Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל חברי הפורום ראו הוזהרתם ...

תשמעו את הסיפור, אמא שלי מורת נהיגה לפני כחצי שנה היא קנתה רכב חדש (סיאט קורדובה דיזל ידני), בתצוגה הראו לה את הרכב הנ'ל אוטומט עם כמה תוספות כאשר הדבר החשוב מבחינתה זה מחזיק לקפה. כאשר היא רצתה לסגור עיסקה, היא שאלה אם הרכב שאותו תקבל הוא יהיה זהה לרכב בתצוגה למעט הגיר, כאשר היא הדגישה את נושא המעמד לקפה (עבורה שהיא חייה באוטו והיא מחוברת עם אינפוזיה לקפה, המעמד חשוב הרבה יותר מכל נתון אחר של הרכב), ואמרו לה שאין שום מקום לחשש היא תקבל את אותו הרכב למעט הגיר. כאשר קראו לה לבוא לקחת את האוטו היא באה יצאה מהסוכנות התחילה לשחק עם כל האופציות, לחצה על הפאנל של המעמד, והמעמד לא יצא, מיד היא חזרה אל הסוכנות וביקשה לבטל את העיסקה במקום, שמה אמרו לה שאין בררה והיא כבר שילמה, והיא אפשר להוסיף עכשיו מעמד בלה, בלה, בלה, (מאחורי הפאנל לא היה מעמד), אחרי צעקות וויכוחים רבים הבטיחו לה שיזמינו לה את המעמד ויקראו לה כדי להתקין אותו. באוטו יום היא נסעה לרחובות כדי להתקין את התוספות למורי נהיגה.

אחרי שבוע קראו שהגיע המעמד, היא פינתה לה שני שיעורים כדי להתקין את הדבר הפעוט הנ'ל, אבל ההתקנה התארכה הרבה מעבר למצופה אחרי שעה של התקנה היא נכנסה לשאול מה קורה, אמרו לה שזה קצת מתעקב, היא היתה צריכה לבטל עוד שני שיעורים.

אחרי שלוש וחצי שעות יוצא אליה המנהל ואומר שהוא לא יודע מה קרה, אבל העניינים הסתבכו, ויש קצת בעיה עם המנגנון החשמלי שהוסיפו לה בשביל מורי נהיגה(מערכת איתות, צופר ותאורה למורה) ושתחזור למי שהתקין לה את המערכת, וכמובן שהם יפצו אותה על אובדן שעות העבודה וישלמו את הנזק. מכיוון שהיא ביטלה כבר איזה 5 שיעורים, ומכיוון שלמחורת היה לה טסטים, היא החליטה לא לבטל לתלמדים הנבחנים למחורת את השיעורים (אפשר להסתדר כמה שיעורים בלי איתות וצופר למורה), אבל כאשר התלמיד היה צריך לאותת, האיתות שלו גם כן לא עבד, בקיצור מסתבר שהם הרסו את כל מערכות החשמל באוטו. היא ביטלה את כל היום ואת הטסטים למחרת, וחזרה לרחובות, כדי לסדר את הבלאגן, שמה אמרו לה שהנזק שהם עשו היה כל כך אגרסיבי כאילו ממש משכו שם את כל החוטים בלי שון ניסיון לרגש מינימלי, העבודה עלתה 800 ש"ח.

היא התקשרה כדי שיהיו מודעים לנזק שעליהם להתכונן( 800 ש"ח + יומיים עבודה) ואמרו לה שברור ואין שום בעיה, רק הוא יקבל אישור לזה והכל יהיה בסדר.

למחרת מתקשר מנהל הסוכנות, ואומר את המשפט הבא:

מכיוון שהמערכת של מורה נהיגה היא לא מקורית של החברה אין עליה אחריות, ולכן הם מתנערים מכל האחריות על הנושא.

הסיפור לא נגמר. לפני כחודש הגיע זמן לעשות טיפול לאוטו, לאור הניסיון המר, היא הלכה אל המוסך הקבוע שלה (רביע בכפ"ס -- מומלץ מומלץ בחום, אמין זול וסופר מקצועי). הוא מעלה את הרכב על הליפט והוא רואה מחזה מדהים, הצמיגים הקידמיים אכולים לגמרי בחלק הפנימי עד כדי כך שרואים את הברזלים של הצמיג( להזכירכם מדובר ברכב חדש).

לאור ניסיון העבר וכדי שלא יאמר שוב שנגע ברכב מישהו חיצוני, עם גרר הרכב עבר אל הסוכנות, שם כל העובדים באו כדי להתפעל מהמראה המדהים, השמאי שלהם החברה ראה ואמר שאין שום סימן למכה הוא בור שהרכב עבר.

שמה סידרו לה את המיתלה ושלחו אותה חהחליף צמיגים והבטיחו שהפעם ישלמו לה על הצמיגים החדשים.

אחרי יומיים שבגלל שהיא מורת נהיגה אז אין להם אחריות, וגם את הפרונט הם רוצים שהיא תבוא לשלם, אחרת הם יגשו לעו"ד

אני ממהר אז אני אמשיך את הסיפור בקרוב...

:agrue:
פורסם

כמה זיעה וכמה עצבים נשפכו על היבואן הסורר

חייבים לפנות ליצרנים ולספר מה צ'מפיון עוללת למותג שלהם בארץ הקודש..

פשוט בושה שיבואן כזה ממשיך להרוויח ולרמות אותנו

העצה שלי- אל תקנו סיאט פולק אאודי אלא אם אתם ממש מלאים בכסף

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

המשך הסיפור..

כמובן שהיא לא היתה מוכנה לשמוע על זה, ודרשה מהם באופן מיידי להחזיר לה את הכסף על הצמיגים, ובנוסף את כל אובדן ימי העבודה ועוגמת הנפש.

חשוב לציין שבטיפול הקודם (לפני כחודשיים) אצלהם, היא אמרה להם שהיא מרגישה חוסר יציבות באוטו, שיבדקו טוב טוב את המיתלים והפרונט, הם בדקו ואמרו שאין שום בעיה והיא יכולה להמשיך לסוע כרגיל.

שימו לב לחוסר האחריות, מדובר ממש בסכנת נפשות, זה כבר הרבה מעבר לכסף.

בכל אופן הם לא מוכנים לשמוע, ולמרות שכבר השמאי שלהם אמר שאין שום סימן של מכה או בור שהאוטו עבר, וברור שככה הרכב יצא מהחברה, האנשים אם הכסף לא מוכנים לקחת אחריות.

מכיוון שהכותרת נערכה, אני רק אציין שמדובר בסוכנות ג.ג.ג רעננה.

בינתיים אין שום התקדמות בנושא, ואין תקשורת בין הצדדים.

הרכב עבר עד כה 30 K

:agrue:
פורסם

אחי תבדוק אפשרות לצאת עם זה לתקשורת ... עיתונות קולבוטק וכיוצא בזה

תאמין לי שאם תצליח להוציא את הסיפור הזה הם יפחדו ממך

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם

לפני שתצא עם זה לתקשורת,אני מציע שתתחיל לגבות את זה עם מסמכים בכתב.

ואפילו להקליט בסתר,(לפי החוק מותר להקליט בסתר,כל שיחה שאתה שותף בה.)

גם בביה'מש לא יעזור לך לספר,מה שאמר השמאי רכב שלהם.סביר ששם הוא לא יאשר את שאמר.

מנסיון, אף פעם לא מאוחר להקליט. ולאסוף הוכחות.

תצליחו ותעדכן.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מכיוון שהכותרת נערכה, אני רק אציין שמדובר בסוכנות....

מנהלי הפורום לא סתם עורכים כותרות. יש פה בעיה של הוצאת שם רע לעסק של מישהו כאשר אין לו אפשרות להגיב. הכניסה לפורום היא חינם אין כסף למרות שהפעלתו של הפורום עולה גם עולה.

לפיכך אין לפורום אמצעים, רצון ויכולת להתמודד עם תביעות כאלה, ולכן הכותרת נערכה. ( אני מעריך)

לכן כדי שתמחוק את שם הסוכנות מהודעתך למרות שאתה כועס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שחר אכן צביקה צודק, רצוי ומומלץ לחזור ולכתוב את שם המוסך, רק לאחר ישור כל ההדורים עם המוסך, או לאחר תביעה משפטית, איגוד המוסכים משרד התחבורה!

ורק לאחר שאם תזכה בתביעה או המוסך ימצא לא אחראי,( בספק גדול על פניו).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...