Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....לפני כמה ימים עשיתי ניסוי........לקחתי רמקול שלDJ מוגבר של פיוי בכניסת החשמל שלו רשום 220 V מאה ושמונים ואאט.......יש לי ממיר מתח מ12 ל220 V חיברתי אותו לרכב דרך הממיר מתח והוא עובד פצצה בתנאי טבע......!

עכשיו שאלתי היא כזו........אני לא יודע מהיא עוצמת המגבר הפנימי שלו אבל חשבתי לעשות הסבה ולראות איך המגבר הזה יפתח שתי סאבים (לצורך העיניין של לאנזר) מחוברים בטור (8 אום) השאלה מה דעתכם? ניראה לכם שאני יכול להשיג תוצאה חזקה ממגבר כזה? אני לא יודע מהיא עוצמתו....אני יכול להגיד שהרמקול במקור הוא 15 אינטש של פיוי.

תודה חגי

פורסם

הרמקולים הללו מפיקים מיד-באס חזק.....באס - תדר נמוך הוא יהיה חלש מאוד,

ההגברה שלו חלשה, משום ש180W של הגברה זה הספק חלש יחסית, במידה וזה הספק של החשמל שהרמקול מוגבר צורך, אז המגבר עצמו רק יפיק 60-50% מהצריכת חשמל הזו, שזה יהיה בכלל חלש מאוד.

מגבר של רכב סביר יהיה עדיף עם סאב טוב.

תמיר

פורסם

האלן תמיר,

ידעתי שתגיב ראשון!

דיברתי על 180 ואאט של צריכת חשמל שרשום!

ואגב? מהההבדל איזה צלילים הוא מגביר?

כמה RMS המגבר מוציא בערך?

פורסם

אם המגבר הוא צורך חשמל כ180W אז הספק ההגברה הוא כ100-120W,

המגבר מפיק את כול התדרים ואבל הרמקול שבתוך התיבה הוא מסוג מיד -באס, הוא לא מפיק תדרים נמוכים בצורה טובה, לכן ב55HZ הוא לא ישמע חזק.

תמיר

• תוכן חדש...