Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
C4,C4,C4 ורק C4.

נוח בטירוף! מעוצב יפה! גם אני לא ממש מבין את הגיר שם , אבל ברגע שמעבירים לבד(טיפטרוניק) אין שום בעיה.

גם אני אהבתי את הנוחות של הסיטרואן, לטעמי המגאן יותר נוח והפוקוס משתווה בנוחות הנסיעה לC4 אולי אפילו מעט נוח יותר, את העיצוב של הC4 אני מעדיף ללא ספק! אבל ההיגוי מנותק, השילוב מנוע -גיר-יחס העברה עם המשקל שעלה משמעותית לעומת הקסרה פוגע בביצועים, הרכב צפוף יותר מהמגאן 2 והפוקוס 2, ואין לו אופציה לתא מטען גדול יותר.

בפוקוס תגובת הרכב ללחיצה על הדוושה מיידית לעומת ההשהיה במגאן, וגם במגאן ובC4 במצבים מסוימים גם קיק דאון לא מוריד הילוך (מעל 40~ קמ"ש לא מוריד לראשון).

נכון שהגיר של המגאן/C4 משוכלל יותר וחכם יותר עוזר בבלימה וכו' אבל מבחינה דינמית הוא פחות מוצלח מהגיר של מזדה המותקן בפוקוס.

המגאן הC4 והפוקוס כולם רכבים מצויינים נוחים מאוד שקטים ומרווחים יחסית לקודמיהם, לכולם חסר הספק וכולם בגרסת הליסינג קבוצה 2 מאובזרים בצמצום (במגאן אין אפילו כיוון מראות חשמלי). לאחר קרב צמוד, הגעתי למסקנה שהפוקוס עדיף בשבילי. אחרי שאקבל אותו אשמח לעדכן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...