059

 

עוד כתבה ב-Ynet שרצוי לקרוא - http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3027086,00.html

 

בתרעומת וזעם רב,

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא הבנתי את הפואנטה. אבל שיהיה.

ודרך אגב, התרגלנו לזה שאנחנו שפוטים של העירייה והממשלה, לא כך?

פורסם

מה יש לא להבין? זה לא המקרה הראשון שהאזרח הקטן דופק את המערכת - ובצדק. ב"חוק" כביכול יש הרבה פירצות, צריך פשוט להיות הגיוניים ולא להשלים תמיד עם רוע הגזירה כי לא תמיד העונש מוצדק.

הבעיה במנטליות של האנשים במדינה היא שאין להם ערך לכסף ועל הז#ן שלהם עוד 100 ש"ח.

אני בתור סטודנט שקורע את התחת ב-2 עבודות, ביום ובלילה, ובנוסף לומד פעמיים בשבוע באונ' הפתוחה, שחטפתי לא מעט דוח"ות חניה לא מוצדקים מתחת לבית שלי באיזור שאני גר בו - לא מוכן לשלם אגורה למנוולים. (אם זה מוצדק, סבבה, שילך להם לתרופות).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תקדים מעין זה עובד רק אצל שופטים מאד מסויימים (כי הרבה ברור לכל מי שעיניו בראשו שלא זו היתה כוונת העיריה) בכל מקרה זה עובד רק פעם אחת (או לפחות עד תיקון התמרורים)

 

היה פעם סיפור דומה עם מישהו שנכנס ב"אין כניסה", קיבל דו"ח וטען להגנתו שהוא לא ביצע שום עבירה, שהרי הוא נכנס שם (כלומר שיש כניסה) הנ"ל זוכה ושם התמרור שונה מ"אין כניסה" ל"הכניסה אסורה".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מקרה אמיתי אחר: אדם חנה ללא כרטיס בשעות הצהריים במקום שנכתב: "החניה באמצעות כרטיסים בשעות 8.00-18.00"

 

השופט קיבל את טענתו שע"פ הדקדוק העברי גם ציוני שעות נקראים מימין לשמאל והמשמעות של התמרור ככתבו היא שהחניה באמצעות כרטיסים מ 6 בערב עד 8 בבוקר...

פורסם

נראה לי על כל שופט אחד שמזכה מחמת הספק או מאיזושהי סיבה אחרת (קריזות בד"כ), יש איזה 200 ש"מרשיעים" על ימין ועל שמאל.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה טוב!!!!!!!!!!!

 

נ.ב איזה כיף לגור באשקלון - תמיד יש לפחות 20 מקומות חנייה פנויים, אין פקקים ועוד. (מה שלא מנע, אגב, ממישהו (היא?) לדפוק לי את האוטו במגרש ענקי שחנו בו 3 מכוניות).

×
×
  • תוכן חדש...