Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בלנטיס 97 יד 1 במצב מעולה עם 50 אלף קמ, במוסך מורשה לא מצאו שום פגם.

בעל הרכב מבקש 25 אחוז מעל המחיר , לדעתי שווה מחשבה כי הרכב באמת שמור מכנית וכללית בצורה שלא רואים כאלה.

מה אומרים המנוסים בתחום, לשים את הסכום או להסתפק ברכב שנתוניו מתאים לגילו

פורסם

מה המחירון וכמה זה יוצא עם עוד 25%....? זה קודם כל...

לגבי מאזדה לדעתי... יש הרבה דגים בים, למרות שמה שמצאת זהו אכן דג זהב נדיר...

השאלה שוב תלוייה במחיר ובסכום ששוה לך להשקיע...

לדעתי 10% מעל מחירון על מאזדה, ושוב אני מזכיר- זה מאזדה (יש כמו מים..), זה שווה וגם זה

מעל ומעבר...

בכל מקרה זהו טיפ אישי שלי

בהצלחה

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מדובר בלנטיס 97 יד 1 במצב מעולה עם 50 אלף קמ, במוסך מורשה לא מצאו שום פגם.

בעל הרכב מבקש 25 אחוז מעל המחיר , לדעתי שווה מחשבה כי הרכב באמת שמור מכנית וכללית בצורה שלא רואים כאלה.

מה אומרים המנוסים בתחום, לשים את הסכום או להסתפק ברכב שנתוניו מתאים לגילו

לך עם המוכר לבדיקה, תאמר לו לאוטו סנטר לעשות טרייד בכאילו,לעשות בדיקה בחינם , וככה תרוויח גם בדיקה חינם וגם יעשו לו כזה שחור מהרכב - שהוא ימכור לך אותו מתחת למחירון.

פורסם

25% מעל המחירון בשביל מאזדה לאנטיס??:shock: :shock:

אני הייתי חושב שבעים פעם אם להביא למוכר סכום כזה על אוטו שהוא בהגדרה שלו ההפך מנדיר.

מקסימום הייתי נותן למוכר בונוס של כמה אלפים על זה שהאוטו שמור ואני בספק אם אחרים בכלל היו נותנים לו את זה.

יוגב

פורסם

קפצתם קצת.. אתם אפילו לא יודעים כמה זה 25%...

מאזדה לנטיס שנת 97 שווה בטח באיזור ה30 אלף.. ככה ש25 אחוז זה עוד 7.5 אלף שקל..

עם 50 אלף קילומטר לרכב בן עוד מעט 10 שנים.. יד 1 ובעלות פרטית (הרוב הגדול - ליסינג)

בהחלט אפשר לתת ~5K מעל המחירון..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

3-4 אלף יצאו את העניין....

גם 5 אלף זה הרבה....

זה עוד שנתון או שניים...

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לא הייתי נותן לו שקל מעל.

אני קניתי את האימפרזה שלי יד I שנת 98 67800 ק"מ אמיתיים!!! (עם ספר רכב)

ב-4000 פחות מהמחירון.

אז נכון שעל הדרך עשיתי יישור קו קטן (טיימיניג רצועת איבזרים ורצועת מזגן ב620 ש"ח להכל) אבל זהו.

עם המצב הכלכלי היום לדרוש בין 5-7 אלף מעל המחירון נראה לי חוצפה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מצאתי טויוטה קורולה לפני שנה , שנת 2000 עם 30 אלף ק"מ, יד ראשונה , ספר טיפולים במוסך מורשה, דיברתי עם המוכר בטלפון, יום אחרי היינו במוסך מורשה עם הרכב, המוסך אישר לי את הק"מ והטיפולים , יד ראשונה, חדש דנדש, כמו רכב שיצא מהחברה , במקום לקחתי את הרכב במחיר מחירון.

פורסם

25 אחוז מעל מחירון משלמים על רכב מושקע, רכב לא סטנדרטי, כלומר נניח סתאם לשם הדוגמא:

אם הבעלים החליט לשים מושבים חשמליים\מערכת ברמה\מגנזיום עם צמיגים בחתך נמוך + בולמים ...וכו....

בקיצור, על רכב סטנדרטי רק בגלל שהוא יד ראשונה או ק"מ נמוך - תוסיף לו אלפייה, מכסימום 2000 , לא יותר.

פורסם

הדבר הכי יפה שאני נתקלתי בו, זאת טויוטה rav4 עם שתי סנרופים כאלו, הכל אצלה מקורית, אפילו טמבון לא תיקנו, רכב יד ראשונה, שעבר רק 60 אלף קילומטר, הרכב משנת 97, ספר טיפולים מהקילומטר הראשון.

היא הבטיחה לי שביום שימאס לה ממנה אני הראשון שידע מזה...

לקוחה קבועה אצלי שבתחנת דלק.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

25% מעל המחירון יאפשר לך לרכוש מזדה שנת 99 או שנת 2000. גם בשנתונים כאלה יהיה קשה למצוא רכב נמוך קילומטראז' כל כך אך מצד שני יהיה הרבה יותר למכור אותם בסוף הקדנציה. אל תשכח שמודל 97 של מזדה הולך לעבור להפוך עוד כשנתיים לרכב "ישן" ומחירו ישחט כפי שנשחט מחירה של הסופר לנסר בשנה וחצי האחורנות (מודל 94 של סופר לנסר שהיה נמכר לפני שנתיים ב25 מקבל היום 15...)

מסקנה: לשלם 2 שנתונים יותר תיתן לך רכב (טוב כנראה) במחיר יקר מאוד- לא כדאי. אני מצטרף לכמה מקודמיי וממליץ לשלם עד 12% יותר מהמחירון (מודל אחד חדש יותר).

קשה לי מאוד להאמין שיהיו קונים לרכב במחיר 25% מעל מחירון

אורן

פורסם

מצטרף לכולם.

נשמע תמוה על גבול הטיפשי לשלם על רכב רגיל לחלוטין שמצוי בעשרות אלפי עותקים, 25 אחוז מעל המחירון.

אגב, בתור אחד שהוא בעלים של רכב שנת 97, הרכב מסווג בלוי יצחק כבר כרכב ישן, כך שהמחירון המשוקלל שווה למחירון הרגיל.

אני הייתי מוכן לשלם עד 10 אחוז יותר על רכב שהוא במצב ספקטקולרי , עם טסט לשנה ואחרי טיימינג / טיפול גדול, ושלא צריך החלפת צמיגים , או בעברית : רכב שלא צריך יישור קו.

כך גם עשיתי עם הרכב שלי למשל...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בענייני מחיר אין תורה מסיני, הכל נתון ליכולת המיקוח.

המוכר מנסה לתת מחיר גבוה באופן בלתי רציונלי כאן, ותפקידך להתמקח.

אמא שלי, שיש לה פוסט דוקטורט מסטנפורד במיקוח, קנתה יאריס 1300 ידנית יד ראשונה, מטופלת אך ורק במוסך היבואן ועם מס' זעום של קילומטרים בפחות ממחיר המחירון, כולל צ'יינג'ר ושאר תוספות.

להזכירכם מדובר באחת הסופרמיני המבוקשות ביותר בשוק. היא פשוט סגרה עסקה מהר עם סטיפת מזומנים והיתה הראשונה מול מוכר קצת לחוץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...