Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שהוא מצריך מגבר מאוד מאוד חזק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

gks,

תיראה באיזה מחיר זול קיבלת את הסאב (כולל תיבה והתקנה) מדני זומרשטיין. בזאפ הוא מופיע במחיר של כמעט פי 2 וללא תיבה והתקנה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

קודם כל לא הייתי בטוח שזה אותו דגם וזה אחד מהסאבים שהוצא לי...ולא הכרתי אותו..דבר שני עדכון אלייכם אחרי שביקרתי אצל 5 מתקינים באזור חיפה...וכולם אמרו לי להחליף חוטים הלכתי לבחורים שלדעתים הם הכי מקצועים באזור חיפה פול דיז'יין או משהו כזה בצומת קריית אתא עם הרכב הדגמה של מורל למי שמכיר...נתנו לי את הקיקר קומפ 150 RMS וחיווט לרמקולים מחדש כי החוטים שלי היו ממש מתחת לכל ביקורת...הסאב ב 700 + 250 חוטים והתקנה..מחר כניראה אני מחליף את ההד יוניט כרגע המערכת שלי היא

Hu : MP33195R Boss Audio

Component : Kicker Ex 6.5"

Rare Speakers : Morel Pules 6.5"

Amp : Boss Audio C-600

Sub-Woofer : Kicker Comp C12

מה לדעתכם כדאי להחליף כחו בחשבון שאני דל בתקציב...

פורסם
קודם כל לא הייתי בטוח שזה אותו דגם וזה אחד מהסאבים שהוצא לי...ולא הכרתי אותו..דבר שני עדכון אלייכם אחרי שביקרתי אצל 5 מתקינים באזור חיפה...וכולם אמרו לי להחליף חוטים הלכתי ...

היי

ראשית תודה שבקרת אצלי!

למרות ששלחתי לך ה"פ ,

בעקבות שרשמת את והזכרת את שמי, מצאתי לנכון להביא דברים על דיוקם:

1. אמרתי להחליף חוטים, נכון, אבל לא רק:

2. אמרתי שקיימת בעייה והיא איננה רק בכיוונים!! אמרתי שיש כשל!

א. הסט הקדמי נשמע בכשל מוחלט,

גם בבדיקה של דיסק מקצועי של חברת FOCAL שטענתי במכשיר שלך.

ציינתי שיש להחליף חוטים לכל המערכת גם לסט הקדמי ולבדוק האם אין כשל בהתקנה

של הסט הקדמי, לאחר החלפת החוטים ובדיקת החיבורים אמרתי, שיש לבדוק האם

מגיעים לתוצאה סבירה.

ב. אמרתי שהמגבר לא מגיב נכון לסט הקדמי, ה תחום של ה HP נותן חיתוך מסויים ולא

מגיב כראוי לפונטנציומטר של תיחום התדרים, ושהGAIN של הקדמיים גם אינו מגיב

כראוי.

ג. אמרתי שהמכשיר על אף שרשום עליו 5V פראאוט לא מתנהג לכאורה כך.

ד. אמרתי שהדבר היחידי שמגיב טוב! כראוי כפי שצריך , זה הסט האחורי וזה למרות

ועל אף החוטים( שגם טוויטרים בלבד היו "מתאכזבים" מהם)

ה. אמרתי שהתקנת סאב איכותי תחייב מגבר תואם בהספקים ואיכות.

לגבי הכדאיות ו/או הצורך בהחלפת הHU ו/או המגבר, הייתי "עדין" כי הם נרכשו רק כעת, אבל שוב, הדגשתי כי המגבר בעייתי בעבור סאב איכותי חזק.

בכל אופן, אני מקווה ששיפרת משמעותית את הסאונד באוטו, כולל הסט הקדמי ובעיקר, ושיש לך "במה" קדמית.

אני מקווה שהערתי זו לא תתפרש באופן אגרסיבי חו"ח , שוב, לאחר איזכור שמי, באופן בו הוזכר כאילו פסלתי את החוטים אותם ורק אותם, מה שאיננו נכון, לכן, ועל כן מן הראוי לציין את כל מה שאמרתי, שאחרת, כביכול לא היתה התייחסותי נאותה ,ראויה, ו/או מקצועית , מה שבפועל היתה ומאוד,

אני מקווה שהערתי זו תתקבל בהבנה הן מצדך והן מצד מנהלי הפורום.

בכל אופן, אתה מוזמן לבקר שוב!

בקשר למכשיר HU ,שלחתי לך ה"פ.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...