Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאתי כזה אוטו.........יד שניה,שנת 95 160K הוא דורש 17 וחצי אלף שזה נראה לי בסדר גמור אני מוריד אותו ל15K בכיף.....

מישהו שמבין אמר לי שיונדאי נהיות חלשות אחרי שעוברות יותר מ150 אלף קמ אמר לי שמאזדה לעומת הזאת יכולה לעשות גם חצי מיליון,ולא כדאי ללכת על היונדאי הזאת כי היא תתחיל לעשות לי צרות ותחלש לי......

אפשר חוות דעת על הנושא...תודה רבה

BMW

פורסם

גם מאזדה בת 10 שנים מתחילה עם בעיות

אם היונדאי שמור מאוד, זו עיסקה טובה, אך לבדוק את הרכב במכון בדיקה אמין ואיכותי.

רצוי גם להתחבר למחשב הרכב לקריאת נתוני החיישנים והאלקטרוניקה שבו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תצטרך להחליט. יש יונדאי אקסנט 3 דלתות, ויש יונדאי קופה.

לא קיימת אקסנט קופה.

בענין "החלשות" הרכב - בכל רכב יש ירידה בהספק ובביצועים עם הזמן. בגלל זה הרכב עולה רק 15K. הוא כבר לא חדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אחרי היתייעצות עם חבר אשר היה בעלים של אחת כזאת במשך 4 שנים, הוא אמר שהרכב ממש לא ספורטיבי ודי חלש, (כאילו דההה) אבל חסכוני מאוד ואמין. הוא אמר שהיתה לו בעייה של נזילה מהסאן רוף ובעיות של פלסטיקה פנימית.

שיהיה בהצלחה בקנייה,

אופק.

פורסם

תודה רבה למגיבים.........

עכשיו בדיוק חזרתי מת"א הלכתי לראות MAZDA 323F מודל 93 עם 125K נשמע חשוד??

האוטו יד שניה בעלים של מישהו מההפקה של ערוץ 10,בקיצור אוטו שמור חבל על הזמן קצת קוסמטיקה מבחוץ טוב בכל זאת הוא גר בת"א,האוטו עשה ככה קצת קילמוטרים כי הוא טוען שיש לו עוד מיני ואן ואופנוע אז האוטו בקושי זז כי אשתו עובדת בבית הוא זז בשנים הראשונות שלו ועכשיו בשנתיים האחרונות פה ושם פעם בכמה ימים.אבא שלי התמקח איתו והוא בקושי זז מהמחיר שהוא דורש 1K פחות מהמחירון בגל קוסמטיקה שזה יוצא 18K הורדנו אותו ל16 וחצי אחרי מיקוחים של חצי שעה.יש רק קטע אחד באוטו שקצת מדאיג אותי ובגלל זה אני לא מלהב כל כך האוטו בD רועד ברמזור אבל כשמים על ניוטרל הוא לא רועד הוא טוען שהכיוון טורים שהוא עשה במוסך השבוע בטיפול לא טוב ובגלל זה האוטו רועד......יכול להיות תושבות מנוע??

טוב בקיצור אני מבקש עזרה כי מחר אני מקווה לסגור כבר.

תודה רבה

BMW

פורסם
יש רק קטע אחד באוטו שקצת מדאיג אותי ובגלל זה אני לא מלהב כל כך האוטו בD רועד ברמזור אבל כשמים על ניוטרל הוא לא רועד הוא טוען שהכיוון טורים שהוא עשה במוסך השבוע בטיפול לא טוב ובגלל זה האוטו רועד......יכול להיות תושבות מנוע??

טוב בקיצור אני מבקש עזרה כי מחר אני מקווה לסגור כבר.

תודה רבה

אתה מצפה לתשובות מאנשים שלא ראו את הרכב הספציפי?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

התגובה שלך לא לעניין. כדי להעריך בעייה ברכב באופן מדויק, צריך באופן פיזי לראות את הרכב.

ויונדאי אקסנט 3 דלתות לא נכנסת להגדרה - רכב קופה.

Veni Vidi Vici

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...