Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע ל- SUBARU DL 1600 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי כבר 15,000 ק"מ ללא החלפת שמנים ופילטרים בסוברו שלי,עד לפני המנוע הנוכחי הייתי משתמש בשמן 20W-50 ,המנוע הנוכחי הוא מיבוא ועשה כבר 15,000 ללא טיפול ,באיזה שמנים ותוספים אני אמור להשתמש ? הייתם ממליצים לי לשים חצי סינתיטי10W-40 או 5W-40סינתיטי מלא ? ומה עם תוספי מוליקוט? או מואה של BG ?

פורסם

באם השסתומים הדראולים 10/40, אך השתמשת עד היום בשמן מינרלי, 20/50, מתוצרת ליקווי מולי!

בתוספת תוסף MOS2 בחצי סינטטי מחברה זאת התוסף קיים כבר בתוך השמן במיכל האפור!

כדי להמנע מהזעות מומלץ להשאר עם המינרלי בצמיגות 20/50 ! בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשית, תדירות החלפת השמנים צריכה להיות בין 5,000 ל 10,000 ק"מ - ולא כל 15,000 ק"מ.

ה"פשרה" שאתה יכול לעשות מבחינת שמן זה לשים שמן 15W40 - וזה לא אומר ש 10W40 יעשה רע לאוטו, להפך. כבר יצא לי לשים תקופה דיי ארוכה 10W40 בלאונה שעברה החלפת מנוע - ללא שום בעיות או נזילות או הזעות.

דווקא במכוניות צנומות הספק מהסוג הזה, שימוש בשמן 20W50 ביחס ל 10W40 מורגש היטב בכל הקשור לסחיבה ולתגובת מנוע (כמובן שככל שהצמיגות נמוכה, הסחיבה והתגובה של המנוע טובים יותר).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

10W40 מאיכות טובה.

אם הדירוג של השמן גבוה ( SL,SM ) הסיכון בהוספת תוסף MOS2 / מוליקוט נמוך יותר והוא יכול לעשות דברים נהדרים.

זה פחות בטוח בשמנים עם הדירוגים היותר נמוכים שמגיעים בלי התוסף.

MOA זה סתם לא תורם לך כלום במיוחד אם אתה מחליף כל 5000.

פורסם

אוקיי,אז החלטתי ללכת על 10W 40 מתוצרת של סונול , או סונוטק או סופר SNT ,אבל מה בקשר לתוסף שמן ? ? ? ? לשים או לא לשים ? מוליקוט או MOA ?

פורסם

לא מוסיפים שום תוסף לשמן בדרגת איכות גבוהה יש בו כבר הכל ..

התוספת משנה את ההרכב הכימי והמולקולרי שלו וזה כבר לא השמן המקורי ...

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

אכן פנטום האופרה צודק, ועל מקרה זה נאמר"וכל המוסיף גורע" !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...