Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינני אומר שהמועדון הוא כליל השלמות, ושמה שכתב הבחור הוא לא נכון, אני מנסה להשפיע מבפנים כמיטב יכולתי, ולסייע בדברים שאני חושב שאני יכול לסייע בהם.

גם אני לא נרשמתי למועדון החמש באופן "אוטומטי" אבל לאחר מחשבה הגעתי למסקנה שלמרות החסרונות, חשוב שכל חובבי הרכב הקלאסי/אספנות יהיו מאוגדים תחת קורת גג אחת, כי כוחנו הוא בהיותנו גדולים ככל האפשר - ומאוחדים ככל האפשר.

ובאשר לתקנות התעבורה השונות - מה שמובן מאליו היום יכול להשתנות מחר ויש ערך גדול מאד בשימור ושיפור התקנות הקיימות.

רק עכשיו היה לי זמן לראות ולהתחיל ליקרוא את השירשור, אז אני מגיב בינתיים לפי מה שאני רואה, ואני יכול רק להסכים עם צביקה, וזאת, אגב, הסיבה העיקרית, שאכן הצטרפתי למועדון, ושבגללה אני חושב, שגם האחרים צריכים, וכמה שיותר!

כשיש משהו טוב הרבה זמן, אנשים נוטים להתחיל לקבל את זה כמובן מאליו, ולשכוח, ששום דבר בעולם הזה, הוא בעצם לא בא בעצמו, ועוד פחות מזה נשאר ככה לעורך הזמן!

אז, נכון - אפשר להגיד, ש"העבודה השחורה" כבר נעשתה בעבר ע"י האחרים, מבחינת החוקים והתקנות, למרות שזה ממש, אבל ממש לא ככה - כל הזמן צצות להן בעיות חדשות/דברים, שבעבר פשוט לא חשבו עליהן (ואתן דוגמה - תקנת "רכב כבד" - נכון, לי זה חשוב אישית, לא מתווכח), ועוד מלא דברים!

אבל, אנשים, אתם צריכים לזכור, שיש נטיה ברורה, במיוחד במדינתינו, כשיש משהו טוב, להרוס את זה! אז, נניח, ומישהו במשרד תחבורה יחשוב פתאום: "למה שרכבי אספנות יקבלו אוטומטית ביטול אגרות שעברו?", למשל? -אם לא יהיה מי, שיילכם נגד זה, ו, מה לעשות, גם יהיה לו כח (וכן, יש למועדון החמש, לפחות בינתיים, בלי עין הרע) - מה יפריע להם לעשות את כל מה שברצונם? קבוצת חברי הפורום, שבאים למפגשים שלהם, שכולם חברים טובים, אבל מה לעשות - אין להם שום השפעה על כלום ועל אף אחד? עם כל הכבוד, ויש כבוד - הם יכלו רק לצעוק עד מחר, וכבר ראינו דוגמאות בעבר, אני רק ניזכר בחרדה בהפגנה של המועדון האופנועים מלפני כמה שנים (שלצורך העניין, הייתי אחד מהמרשלים בה)- היינו אלפים, ובסוף מה זוכרים מכל זה - כמה אנשים נהרגו בדרך! וכואב לי, שזה ככה!

מה לעשות, במדינה שלנו מה שקובע - זה כמה כח יש לך.

תסלחו לי, שאני בוטה: לא מעניינת אותי הפוליטיקה הפנימית של המועדון, את כל החשבונות, מעניין אותי, שישרת את האינטרסים שלי, שייגן עליי, גם מבלי, שאני אישית מעניין מישהו שם.

ואם הקול שלי יעזור בזה - אז, אין מבחינתי בכלל התלבטות, ובאמת, אנחנו נתחיל עכשיו לבכות על הדמי השתתפות? -אוי, נו....

ושוב, אני לא איש דיבורים, ולכן בעצמי פשוט לא בא לי להיכנס לכל הוויכוחים הפנימיים, אלא אם זה נוגע בי אישית/ברכב שלי, ואז, אני רוצה שיהיה לי השפעה כלשהי, וחברות נותנת לי אותה, ולו הזניחה ביותר - וזה, בעייניי, כבר שווה את הדמי ההשתתפות!

זה מה שיש לי להגיד, אני בטוח, שרבים כאן יסכימו איתי, וכמובן, שרבים גם לא!

גנאדי. חבר מועדון 5 "צעיר" , לפחות יחסית - פחות משנה, ובן 30.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרך אגב.......... לאן נעלם פותח השירשור............

. . . הוא עדיין קורא את התשובות והויכוחים לאותן נקודות שהעלה בתמימותו,

וכנראה שעדיין המום מעומס הצפיה והתגובות בשירשור.

כמו"כ, ייתכן שמכין כבר את הנושא הבא. להיות בהיכון . . . :-D

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי נוף שאל :האם צב שיצא מהשריון נקרא עירום או חסר בית ?

ראיתי פעם בסרט של דיסני שהוא לובש פיג'מה מלמטה, אז כנראה חסר בית. אני מקווה שעזרתי.

איך מבטלים את הצבע ? עשיתי לך את השרות - קובי

• תוכן חדש...