Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים למגה מגנום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי מגה מגנום שנת 2003 אני רוצה לשפר את הביצועי מנוע שלו המלצות+מחירים יעזרו לי מאוד

מישהו מכיר חומר ניקוי שממש יעשה לי אותו חדש מבפנים ומבחוץ ואיפפה אפשר לקנות???

פורסם
יש לי מיצובישי מגה מגנום שנת 2003 אני רוצה לשפר את הביצועי מנוע שלו המלצות+מחירים יעזרו לי מאוד

קודם כול כמו שפיאט אמר באמת כותרת הגיונית הייתה עוזרת.

דבר נוסף מגה מגנום 2003, ואתה רוצה לעשות אותו כמו חדש מבפנים?!

תנקה אותו :!:

האוטו שלך עוד לא בן שנה... הוא לא כמו חדש... הוא חדש :!:

פורסם

תמיד אתה יכול להוסיף את השילוש הקדוש צ'יפ,אגזוז,פילטר.

אבל לא נראה לי שברכב הנ"ל זה יתן יותר מידי

וגם לא נראה לי שכדאי לך לשים למה זה די יקר ביחס לתוצאות

אם כבר שיפורים אז הייתי משפר את יכולות השטח.

פורסם

האוטו משופר לשטח זאת אומרת צמיגים ומיגונים והגבהות ושנורקלים ותאמין לי יש לו מכל טוב הטבע אבל חסר לי קצת כוח ואני לא מחפש דברים כמו אגזוז כי יש לאחי הקטן גולף עם אגזוז והוא אומר שהוא סובל ממנה רצח דברים כמו ציפים ופילטרים סבבה לגמרי אבל אמרו לי לשים גם עקיפה להזרקת דלק כאלה דברים ולא יודע אני לא סומך על האנשים האלה כל כך בקשר למוצרי ניקוי מישהו מכיר דברים רציניים חוץ מסבון כלים

פורסם
האוטו משופר לשטח זאת אומרת צמיגים ומיגונים והגבהות ושנורקלים ותאמין לי יש לו מכל טוב הטבע אבל חסר לי קצת כוח ואני לא מחפש דברים כמו אגזוז כי יש לאחי הקטן גולף עם אגזוז והוא אומר שהוא סובל ממנה רצח דברים כמו ציפים ופילטרים סבבה לגמרי אבל אמרו לי לשים גם עקיפה להזרקת דלק כאלה דברים ולא יודע אני לא סומך על האנשים האלה כל כך בקשר למוצרי ניקוי מישהו מכיר דברים רציניים חוץ מסבון כלים

אני מציע לך לקנות מברשת דקה, זה יעזור לך לנקות אבק במעברים קשים ...

כמו כן אני ממליץ על SUN OF THE GUN בבקבוק הצהוב לניקוי פלסטיקים ...

מבחינה חיצונית הייתי ממליץ וקס ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כבר ראיתי את העניין של השיפור בחברה ואני מחפש להגיע לקצת יותר לסביבות ה 145 כוח

תודה על העזרה עם החומרי ניקוי

פורסם

היי.

קודם כל,תצטרך לבטל את תא הציקלונים שבתוך תיבת מסנן האוויר המקורי שלך.אל תזרוק את התיבה (רגע..קראתי שיש שנורקל.אז לא רלוונטי לזרוק את התיבה).בכל מקרה-בתוך התיבה שים אלמנט של JR (זה סוג של פילטר).

תא הציקלונים הוא ה"מחיצה" הקונית שבתוך התיבה.קדחאותו החוצה.הוא ממשמפריע לזרימה.

(כל זה ,כמובן,לא תופס אם התיבה כבר בוטלה לטובת השנורקל.).

לא ניתן לעשות באוטו שלך צי'פ מכיוון שמדובר בהזרקה מכאנית,אבל עדיין,יש מה לעשות שם.

לך למישהוא שמתמחה במשאבות סולר ובקש להגדיל את תפוקת המשאבה לך.זה ניתן לביצוע.בעבר ה"ניתוח" בוצא הרבה ב"פיין טיונינג"-אבל הם סגרו והיום ניתן לקנות שם רק מוצרים ללא התקנה (ר' פילטר). אחרי שהעלית את תפוקת המשאבה,כל מה שנשאר לעשות זה למתוח את הקפיץ בWASTEGATE של המגדש.או לסירוגין-(עדיף) למצוא אחד שיחזיק גדישה מעט יותר גבוהה.

שים לב-קל מאוד להעלות גדישה בצורה בלתי מבוקרת-מה שבסופו של דבר יגרום להריסת המגדש.

ע"מ שזה לא יקרה-קנה לך שעון גדישה פשוט (ניתן להשיג בכל חנות שיפורים-נסה אצל יובל מלמד ב"ספארקו") ותקפיד לא לעבור גדישה של באר אחד (במקור 0.6).

שילוב של כל הגורמים האמורים לעיל ייתן לך כ 130 כ"ס ועליה יפה במומנט.מעבר לזה-אתה מסכן את אמינות הרכב.

ד"א-גם השיפור של 15 כ"ס של ה"מגה" בא משידרוג מש' דלק ועליה בגדישה.

בהצלחה.

לגבי חומרי ניקוי-אין לי מושג.זה רכב שטח -קנה קיט ג'ירני ביתי (קיטור בלחץ) וחומרי ניקוי טובים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

סמרטוט בבקבוק מלא בנזין , וגפרור קטן.

מוגש כחומר למחשבה ע"י איגוד סוכני הביטוח בישראל... :twisted:

פורסם

תודה רבה על כל ההסבר יכול מאוד להיות שאני יישם אותו :!::!::!:

וRadarJedi

יכול מאוד להיות שהבקבוק עם הבנזין יגיע לאוטו שלך האוטו שלי דיזל הוא לא אוהב בנזין

פורסם
תודה רבה על כל ההסבר יכול מאוד להיות שאני יישם אותו :!::!::!:

וRadarJedi

יכול מאוד להיות שהבקבוק עם הבנזין יגיע לאוטו שלך האוטו שלי דיזל הוא לא אוהב בנזין

Make my day , מזמן לא החליפו לי אוטו בליסינג :twisted:

פורסם

מישהו פה מרגיש שלום אסייג היום מה יחתיכת מכוער תפסת יום שאתה חושב שאתה מצחיק מישהו חוץ מעצמך??

;evil: :evil::evil::twisted::twisted::twisted::fist:

• תוכן חדש...