Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אליפות חברי CARSFORUM בקארטינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא אתה , זה אני.

פשוט עוד לא התחילה השנה והיומן שלי היתמלא.

אם בא לך תיקנה לי יומן חדש ואני ינסה לארגן את זה השנה אבל אני מודיע מראש שזה לא יהיה לפני תמוז

נ.ב. אני מעדיף יומן של מהיר ועצבני.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היני עוד יוזמה יורדת לה למצולות.

אנשים התעוררו !

אילן פ,אפשר להתחיל בקבוצה קטנה בהתחלה(ברחובות),ואז אולי יצטרפו חברים נוספים.

תודה.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

יאללה נו כבר... דיבורים כמו חול ואין מה לאכול!!

תקבעו תאריך... באמצע השבוע כמובן :-) *

* לאיש החרדל: בצפר? אתה באמת יושב בשיעורים ידידי? גילוי נאות: אני לא ממש ישבתי בשיעורים הדביליים (=ההומניים). (הייתי עסוק בלעבוד כדי לקנות את רכבי הנוכחי ואת הקודם...) אבל... לא יצאתי דפ"ר. הצלחתי להתקבל למוסד שרציתי למה שרציתי. (טכניון; הנדסת תוכנה). מסקנה: טיפ-טיפה ראש (צריך להיות ממש אהבל כדי לא להצליח בבגרות בספרות אחרי שבועיים של לימוד) והמון משמעת עצמית עדיפים על ללכת לבצפר... אבל זה אני.

פורסם

* לאיש החרדל: בצפר? אתה באמת יושב בשיעורים ידידי? גילוי נאות: אני לא ממש ישבתי בשיעורים הדביליים (=ההומניים). (הייתי עסוק בלעבוד כדי לקנות את רכבי הנוכחי ואת הקודם...) אבל... לא יצאתי דפ"ר. הצלחתי להתקבל למוסד שרציתי למה שרציתי. (טכניון; הנדסת תוכנה). מסקנה: טיפ-טיפה ראש (צריך להיות ממש אהבל כדי לא להצליח בבגרות בספרות אחרי שבועיים של לימוד) והמון משמעת עצמית עדיפים על ללכת לבצפר... אבל זה אני.

lol

:lol:

אני באמת שמח בשבילך שהסתדרת, אבל אני עדיין לא התייאשתי לגמרי.. אז אפילו בשביל הזמדנות כנראה חד פעמית כמו זו, אני לא אבריז מיום שלם...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...