Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לדעת האם קיים מועדון פולסוואגן? ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר בנושא, רק תגובה של מישהו שהוא הצטרף למועדון כזה. אני רוצה להצטרף אליו, אם מישהו יכול בבקשה להביא לי כתובת של האתר שלהם? (בארץ כמובן) ואם יש בכלל כזה מועדון?

תודה, יוסי.

פורסם
שלום לכולם.

אני רוצה לדעת האם קיים מועדון פולסוואגן? ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר בנושא, רק תגובה של מישהו שהוא הצטרף למועדון כזה. אני רוצה להצטרף אליו, אם מישהו יכול בבקשה להביא לי כתובת של האתר שלהם? (בארץ כמובן) ואם יש בכלל כזה מועדון?

תודה, יוסי.

בהנחה שיש לך VR6 אז גם לא תהיה בעיה להירשם...

פורסם
מה הקשר VR6?

ודרך-אגב האתר שלמעלה לא עובד.

הם מצרפים למועדון רק אנשים שיש בבעלותם רכב ספורטיבי תוצרת הקונצרן כמובן

פורסם

מה זה השטויות האלה? חחח

ואם יש לי גולף CL שנת 94' עם מנוע 1800 ו-90 כוח סוס, אני לא יכול להצטרף למועדון?

פורסם
מה זה השטויות האלה? חחח

ואם יש לי גולף CL שנת 94' עם מנוע 1800 ו-90 כוח סוס, אני לא יכול להצטרף למועדון?

אתה יכול אבל תישאר הרבה מאחור :wink: .

אופק.

פורסם
אתה יכול להכנס לאתר חופשי ולהשתתף בפורום....

אבל לא להכנס למועדון... (מניסיון). לפעמים אנשים קצת צרי עין... אבל זה שיקול שלהם... ולבריאות...

WWW.VAG-CLUB.COM

זה האתר...

זו ממש לא צרות עין... אני לא מבין למה אתה אומר דבר כזה.

כשהשתתפת בפורום וביקשת עזרה ועצות, לא עזרו לך מכל הלב?

בפורום שלנו מוזמנים להשתתף ולקחת חלק כל בעלי VAG באשר הם ולקבל את כל העזרה והאינפורמציה שיש ברשותנו. חברות במועדון זה דבר אחר.. זה מועדון לבעלי VAG ספורטיביות בלבד.. ומכל הסיבות שהסברתי לך באיזו שהיא הזדמנות, אם אני זוכר נכון.

תודה בכל אופן על איחולי הבריאות.

פורסם

חברים אני מבקש להתנצל בפני מועדון VAG.

הם כולם שם חברה נהדרים ותמיד מנסים לעזור. וכמובן שהם עזרו לי הרבה.

ובקשר לחברות במועדון יש להם פשוט דרישות ספורטיביות מדי בשבילי...

ושוב אני מתנצל.

פורסם

תבין שרצו ליחד פה איזו שהיא קבוצה יותר מצומצמת ואינטימית - משהו שהוא יותר על בסיס משותף לחברים...לא רצו ליצור פה מועדון המוני שכל בעל גולף 1.6 אוטומטית (ויש כאלו ימבה!!!!) יצטרף אליו....

ואגב הגדרת המועדון היא לרכב ספורטיבי או כזה שהפך להיות "ספורטיבי" זאת אומרת שאם יש לך רכב סטנדרטי לחלוטין אבל ביצעת בו שינויים בשילדה-מנוע וכרגע הוא יותר "מאתגר" אני מניח שלא תהיה בעיה לקבלך למועדון....

סתם שתדע אני לא חבר במועדון ככה שלא עולה בי רוח חברות ואני נקרא לדגל להגן על כבודו, סתם פשוט אני מבין את ההגיון שמאחורי הדברים ומנסה להבין גם לך אותו...

וקובי.......תעיף כבר את הGTI 16V ותשים GTI 20VT

• תוכן חדש...