Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

כבר יומיים שלמים מופיע לי הנורית ביקורת של המצבר..

והאוטו התניע בכל היומיים האלו ולא עשה שום בעיות ולא כלום..

היום שהתחלתי לנסוע המערכת פתאום התחילה להבהב כאילו נגמר המצבר.. בסוף נתקעתי... ההיתי בטוח שזה מצבר אז התנעתי כאשר מישהו העביר לי קבלים מהמצבר שלו..

ואז נסעתי שוב ובאמצע הנסיעה שוב נתקעתי.. דחפתי את האוטו הרבה עד סניף אוטו דיפו הקרוב שרק הוא היחיד שהיה פתוח ושם אמרו לי שזה לא מצבר אלא הלך האלטרנטור ואין להם כזה...

הוא אמר גם שצריך להחליף מצבר... לא החלפתי כי לדעתי לו צריכים הוא סתם מנסה לדחוף לי משהו... כי מצבר החלפתי לפני שנה וחודשיים בערך...

אז השאלה שלי זה איפה אפשר לקנות אלטרנטור כזה... מה המחיר שלו בערך... והאם זה בעיה להחליף אותו או שכדאי כבר ללכת למוסך שיחליפו.... והאם יש גם סיכון בלקנות משופץ...

ואיך גם אני בודק את המצבר אם הוא טוב או גמור... ואין לי פקקים כאלו שאני יכול להסתכל על החומצה הזאת במצבר....

עכשיו אני גם לפני טיפול 10k ות'אמת אין לי שום מושג כמה אמור לעלות דבר כזה.. ומה עושים בטיפול הזה... ואין לי מוסך שאני הולך וסומך עליו או משהו... אז מה לעשות, והאם אני יכול לעשות טיפול כזה לבד?

כי המצב מזומנים שלי בקנטים.. ואני גם הולך למכור את האוטו הזה עוד חודשיים בערך... וחבל לי לא לטפל בו כי זה אוטו שטפו טפו לא עשה לי שום בעיות... וזה פיאט אונו שעשיתי לה בדיקה בקנייה והיא פשוט היתה אוטו חדש לגמרי באמת בלי שום בעיות טפו טפו.. ותאמינו לי שזה נדיר שאני ישלם על אוטו כזה מחירון מלא!

סליחה על הבורות

ותודה רבה מראש:

אביחי

פורסם

אני גר בפ"ת..

השאלה שלי זה האם גם אני יכול לעשות את זה לבד... את הטיפול... ולהחליף אלטרנטור ואת התווך מחירים לדבר שכזה...

פורסם

מחירו .... של אלטנרטור .... משופץ .... הוא סביב .....400 ש"ח.

אם .... אתה יודע ....... להחליף .... לבד - אתה .... יכול....

בהצלחה בתחום הרומנטי עם ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש הבדלים בין האלטרנטורים בדגמי אונו שונים של מנוע FIRE או מנוע 1.4 רגיל ובין מנוע 1.4 עם מזגן מקורי. ההבדל מתבטא גם הקושי ההחלפה וגם במחירי האלטרנטור המשופץ ובעלות ההחלפה.

מצבר המכונית נפרק כי צרכת ממנו חשמל ולא הייתה טעינה מהאלטרנטור ויספיק רק לטעון את המצבר.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...