Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא אני יפתור לך את הבעיה, לי יש יותר גדול. עכשיו אתה יכול להירגע.

לדבר איתך זה כמו ויכוח סוער עם קיר.

חסמו לך את הנתיב ל3 דקות, יש טישו ליד המקלדת.

ולמה שהם יכנסו במעקה? הם מנסים למנוע את זה אם לא שמת לב... כנראה שלא.

ואיפה בדיוק היה פה "סיכון" שלך? בזה שהם לא רצו שאיזה עגלה מתה תתקע להם בכונס?

עכשיו שתוק.

כן כן, לא לא.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מעניין למה אף אחד מהמנהלים לא מתערב בדיון הפורה הזה..להצדיק התנהגות כזו!?זו חזירות לשמה ואין לאף אחד זכות לעכב את התנועה ולערוך נסיונות בכביש עמוס.

פורסם
בוא אני יפתור לך את הבעיה, לי יש יותר גדול. עכשיו אתה יכול להירגע.

ללא ספק, אם שני החבר'ה רוצים לעשות בינהם השוואות יועילו שאר הנהגים שתקועים מאחוריהם להמתין בסבלנות. סה"כ הזמן שלהם והרצונות שלהם יותר חשובים מהרצונות והצרכים של הסובבים אותם.

או שלא.

זאת פשוט התנהגות סוציופאטית. ללא קשר לשמירת חוק או אי-שמירת חוק. מדובר כאן על מינימום של התחשבות בסובבים אותך. אתה חי בחברה, לא בווקום.

עכשיו שתוק.
שמור בבקשה על שפה קצת יותר אדיבה כלפי שאר חברי הפורום.

עומר

פורסם
לא מנסה להצחיק.

זה לא מצב שהם עושים בכוונה לסכן את עצמם, אין לאנשים מקום מסודר לעשות כאלה דברים.

זה לא שהם מנסים לחסוך 50 שקל ולעלות על מסלול, אין. פשוט אין.

תגיד תודה שהוא חתך אותך על 190 ושב בשקט.

די לחיות בסרט.

כל פעם שאני ירצה לנסוע מעל 100 קמ"ש אני צריך לנסוע למנחת נטוש?

כולם פתאום שומרי חוק.

איזה יופי! היום בלילה אני לא נועל את האוטו...

חכם גדול אתה. אני אמרתי משהו על "לנסוע מעל 100"? סע מעל 100 או סע מעל 200 זה העניין שלך, אבל אם אתה משתמש בכביש כדי לבצע בו מרוצים ובכך מעכב/מסכן את התנועה אז תאמין לי שהייתי רוצה להיות השוטר שישים את הידיים שלו עליך.

"זה לא מצב שהם עושים בכוונה לסכן את עצמם, אין לאנשים מקום מסודר לעשות כאלה דברים"

תגיד לי אתה אמיתי? שיסכנו את עצמם עד מחר! אתה חושב שלמישהו אכפת אם איזה דביל על הכביש יהרוג את עצמו? אם אין מספיק שכל כדי לקלוט לבד שמה שאתה עושה זה מסוכן אז למה שאנשים יבכו על מישהו שהפך לסטטיסטיקה? העניין היותר חשוב הוא סיכון כל אדם אחר בכביש כמו ילדים למשל. יש לי רשיון לאקדח אבל אין לי מקום מסודר לירות בו להנאתי, אז בגלל שאין לי שום כוונה לסכן את עצמי אני אתחיל לירות באיזה חולות ליד הבית...

אין שכל אין דאגות.

פורסם

אוקיי.

תענה לי לשאלה הזאת.

את מי הם סיכנו?

עומר, לא הצדקתי אותם, אבל גם לא איחלתי להם תאונה ולא עקפתי אותם מהשוליים.

כן כן, לא לא.

פורסם
בוא אני יפתור לך את הבעיה, לי יש יותר גדול. עכשיו אתה יכול להירגע

לאור התשובות שלך, חבל שאיבר אחר בקודקוד שלך סובל מחוסר.

כמו שאמרתי, אתה צודק לגמרי, הייתי צריך לרדת לשוליים כדי לא להפריע למלכים הללו, לנשום מותר ?

או, תודה למלכים הנערצים האלו שחסמו את הנתיב כדי לא להיכנס במעקה! גם מרשים לי לנסוע בכביש וגם שומרים עליי, מלאכים של ממש.

עכשיו שתוק.

אתה צודק לגמרי, לא היה סיכון בהאצה מ-60 ללא יודע כמה בתוך כביש עמוס רכבים...

חתיכת חוצפן זב חוטם,(בגלל הבעיה בגודל האיבר העליון אני אסביר לך, הכוונה היא "ילד חוצפן") נקה קודם את החלב מהשפתיים ותוריד את השלט הצהוב מאחורה.

אז לך תלמד מה זה כבוד לאנשים, הן בוגרים מימך והן צעירים מימך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...