Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור דלק דולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי די אלמנטרי לעשות את זה ברכבים משכבת הגיל הזו.

כפי שאמרתי לך, זו גם אחת הסיבות שהנענו את הרכב מבקבוק דלק. כל עוד לא עברתי על כל צנרת הדלק, פחד להשתמש בה.

תמהני מדוע יש לך שם צינור גמיש והצינור איננו מתכתי לאורך כל הדרך. זה נראה לך מקורי או אילתור שהוסף במהלך חיי הרכב?

ייתכן שזוהי תוספת שבאה עם השנים , אולי ויכול להיות שגם מקורי ,

לא יודע , אבדוק את העיניין בכל מקרה , אחליף את הצינור הנוזל בחדש

ואצטרך לבדוק פעם בתקופה !

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מה בעצם היתרון של כוסיות? למה מרכיבים אותן בכלל אם אפשרי ופשוט יותר לעבוד עם בנדים?
אני מניח שזה בגלל שהכוסיות הן פתרון יותר תעשייתי, שמתאים לייצור המוני של צנרת. בסגירה בבנדים יש יותר עבודה ידנית. מצד שני, בנדים מתאימים לחובב או למוסך שיש להם רק מברג, ולא מעוניינים להשקיע בכלי יעודי שלוחץ את הכוסיות. הסגירה עם כוסיות היא גם קצת יותר אסטתית והצינור נראה יותר "חלק" ויותר מקצועי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני דווקא חושב שהיתרון הוא עמידות.

בנד יוצר לחץ בצורה נקודתית יותר, מה שגורם לצינור להקרע מהר יותר.

ולדעתי הצינורית הזאת הייתה מקורית,משנת...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

טוב, שמתי את הצינורות במפעל הידראוליקה של אבא של חבר, ומחר אני אדע מה הדין.

העדפתי את הכוסיות בגלל שהן לא משתחררות כל כך מהר, ואין חשש מקריעה של הצינור בהידוק מוגזם. ברור לי שאצטרך להחליף פעם בכמה שנים, אבל אין לי בעיה לעשות את זה בצורה רצינית פעם ב...

אם יהיה טוב, אפרסם כאן את שם המקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הצינורות הוחלפו, והצינור החדש מתפקד יופי טופי.

המקום: ניגי צינורות מלוטשים, גיסין 69 פ"ת (מול ויסוצקי).

על הדרך, נתתי למנוע לרוץ קצת יותר היום, והוא משפריץ שמן מפתח מדיד השמן. ממה זה יכול לנבוע? עודף שמן קל יכול להוות סיבה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

על הדרך, נתתי למנוע לרוץ קצת יותר היום, והוא משפריץ שמן מפתח מדיד השמן. ממה זה יכול לנבוע? עודף שמן קל יכול להוות סיבה?

לא נראה שעודף שמן קל יכול לגרום לתופעה. דבר ראשון הייתי חושד בנשם מנוע סתום.

עודד

פורסם

יכול לנבוע מקומפרסיה הפוכה לא טובה.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

זה קורה עם מדיד סגור?

יכול להיות שבמדיד היה אמור להיות O-RING שמונע מהשמן לצאת החוצה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...